Recenze Bylík.cz

zde najdete hodnocení Bylíka, přímo od našich zákazníků

Všechny recenze můžete také najít přímo na Heurece nebo Facebooku

 

Statistika hodnocení

6208x

165x

55x

14x

40x

Ivanka
6.5.2021 v 19:25

Skvělá komunikace a rychlé vyřízení objednávky

6.5.2021 v 16:06

5.5.2021 v 17:48

Šárka
5.5.2021 v 14:24

Jsem moc spokojená,rychle a spolehlivě????????????

Ověřený zákazník
Přidáno: 5.5.2021 v 0:03
100%

+ velmi rychlé dodání balíčku, pěkně zabaleno, bylinky kvalitní - celková spokojenost a dobrá zkušenost.

Andrea
4.5.2021 v 17:38

Perfektní eko balení, extrémně rychlé dodání, naprostá spokojenost

Ověřený zákazník
Přidáno: 4.5.2021 v 12:53
100%

vše v nejlepším pořádku na 10 hvězd

Ověřený zákazník
Přidáno: 4.5.2021 v 10:01
100%

+ Rychlost dodání, krásně zabalené kvalitní bylinky, ořechy, sušené ovoce.

3.5.2021 v 18:21

naprostá spokojenost, kvalitní obal.

Ověřený zákazník
Přidáno: 3.5.2021 v 15:27
100%

+ Papírové balíky

Ověřený zákazník
Přidáno: 2.5.2021 v 20:08
100%

Vždy je k dispozici co potřebuji, vždy doručeno spolehlivě a v pořádku, kartičky bylinek jsou milé doplnění zásilky. jwo

Marcipka
2.5.2021 v 13:37

skvěle zabaléné, velmi rychle

Zuzana
1.5.2021 v 21:52

Ověřený zákazník
Přidáno: 1.5.2021 v 12:34
100%

+ Velký výběr zboží. Vše je rychlé-objednávka, komunikace, doprava. Super. Doporučuji.

D O P O R U Č U J I ! !

Ověřený zákazník
Přidáno: 1.5.2021 v 10:00
100%

+ Široký výber, skvelé ceny.

30.4.2021 v 21:20

Lucie
30.4.2021 v 14:32

Marcela
29.4.2021 v 20:19

Děkuji za pohodový obchod,rychlé dodání. Jsem velice spokojená a určitě u vás znovu objednám.

Ověřený zákazník
Přidáno: 29.4.2021 v 17:53
100%

+ Čerstvé a voňavé bylinky, kupuji hlavně jako potravu pro mazlíčky a občas jim něco seberu na čaj. Koření je mnohem lepší než běžně dostupné v obchodech v sáčcích.

Samaya
29.4.2021 v 15:42

Nádherné zboží, čisťounce zabaleno, s úctou k zákazníkovi. Velmi děkuji - jen tak dále. Samaya

Ověřený zákazník
Přidáno: 29.4.2021 v 15:33
100%

Spravna volba. Bylinky voni a jsou cerstve. Po objednani velmi rychle doruceno.

svatonpetra
29.4.2021 v 14:40

Rychlé doručení, milá komunikace, produkty top! Spokojenost! :)

Ověřený zákazník
Přidáno: 29.4.2021 v 8:01
100%

veľmi som spokojná

Ověřený zákazník
Přidáno: 28.4.2021 v 19:55
100%

Rychlé dodání, suprové bylinky a koření. Naprostá spokojenost a doporučuji.

Pescador
28.4.2021 v 15:50

Todo bien!

Ověřený zákazník
Přidáno: 28.4.2021 v 12:48
100%

+ Vše bylo super rychle připravené
+ Super je i to že to namíchají jak si zákazník přeje

Za mě super a určitě jeďte budu objednávat

Ověřený zákazník
Přidáno: 28.4.2021 v 8:07
100%

+ Rychlé vyřízení objednávky

Vladislava
27.4.2021 v 21:58

Moc děkuji za rychlé vyřízení. Eklová.

Ověřený zákazník
Přidáno: 27.4.2021 v 18:30
100%

+ rychlost doručení, kvalitní zboží

Mykola Taranec
27.4.2021 v 17:32

Super potravina ,nebo super seminka, vuně famozni i zdravotni učinky take,myslim si že je to i dost čerstve,protože barva je svěže zelena a hlavně intenzivni vuně,lituji že jsem to zjistil až teď,žadny čaj nebo kava s kardamonem,to si udělam sam,mlety kardamon budeme přidavat i do čaje i do kavy i do jidla

Ivo
27.4.2021 v 15:44

SPOKOJEN

Ověřený zákazník
Přidáno: 27.4.2021 v 13:36
100%

Všechno v pořádku, pěkně zabalené zboží. Spokojenost.

Ověřený zákazník
Přidáno: 27.4.2021 v 6:13
0%

+ slušný výběr
+ rychlé dodání

Marie
26.4.2021 v 21:57

Vše perfektní :)

Ověřený zákazník
Přidáno: 26.4.2021 v 13:44
100%

+ Široký sortiment, rychle vyřízená objednávka, kvalitní produkty.
+ V rámci možností dobrý popis bylin.

Dzejna
26.4.2021 v 11:34

Tentokrát delší doba dodání ,jinak vše ok.

Ověřený zákazník
Přidáno: 26.4.2021 v 9:31
100%

Jsem spokojen.

Ověřený zákazník
Přidáno: 26.4.2021 v 7:47
100%

Výborně fungující e-shop s bylinkami.

Ověřený zákazník
Přidáno: 25.4.2021 v 20:02
100%

Jsem spokojen.

Ověřený zákazník
Přidáno: 25.4.2021 v 15:08
100%

Byl to první nákup, promptní dodání.

Ověřený zákazník
Přidáno: 24.4.2021 v 9:50
100%

Rychlost aspolehlivost

Ověřený zákazník
Přidáno: 24.4.2021 v 7:21
100%

vše v nejlepším pořádku

Kamila
23.4.2021 v 19:02

Úžasné rychle dodání, kvalitně zabaleno a už jsme si uvařili i první čaj. Byl vynikající

Ověřený zákazník
Přidáno: 23.4.2021 v 16:39
100%

+ dobrá kvalita, rychlé dodání

Ověřený zákazník
Přidáno: 23.4.2021 v 16:21
20%

- Lhali.

Obchod, který nerespektuje přání zákazníka, přestože zákazník svůj požadavek jasně napíše k objednávce a ještě kvůli němu speciálně volá a je ujištěn, že to tak bude, a není, není důvěryhodný obchod. Učinila jsem dvě objednávky v jeden den a výslovně jsem uvedla, že si nepřeji spojování obou objednávek do jednoho balíku k odeslání. Měla jsem k tomu důvod. V jedné objednávce byl kozlík lékařský, v druhé objednávce byl chmel. Obojí bylinky jsou natolik aromatické, totiž, natolik smrdí, že je nutné je transportovat v samostatných balíčcích a posléze je i uchovávat zvlášť, a to nikoli v uzavřených prostorách. Anebo možná, že to jiným nevadí, ale já mám hodně vyvinutý čich a mně to vadí. Proto jsem udělala dvě objednávky a proto jsem i do obchodu volala. Je pro mě nepřijatelné, aby mně obchod jeden den ujistil, že odesílá zboží ve dvou balíčcích, a já ho následující den dostala v jednom balíku. Vadí mi to. Když se s někým na něčem dohodnu, tak má platit dohodnutá věc.

Helenka
23.4.2021 v 14:32

Bylinky dorazily druhý den po objednání. Vše v naprostém pořádku. Určitě obchod doporučuji. Mají i druhy, které jinde nejsou k sehnání.

Panchlebik
23.4.2021 v 14:07

Ověřený zákazník
Přidáno: 23.4.2021 v 12:13
100%

+ Rychlé dodání zboží v dobré kvalitě a bylo mně vyhověno co se týká zabalení do papírových obalů bez aluminia z důvodu alergie.

Ekologické balení bylinek s dobrou kvalitou,výborné jednání i po telefonu

Ověřený zákazník
Přidáno: 23.4.2021 v 11:36
100%

+ široká nabídka, rychlé vyřízení, kvalita

LKoskova
23.4.2021 v 7:04

náprostá spokojenost

22.4.2021 v 18:44

spokojen z rychleho dodani

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 15:12
100%

KVALITNÍ ZBOŽÍ

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 14:14
100%

+ vždy čerstvé, ekologicky balené

- neuvádí zemi původu rostlin a koření (u směsí to asi nejde)

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 13:51
100%

+ Kvalita 100%

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 12:05
80%

široký sortiment , přijatelné ceny

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 10:02
100%

+ Bezproblémové nakupování

Objednávám opakovaně,doufám,že zásilka brzy dorazí.

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 9:46
100%

+ Rychlé doručení

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 8:49
100%

+ Spokojenost

Michaela Holíková Hurtová
22.4.2021 v 8:01

Super doruceni dekuji moc

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 22:39
100%

+ Rychlost a kvalita.

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 21:14
100%

+ Velký přehledný výběr, dělení podle více způsobů, široký sortiment, nízké ceny, rychlé doručení s výhodnými podmínkami

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 20:25
100%

+ Vždy spokojenost.

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 19:26
100%

+ Rozumná cena dopravy
+ Slušné ceny
+ Široký výběr
+ Dobrá kvalita
+ Spolehlivost

V obchodě nakupuji již poněkolikáté. Nikdy nebyl žádný problém.

Jaroslav
21.4.2021 v 17:25

Rychlost dodání vše OK

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 12:44
100%

+ rychlost dodání, čerstvé zboží

rychlost, přesnost, kvalitně zabalené v eko.obale. Kvalitní suche plody a ořišky

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 12:09
100%

+ Velice rychlé zabalení a odeslání, což je super.
+ Velký výběr bylinek.

Přehledný obchod,rychlé zabalení a odeslání. Možnost vyzvednutí v zasilkovne. Akce poštovne zdarma nad určitou sumu.

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 11:09
100%

Levně, rychle, kvalitně!

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 10:24
100%

+ Rychlé, dobrá cena-není co vytknout

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 9:13
100%

+ SPOLEHLIVOST !!!

U Vás budu nakupovat i v budoucnu. Vše je vždy dodáno v pořádku. A navíc ceny zboží jsou mnohem lepší pro nás zákazníky než v běžných obchodech. A také poštovné oproti České poště je bezva. Moc Vám děkujeme že jste !

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 8:50
100%

skvělá komunikace, kvalitní byliny

Irena
21.4.2021 v 6:38

Kvalitní bylinky, rychlost dodání, přehlednost webu, prostě spokojenost se vším. Doporučuji.

20.4.2021 v 22:23

20.4.2021 v 20:56

Jsem Pavlinka.
20.4.2021 v 17:33

Nejsem spokojena. Objednala jsem si chmel šištici zvlášť a kozlík lékařský zvlášť. V Poznámce jsem trvala na zaslání zvlášť, tj. ve dvou samostatných balíčcích. Ještě jsem kvůli do bylik.cz volala a slíbili mi, že mně zboží pošlou tak, jak si přeji a jak jsem si ho objednala, tj. ve dvou objednávkách, tudíž ve dvou balíčcích. Bylo mi slíbeno. Dostala jsem samozřejmě dohromady v jednom balíku. Vadí mi, když se mi lže, když eshop neplní přání klienta, a vadí mi i spojení těchto tak aromatických bylin do jednoho balíčku.

Ověřený zákazník
Přidáno: 20.4.2021 v 15:26
100%

+ rychlý a spolehlivý, příjemné jednání

20.4.2021 v 12:42

Luděk Kropáč
20.4.2021 v 12:15

Super

Ověřený zákazník
Přidáno: 20.4.2021 v 8:38
100%

+ 100% spokojenost
+ Sortiment

Jsem maximalne spokojena! Chut a vune koreni se neda vubec srovnavat s korenim ze supernarketu! Urvite zase nakoupim. Dekuji :)

Irena
19.4.2021 v 19:51

Goji je kvalitní a k tomu recept přípravy. Slzovka semeno a informace, Křupavé sezamové semínko čerstvé a chutné. Červenou quinou nechám dva dny klíčit. Vše je hezky zabaleno. Děkují kolektivu a přejí hodně krásných okamžiku.

Leona
19.4.2021 v 17:34

vaše sušené ovoce milujeme... bylinkové směsi jsou skvělé...

Veronika
19.4.2021 v 16:37

19.4.2021 v 9:34

19.4.2021 v 7:26

Ověřený zákazník
Přidáno: 18.4.2021 v 10:37
100%

+ Velký výběr, rozumná cena, rychlé doručení.

Ověřený zákazník
Přidáno: 18.4.2021 v 9:24
100%

Velmi rychle dodáno. Precizně zabaleno. Vysoká kvalita bylinek.

Lora
17.4.2021 v 1:52

Spokojena

16.4.2021 v 19:54

Jurii
16.4.2021 v 14:32

Vše super... Jak cena tak i doba doručení, a komunikování ????????

Ověřený zákazník
Přidáno: 16.4.2021 v 10:45
100%

+ Nakupuji u Bylíka opakovaně, spolehlivost ve všech směrech, dobré ceny. Děkuji!

Anna Kuhnova
16.4.2021 v 6:33

Jsem velice spokojena ,včera jsem obdržela balíček ,bylinky krásně zabalené s přidanými návody užití ,děkuji a budu Vaši firmu určitě doporučoval ❤️

Karolína
15.4.2021 v 17:28

Jsem vždy velmi spokojená, široký výběr, rychlost doručení a ještě malý dárek. Krásně a ekologicky zabaleno.

Soika
15.4.2021 v 17:01

Super nákup, rychlé doručení, dárek k nákupu...

Jana
15.4.2021 v 13:44

Zboží přišlo v pořádku, voňavé a krásně zabalené.

Ověřený zákazník
Přidáno: 15.4.2021 v 10:13
100%

+ rychlost doručení
+ kvalitní koření
+ skvěle zabaleno
+ dobré ceny

Irena
15.4.2021 v 7:47

Perfektní jako vždy! Oceňuji Vaše balení.

Ověřený zákazník
Přidáno: 14.4.2021 v 22:12
100%

+ vše v pořádku
+ široká nabídka bylinek

Simona
14.4.2021 v 18:03

Všechno perfektní. Rychlost dodání, kvalita, dokonce i dáreček.

14.4.2021 v 14:55

Ověřený zákazník
Přidáno: 14.4.2021 v 10:34
100%

krásné čisté a čerstvé byliny, doručené obratem!

13.4.2021 v 17:22

6.5.2021 v 17:01

6.5.2021 v 11:25

Gabi
5.5.2021 v 15:59

spokojenost

Ověřený zákazník
Přidáno: 5.5.2021 v 9:06
100%

+ Velmi rychlé doručení

Rychlost doručení

Květa
4.5.2021 v 19:28

Skvělý výběr, rychlost dodání je neskutečná, kvalitní zboží. Jakmile budu něco z bylinek nebo sušeného ovoce potřebovat, určitě se vrátím do Bylíku.

Stanislava
4.5.2021 v 17:34

Nejlepší

Silvie
4.5.2021 v 10:09

Krásně zabalené kvalitní bylinky, výborné ořechy a sušené ovoce. Příjemné ceny. Velmi rychlé dodání.

Bronislava
3.5.2021 v 21:43

velmi hrubě pomlety koren...

3.5.2021 v 17:40

Tomáš
3.5.2021 v 9:18

Vše proběhlo rychle, kvalita za rozumnou cenu

Ověřený zákazník
Přidáno: 2.5.2021 v 17:22
100%

+ Velmi rychlé jednání a dodání zboží

Velká spokojenost.

Ověřený zákazník
Přidáno: 2.5.2021 v 9:45
100%

+ Kvalita

Edas
1.5.2021 v 19:50

Eva
1.5.2021 v 10:39

super

Světlana
1.5.2021 v 8:02

Naprosto skvělé! Perfektně balené v přírodních materiálech, byliny kvalitní, super rychlé dodání! Dřevěná lžička jako dárek... moc se mi tento obchod líbí a děkuji.

Katka
30.4.2021 v 20:48

Třetí objednávka a vše je super!!! Doporučuji dýňová semínka, jsou velká a opravdu chutná!!! Meduňka a máta...krásně ušená, těším se na další objednávku ????.

japax
30.4.2021 v 5:56

SUPER

Eva
29.4.2021 v 19:12

Rychlost a spolehlivost dodání zboží.

Magda
29.4.2021 v 17:34

Super :-)

Kajuz
29.4.2021 v 15:41

Superrychlé dodání, perfektně zabaleno, moc se těším až všechny bylinky vyzkouším a ochutnám. Na první pohled jsem nadšená ❤️

Ivana
29.4.2021 v 14:56

Objednávka jako vždy okamžitě vyřízena, paní přijímající objednávky ochotná. Tento e-shop hodnotím velmi kladně.

Ověřený zákazník
Přidáno: 29.4.2021 v 14:23
100%

Rychle, přehledně

Ověřený zákazník
Přidáno: 28.4.2021 v 22:28
100%

Naprostá spokojenost kvalitní zboží.

28.4.2021 v 18:00

Anculinecka
28.4.2021 v 14:50

Pavla
28.4.2021 v 9:27

Vse na jednicku????

27.4.2021 v 22:13

JD
27.4.2021 v 21:48

Skvěle zabaleno. Oceňuji vynikající systém zabalení, kdy krabice byla využita do posledního místa. Bylinky voní. Po objednání rychle doručeno.

27.4.2021 v 18:29

vlasta čapková
27.4.2021 v 15:48

bezvadné,dobře balené.

Bimbo
27.4.2021 v 15:05

Velká spokojenost ????

Miroslava
27.4.2021 v 10:24

Velká spokojenost

Daina
27.4.2021 v 0:01

Skvělý e-shop, rychlé dodání, kvalitní produkty, hezky baleno :-)

Milan
26.4.2021 v 16:41

Ludmila Macháňová
26.4.2021 v 13:20

Dobrý den, s vilcacorou v kouscích jsem velice spokojená. Pijeme to oba s manželem, tak to i rychle ubývá. Příště objednám zase. Moc Vám děkuji a přeji pěkný den. Zdraví Macháňová Ludmila

Ověřený zákazník
Přidáno: 26.4.2021 v 10:21
100%

+ Skvele ceny a skvely servis

Ověřený zákazník
Přidáno: 26.4.2021 v 9:27
80%

+ Specializovaný e shop bylinky

Ověřený zákazník
Přidáno: 25.4.2021 v 21:29
100%

Velmi spokojen! Mohu jen doporučit. Jen tak dál.

Ověřený zákazník
Přidáno: 25.4.2021 v 15:12
100%

+ Rychly obchod a za dobre ceny

Ověřený zákazník
Přidáno: 25.4.2021 v 6:55
100%

+ Velký výběr, krásné balení, ceny, komunikace, rychlost dodání

Ověřený zákazník
Přidáno: 24.4.2021 v 9:17
100%

Naprostá spokojenost, vše OK. Doporučuji.

Andrea
23.4.2021 v 19:54

Vždy velká spokojenost ❤️

Ověřený zákazník
Přidáno: 23.4.2021 v 18:05
100%

+ Veškeré koření i bylinky jsou krásně voňavé a vše v nejvyšší kvalitě
+ Dodání je rychlé
+ A výběr široký

S obchodem jsem velmi spokojená a všem mohu jen doporučit.

Ověřený zákazník
Přidáno: 23.4.2021 v 16:25
100%

rychlé dodání

Martin Kafka
23.4.2021 v 15:11

Dlouhodobě moc spokojen. Kvalita bylinek, cena, rychlé dodání.

Ověřený zákazník
Přidáno: 23.4.2021 v 14:12
100%

Zboží bylo dodáno velmi rychle, krásně zabaleno, bylinky čerstvě nasušené, voňavé.

Aneta
23.4.2021 v 13:41

Jsem moc spokojena????

Ověřený zákazník
Přidáno: 23.4.2021 v 11:46
100%

zboží jsem obdržela včas a v pořádku děkuji Anna

Ověřený zákazník
Přidáno: 23.4.2021 v 11:22
100%

+ rychlé dodání
+ perfektní komunikace
+ široký výběr kvalitního zboží

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 21:57
100%

+ Rychlost a kvalita dodávky včetně balení je předností zmíněného
+ e shopu...

22.4.2021 v 18:27

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 14:55
100%

Absolutní spokojenost. Děkuji.

Evík
22.4.2021 v 14:09

Objednávka rychle vyřízena a po zaplacení brzo odeslána.

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 13:46
100%

+ bezproblémové a rychlé dodání.

Hana
22.4.2021 v 11:05

Jsem spokojená, dodávka rychle a v naprostém pořádku.

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 9:54
80%

+ Profesionální přístup, rychlé dodání, výhodná cena, široký výběr. - Přes několikerý pokus se nepodařilo přihlášení i přes značné odběry není možná případná úprava ceny objednávky!!

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 9:33
100%

Rychlá objednávka, vyřízení i dodání. Vše v pořádku, pěkné balení a vysoká kvalita produktů.

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 8:18
100%

Velmi rychlé dodání zboží

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.4.2021 v 7:24
100%

+ Nakupuji téměř pravidelně a nemám na co bych si stěžovala.

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 21:46
100%

+ Super

- Vůbec nic

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 20:51
100%

+ Rychlost, spolehlivost

Míla
21.4.2021 v 19:47

brzké dodání, kvalitní a chutné produkty

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 18:17
100%

Vše v pořádku ,děkujeme

Petr
21.4.2021 v 16:23

Rychlé vyřízení objednávky. Pěkně zabaleno.

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 12:21
100%

+ Velmi rychle doruceni

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 11:15
0%

- Nejasná formulace pro dodání zboží na dobírku s platbou při převzetí

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 10:48
100%

+ Pečlivě zabaleno v dostatečně velké krabici.
+ Ultra rychlé dodání.

Mám jednu výtku: dodaná balení dobrot nejsou nekonečná. Takže si příště objednám ještě větší balení, ať po nájezdu rodiny zbyde i na mně.

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 9:40
100%

super komunikace,rychle dodani.

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 9:12
100%

+ Neuveřitelně rychlý eshop. Opět nezklamal. Měl jsem objednavku v ruce hned druhý den. Tleskám.

Žádná

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.4.2021 v 7:22
100%

+ rychlost

Lucie
20.4.2021 v 22:51

Ihned po první objednávce vás miluji a nutne potřebuji k životu. Vše nadherne zabalené,voňavé bylinky..Vy doopravdy svoji práci děláte s láskou. Děkuji,ať se vám daří, jste skvělí

20.4.2021 v 21:20

Zdenka Peterkova
20.4.2021 v 19:20

Kvalitní zboží .. spokojenost

Ověřený zákazník
Přidáno: 20.4.2021 v 16:53
100%

+ široký sortiment
+ mnoho variant balení
+ rychlé
+ spolehlivé dodání

Velmi dobré, doporučuji

Věra
20.4.2021 v 14:03

Krásně zabalené koření vysoké kvality. Rychlé dodání'. Velká spokojenost

20.4.2021 v 12:32

Simona
20.4.2021 v 11:35

rychlé doručení, krásně zabaleno, výborná kvalita, vůně i chuť produktů

vitbrenek
19.4.2021 v 20:31

Vše super, doporučuji.

19.4.2021 v 17:48

Ivan
19.4.2021 v 17:14

Všechno OK, jen mi u směsí kari chybí soupis druhů koření. kvalita výborná.

Ověřený zákazník
Přidáno: 19.4.2021 v 15:22
100%

+ kvalitní zboží
+ příjemné nakupování
+ bleskové dodání
+ příznivé ceny
+ rozmanitý výběr

Ověřený zákazník
Přidáno: 19.4.2021 v 7:36
100%

Výborný a spolehlivý e-shop, doporučuji, objednávka vždy rychle a v pořádku vyřízená.

Ověřený zákazník
Přidáno: 18.4.2021 v 18:36
100%

Dřevěná lžička jako dárek:-)

Ověřený zákazník
Přidáno: 18.4.2021 v 9:33
100%

+ Rychlé a spolehlivé jednání, bez problémů. Zboží doručeno rychle a v předpokládané kvalitě.

Ověřený zákazník
Přidáno: 17.4.2021 v 6:35
100%

+ Přehledný výběr.
+ Rychle doručení

Děkuji za voňavý balíček, vše je čerstvé a chutné. Jsem ráda, že jsem vás našla.

Marie
16.4.2021 v 20:05

jsem velice spokojena

Zuzana
16.4.2021 v 17:54

Super

Moni
16.4.2021 v 11:11

Ověřený zákazník
Přidáno: 16.4.2021 v 7:25
100%

+++++

Petr
15.4.2021 v 18:34

Profesionální práce s příjemným překvapením - díky za lžičku.

15.4.2021 v 17:03

Ověřený zákazník
Přidáno: 15.4.2021 v 14:04
100%

+ Velmi rychlé dodání

Šárka
15.4.2021 v 12:31

Jsem velmi spokojena, vysoká kvalita bylinek, doporučuji.

15.4.2021 v 8:38

Jitka
14.4.2021 v 23:13

Rychlé doručení, zboží v pořádku a výborné

František
14.4.2021 v 18:39

Doprava rychla, produkt hezky zabalený, vše OK.

Ověřený zákazník
Přidáno: 14.4.2021 v 18:01
100%

+ Rychlost, kvalita, sympatie :-)

Ověřený zákazník
Přidáno: 14.4.2021 v 13:46
100%

+ Dobré ceny
+ Zboží přišlo v pořádku
+ Kvalitně zabaleno

Hana
13.4.2021 v 17:23

Rychlé dodání a super komunikace. Spokojenost

13.4.2021 v 17:11

Zobrazit všechny recenze
Máte dotaz? Napište nám zprávu.