Recenze Bylík.cz

zde najdete hodnocení Bylíka, přímo od našich zákazníků

Všechny recenze můžete také najít přímo na Heurece nebo Facebooku

 

Statistika hodnocení

4255x

99x

37x

6x

29x

Ověřený zákazník
Přidáno: 5.7.2020 v 6:10
100%

+ spolehlivost, kvalita zboží
+ rychlost dodávky objednaného zboží

Ověřený zákazník
Přidáno: 4.7.2020 v 16:55
100%

+ Rychlost, velký výběr

Ověřený zákazník
Přidáno: 4.7.2020 v 10:33
100%

bezproblémový obchod, velká nabídka

Konstantin
3.7.2020 v 20:08

Jsem velice spokojen. Kvalita surovin velice dobra. Zabaleno slušně., etiketovano. Rozumné ceny. Odeslali rychle a všechno co jsem objednal. Přihodily jako darek potěšujici drobnost. Můžu jen doporučit. Určitě objednam znovu.

Ověřený zákazník
Přidáno: 3.7.2020 v 16:46
100%

obchod -super-dodavka super-

Miroslava
2.7.2020 v 20:45

skvělé, rychlé vyřízení

Boleslav
2.7.2020 v 19:25

Super :-)

Lucie
2.7.2020 v 18:19

Jeden den objednáno, druhý den dodáno. Jako vždy veliká spokojenost :-)

Jan Hájčus
2.7.2020 v 9:44

Rychlé doručení, doprava zdarma, informování o stavu objednávky, kvalita produktů, správná a poctivá gramáž. Prostě super! Jen tak dál.

Ověřený zákazník
Přidáno: 1.7.2020 v 23:24
100%

Každá objednávka obsahuje kartičku s bylinkou, která se zakoupit na eshopu, moc milý dárek. Se zbožím jsem spokojená, objednávám převážně bylinky pro kočičky (šantu kočičí a kozlík lékařský) a naše kočky jsou velice spokojené, kozlík je úžasně aromatický a šanta jemná. Zboží krásně baleno a je kvalitní.

Libuše
1.7.2020 v 17:50

Jsem naprosto spokojena. Díky.

30.6.2020 v 20:05

Hana
30.6.2020 v 14:21

rychlá dodávka zboží v pohodě

Katiije
30.6.2020 v 12:43

Rychlá dodávka, vše v pořádku

Ověřený zákazník
Přidáno: 30.6.2020 v 8:54
100%

Vše v nejlepším pořádku, ráda doporučuji!

29.6.2020 v 23:36

O
29.6.2020 v 17:31

Rychlé dodání, perfektníbalení, vřele doporučuji!

Ověřený zákazník
Přidáno: 29.6.2020 v 7:44
100%

Jsem spokojen a budu zase objednávat. RaiskubCo se týče kvality zboží nedovedu posoudit. Pěkný den.

Ověřený zákazník
Přidáno: 27.6.2020 v 17:13
0%

+ rychlé dodání

Kateřina
27.6.2020 v 12:23

Absolutní spokojenost.

Ověřený zákazník
Přidáno: 27.6.2020 v 10:20
100%

Skvělé jako vždy. Není co vytknout.

Lucie
26.6.2020 v 23:45

Výborné bylinky????

Ověřený zákazník
Přidáno: 26.6.2020 v 21:29
100%

+ rychlost dodání, kvalitní zboží, dobře zabalené zboží

Ověřený zákazník
Přidáno: 26.6.2020 v 19:12
100%

+ Rychlé , levné dodání, oceňuji volbu Zásilkovnu a krásné zabalené v kvalitních uzavíratelných pytlikách.

- Nic

Miroslava
26.6.2020 v 17:12

26.6.2020 v 17:09

26.6.2020 v 15:42

Vojta
26.6.2020 v 14:06

Expresni doruceni, moznost namichat do baleni, parada!

Ověřený zákazník
Přidáno: 26.6.2020 v 9:40
100%

+ spolehlivost, rychlost

Jaromír
25.6.2020 v 18:13

Z obchodem Bylík jsem nadmíru spokojen a musím ohodnotit perfektní a přehledný eshop, který už zcela určitě měnit nebudu! Rychlost dodání zboží je až překvapující. Je to příkladný eshop a to mohu skutečně srovnávat.

Ověřený zákazník
Přidáno: 25.6.2020 v 17:20
80%

Zboží bylo zaměněno,čekám na navrácení peněz a odvezení cizího balíku !

fery
25.6.2020 v 11:53

Vše v pohodě.

Ověřený zákazník
Přidáno: 25.6.2020 v 10:11
100%

Skvělý obchod, ráda v něm nakupuji, mají velký výběr bylinek, léčivých směsí i koření + různá doporučení. Nemusím běhat po obchodem fyzicky, vše je doručeno domů a to se mi líbí :)

Hana Eismanová
24.6.2020 v 22:39

Velký výběr bylinek a koření za super ceny. Skvěle zabaleno a rychle dodáno.

Hanka
24.6.2020 v 18:57

Objednala jsem si bylinky Vratič na patní ostruhu a mile překvapena,pomáhá odstraňovat problém,objednala opět,rychlé dodání a dáreček v podobě kartičky s popisem různých bylinek SUPER.Bylík.cz mohu jen doporučit.

Zuzana Kurkova
24.6.2020 v 12:55

Naprosta spokojenost,rychle doruceno, caje skvele zabaleny. Urcite vyuziju znovu

Ivo Holeček
23.6.2020 v 18:46

jsem velmi spokojen

jaaa
23.6.2020 v 17:41

vse OK a rychle

Ověřený zákazník
Přidáno: 23.6.2020 v 13:14
100%

+ Bylík.cz je pro mě příjemným překvapením .

c2h5oh
22.6.2020 v 10:33

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.6.2020 v 7:24
100%

Jsem spokojná,rychlé dodání a zboží kvalitní.

Ověřený zákazník
Přidáno: 21.6.2020 v 21:04
100%

+ Neuvěřitelná rychlost. Zboží kvalitně zabaleno.

Michaela Pavlíková
20.6.2020 v 7:07

Skvělý obchod, široký výběr, skvělé ceny, a rychlé dodání,budu se i do budoucna vracet. Děkuji!

Ověřený zákazník
Přidáno: 19.6.2020 v 22:50
100%

+ Rychlost dodání - neskutečně rychlá

- Žádná

Objednala jsem si kořen libečku poprvé u toho obchodu a jsem nadmíru spokojená.

Jitka
19.6.2020 v 16:13

Eliška
19.6.2020 v 14:22

Veliká spokojenost. Celá objednávka byla speciálně namíchána přes "Mixér". Vše přehledné, veliký výběr. Zboží bylo doručeno třetí den od objednání, hezky a ekologicky zabaleno :)

Marta
19.6.2020 v 12:26

Rychlé dodání v perfektním stavu.

Olina
18.6.2020 v 21:29

Všechno v pořádku.

Ověřený zákazník
Přidáno: 18.6.2020 v 8:51
100%

zboží přišlo obratem

17.6.2020 v 20:04

Ověřený zákazník
Přidáno: 17.6.2020 v 16:33
100%

+ Skvělé jednáni vůči zákazníkům

Poctivé jednání, vždy jsem dostala vše, co bylo objednáno a ve skvělé kvalitě.

Ověřený zákazník
Přidáno: 17.6.2020 v 14:14
100%

+ Už nakupuji poněkolikáté a pokaždé jsem opravdu spokojený

OK :-)

Fedora
17.6.2020 v 12:24

Jsem moc spokojená s kvalitou bylinek i s rychlou dopravou. Díky, objednám i příště.

Ludmila
17.6.2020 v 11:28

rychlé, skvělé balení, vřele doporučuji.

Karel
16.6.2020 v 17:48

Zásilka dobře zabalena,jsme velice spokojení s rychlým dodáním.

16.6.2020 v 15:48

Jarka
16.6.2020 v 9:14

vše vyřízeno rychle a kvalitně

Ověřený zákazník
Přidáno: 15.6.2020 v 21:32
100%

Rychlé, pohodlné, kvalitní.

Dušan
15.6.2020 v 13:32

Veľmi dobrá cena aj kvalita

miriam
15.6.2020 v 11:47

Dobry den, objednávka dorazila v poradku. Co mne mrzelo, ze prii objednavani se mi nepodarilo zadat akcni kod co jste mneli na ten den vypsany. Pri zadani kodu mi to hlasilo, ze kod je neplatny.

JK
15.6.2020 v 9:18

výborná rýchlosť dodania, kvalitný obsah, spokojnosť :)

Ověřený zákazník
Přidáno: 14.6.2020 v 13:18
100%

+ Vše OK

Nic

Vira
13.6.2020 v 0:17

Objednavala jsem poperve bylinky a neco ještě pro zdravi. Jsem spokojena. Bude to muj oblibeny obchod

12.6.2020 v 14:59

Ověřený zákazník
Přidáno: 12.6.2020 v 13:08
100%

+ Široký sortiment
+ Výhodné ceny větších balení
+ Široká volba dopravců
+ Mixér vlastních bylinných směsí

- Z nařízení EU není uvedeno využití bylinek (chápu, ale je to škoda), odkaz v popisu na nějaký online herbář by byl fajn
- Chybí mi seznam všech položek (namísto obrázků po kategoriích)

Lenka
12.6.2020 v 6:39

Vše v pohodě, perfektní

Jindra
11.6.2020 v 19:07

Velmi rychlé vyřízení a dodání - doporučuji :)

Milan
11.6.2020 v 17:15

Niet čo vytknúť! Do 24hod od objednania bola objednávka doma. Všetok tovar bol ukážkovo zabalený. Môžem len odporučiť.

Hana
11.6.2020 v 15:30

Velká spokojenost s bylinkami i rychlím dodáním,děkuji.

10.6.2020 v 21:45

Ověřený zákazník
Přidáno: 10.6.2020 v 19:23
100%

luxusní servis, volali mi a domluvili detaily objednávky, což jsem velmi ocenila

Michaela
9.6.2020 v 22:21

Rychlé dodání, maximální spokojenost.

jarkaR
9.6.2020 v 14:30

super..krásne balenie a rýchle dodanie

8.6.2020 v 15:49

Pavel B
8.6.2020 v 14:44

Rychlé, kvalitní, super

Jirka011
5.6.2020 v 22:04

super dodání

Josef
5.6.2020 v 10:11

Skvělá práce !

Věra
5.6.2020 v 8:03

Robert
4.6.2020 v 23:07

Vždy super

Robert Barak
4.6.2020 v 19:10

vse ok

Jana
4.6.2020 v 18:14

Rychlé dodání, kvalitní produkty za dobré ceny. Doporučuji!

Ověřený zákazník
Přidáno: 4.6.2020 v 7:58
100%

Jsem opakovaně nakupující zákazník, velmi oceňuji úžasnou nabídku kvalitních produktů, milé zabalení a rychlé, naprosto bezproblémové dodání. Jsem moc ráda, že je takový obchod k dispozici.

Ověřený zákazník
Přidáno: 4.6.2020 v 6:53
100%

+ rychlost, nevšední vstřícnost

vřele doporučuji

Trávníček
3.6.2020 v 22:11

Super jedmání

Helena
3.6.2020 v 19:00

Moc jsem spokojená vše super

Jana
3.6.2020 v 10:09

Vše dorazilo hned druhý den. Za mě naprostá spokojenost i s kvalitou zboží, děkuji pěkně, ráda objednám zas.

Josef Straka
2.6.2020 v 22:11

Vše v pořádku dorazilo, na pobočce uloženky bylo třetí den po odeslání objednávky. nemám co vytknout.

Karel
2.6.2020 v 13:16

ok

L01mystr
1.6.2020 v 15:58

Rychlá dodávka krásně zabaleno velká spokojenost

Dáša
1.6.2020 v 11:10

Rychlé a bezproblémové vyřízení, spokojenost. Díky.

Ověřený zákazník
Přidáno: 1.6.2020 v 8:13
100%

Rychlost, perfektní komunikace

Ověřený zákazník
Přidáno: 31.5.2020 v 13:53
100%

+ Rychlá a ochotná komunikace.
+ Pěkná balení

Ověřený zákazník
Přidáno: 31.5.2020 v 7:32
100%

Rychlé a bezproblémové doručení.

Ověřený zákazník
Přidáno: 30.5.2020 v 21:13
100%

Velky vyber

Ověřený zákazník
Přidáno: 30.5.2020 v 7:39
100%

V pořádku,vše proběhlo bez problémů.

Tom
29.5.2020 v 18:09

Doruceni a vse probehlo v poradku. Jen je skoda, ze pri objednani 3 50g sacku chilli k dispozici pouze 1 drevena lzicka....

Ivana Stratilová
29.5.2020 v 13:45

Velmi spokojená, děkuji

xx
29.5.2020 v 12:03

Spokojenost, rychlost.

Martina
29.5.2020 v 11:42

Ověřený zákazník
Přidáno: 29.5.2020 v 10:00
100%

doporučuji

Ověřený zákazník
Přidáno: 4.7.2020 v 18:51
20%

- Tato zásilka oříšků byla navlhlá. To bylo poprvé

Ověřený zákazník
Přidáno: 4.7.2020 v 15:12
100%

+ Rychlost
+ Kvalita

Slavomír
3.7.2020 v 22:01

Jsem spokojen s rychlostí dodávky zboží.

Petr
3.7.2020 v 16:57

Tento specializovaný e-shop fungoval nadstandardně dobře, jak pokud jde o kvalitu a přehlednost nabídky zboží, tak rychlostí odeslání. Včera ráno jsem objednal a dnes odpoledne mi PPL dovezla. Je také skvělé, že všechny sušené bylinky mají v mnoha variantách váhy a myslím, že za velmi dobré ceny. Děkuji a přeji úspěch ve všem podnikání!

Ověřený zákazník
Přidáno: 3.7.2020 v 9:17
100%

Vše OK

Hana
2.7.2020 v 20:03

Jako vždy není co vytknout.1*

Jana
2.7.2020 v 18:36

Super rychle dodaní ,dekuji za darecek :-)

Jakub
2.7.2020 v 12:30

Jako vždy vše v nejlepším pořádku

Ověřený zákazník
Přidáno: 2.7.2020 v 0:25
100%

+ Velmi rychlé dodání,krásně zabalené a vonavě čerstvé,užasné všechny bylinky i semínka.

Romana
1.7.2020 v 22:10

Naprostá spokojenost:) Rychlá dodávka, krásně a ekologicky zabaleno. Sušený anananas bych kupovala po kilech<3

Ověřený zákazník
Přidáno: 1.7.2020 v 9:43
60%

- Poplatky za dopravu a platbu jsou vysoké

Vlaďka
30.6.2020 v 16:10

Jsem velmi spokojená. Příště objednám více. Po prvé to bylo na zkoušku a super ????

Ověřený zákazník
Přidáno: 30.6.2020 v 13:57
100%

+ Rychlost a super ceny

Ověřený zákazník
Přidáno: 30.6.2020 v 12:14
100%

+ krásné balení, výborná spolupráce, přehledný web

Ověřený zákazník
Přidáno: 30.6.2020 v 7:25
100%

+ Ochota, rychlost, spolehlivost

Ověřený zákazník
Přidáno: 29.6.2020 v 18:37
100%

+ rychle vyřízená objednávka, v pořádku doručena, malý dárek k objednávce - nic

Ověřený zákazník
Přidáno: 29.6.2020 v 10:02
100%

+ Rychlost dodani
+ Moc ochotni pri reseni problemu

- Nikdy mi nejde zaplatit online kartou, ale chyba muze byt na me strane

Jsem velice spokojena, zbozi dorazi rychle, dobre zabalene, krasne vonave a kvalitni.

Ověřený zákazník
Přidáno: 29.6.2020 v 7:16
100%

rychlé dodání, dobře zabaleno, produkty výborné

Ověřený zákazník
Přidáno: 27.6.2020 v 15:15
100%

+ široký výběr, nízké ceny
+ neobjevil jsem

Andrea
27.6.2020 v 11:53

maximální spokojenost

Hanka
27.6.2020 v 7:09

Super rychlost vyřízení objednávky, kvalitně zabalené, dárek v podobě dřevěné lžičky na bylinky velmi potěšil. Děkuji a určitě objednám znova.

Alica
26.6.2020 v 22:19

Skvely a rychly obchodik. Bylinky su fantasticke a vonave. Dakujem za mily darcek, prajem vela spokojnych zakaznikov.

Ověřený zákazník
Přidáno: 26.6.2020 v 19:22
100%

s obchodem mám dobré zkušenosti a proto opět objednávám

Ověřený zákazník
Přidáno: 26.6.2020 v 18:15
100%

Nakupuji opakovaně a vždy jsem velmi spokojená. Zboží je pečlivě zabaleno a rychle dodáno.

Ověřený zákazník
Přidáno: 26.6.2020 v 17:10
100%

+ Rychlost doručení
+ Levné doručení

Rozhodně spolehlivost,což se už u moc obchodu na internetu neděje.Děkuji

Daska
26.6.2020 v 16:01

Super rychlé doručení.

Dušan
26.6.2020 v 14:29

Veľmi spoľahlivý. Vrelo doporučujem.

Ověřený zákazník
Přidáno: 26.6.2020 v 10:46
100%

+ Vynikající

Hanka
26.6.2020 v 6:37

bezva spolupráce

Loutocký
25.6.2020 v 18:10

velmi rychlé dodání,pěkně zabalené a oproti jiným levné

Kostas
25.6.2020 v 15:04

Vše proběhlo bez chyby

Ověřený zákazník
Přidáno: 25.6.2020 v 11:13
100%

+ rychlost
+ chutově výborné bylinky

Ověřený zákazník
Přidáno: 25.6.2020 v 7:41
100%

Bezvadné

Alena
24.6.2020 v 19:38

super možnost nechat si namíchat směs podle požadavků, objednání bylo snadné a rychlé

24.6.2020 v 13:03

Milý obchůdek, ráda se budu vracet!

Ověřený zákazník
Přidáno: 24.6.2020 v 9:59
100%

+ ceny, nabízené zboží, komunikace , dodání zboží do Zásilkovny

Ověřený zákazník
Přidáno: 23.6.2020 v 18:44
100%

Prostě super

Ověřený zákazník
Přidáno: 23.6.2020 v 15:08
100%

+ vše co potřebuji seženu ZDE ! Proto všem doporučuji.

Jirka
23.6.2020 v 11:42

Ryclé a bezproblémové doručení objednávky.

Vlad
22.6.2020 v 7:32

Všechno v naprostém pořádku, jako velké plus hodnotím eko pásku kterou byla krabice zalepena. Zboží bylo dodáno rychle, v perfektním stavu a dobře zabaleno. Určitě nenakupuji naposledy.

Ověřený zákazník
Přidáno: 22.6.2020 v 6:09
100%

+ perfektně zabaleno, rychlost dodání, skvělé zboží

Ověřený zákazník
Přidáno: 20.6.2020 v 14:57
100%

+ Spokojenost

19.6.2020 v 23:18

Ověřený zákazník
Přidáno: 19.6.2020 v 19:11
100%

+ velký výběr

- nevím

Velý výběr

Mája
19.6.2020 v 14:40

Naprostá bomba - od krásného, praktického a ekologického balení, přes rychlé dodání (hned druhý den - to se mi snad ještě nikdy nestalo) až po kvalitu zboží... Dávám 11 bodů z 10 a určitě budu objednávat a doporučovat dále! :) A děkuji za dáreček, potěšil :)

Daniela
19.6.2020 v 13:42

Rychle vyrizeni, doruceni,jeste jsem nezkousela ale bylinky vypadaji velmi dobre, a ta vune

Ověřený zákazník
Přidáno: 19.6.2020 v 9:13
100%

S obchodem jsem velice spokojená. Zboží je vždy kvalitní.

Anna
18.6.2020 v 12:13

vše OK-děkuji

Hanka
17.6.2020 v 21:36

Rychlé dodaní, výborné oříšky a velké ekobalení pepře. Nakupovat drahé koření po 23g už mě fakt nebaví..

17.6.2020 v 17:54

Ověřený zákazník
Přidáno: 17.6.2020 v 15:26
100%

+ rychlé vyřízení objednávky

Ověřený zákazník
Přidáno: 17.6.2020 v 13:38
100%

+ rychlé

17.6.2020 v 11:59

Ivana Novotná
17.6.2020 v 8:00

velmi dobrá, dávám jedničku

Phoebe
16.6.2020 v 16:25

úžasná,potřebná(pro mě),levná,ekologicky(což VELMI oceňuju)zabalená objednávka,ze všech věciček mám velkou radost!děkuju!????✌????????

Tereza
16.6.2020 v 14:35

Úžasná komunikace s prodejcem. Velký výběr. Rychlé dodání. Určitě doporučuji.

Miloš
15.6.2020 v 21:50

Spokojený s rychlostí i cenou.

Marie
15.6.2020 v 21:05

Ověřený zákazník
Přidáno: 15.6.2020 v 12:19
100%

+ kvalitní zboží
+ rychlé vyřízení objednávky
+ baleno šetrně a bezpečně

- žádné

Ověřený zákazník
Přidáno: 15.6.2020 v 10:27
100%

+ rychlost dodání
+ krásně zabaleno
+ skvělá komunikace
+ kvalitní produkty

14.6.2020 v 18:08

Ověřený zákazník
Přidáno: 13.6.2020 v 19:59
100%

+ spolehlivý obchod, objednávka dorazila v pořádku a velice rychle.

příjemný obchod, s velkým sortimentem zboží.

Ověřený zákazník
Přidáno: 12.6.2020 v 16:59
100%

+ velký výběr bylinek i koření
+ možnost výběrů různých gramáží u produktů
+ úžasné jednoduché papírové balení bez zbytečných plastů
+ možnost nechat si namíchat směs dle požadavků

Obchůdek mám moc ráda a vždy tu ráda znovu a znovu nakoupím a vždy poberu víc než bylo v plánu :-D

Jindřich62
12.6.2020 v 13:41

Je to dobře, přišlo to velmi rychle

Ověřený zákazník
Přidáno: 12.6.2020 v 11:23
100%

+ Rychlost dodání, velký výběr.

- Nevím o žádné!

Marie
11.6.2020 v 22:25

Super. Jsem spokojená

Michal
11.6.2020 v 18:05

Benjamin
11.6.2020 v 15:42

Jsem moc spokojený. Bylinky i koření krásně voní.

Esmeralda
11.6.2020 v 14:32

Spokojenost

10.6.2020 v 20:04

kamilsmrcka
10.6.2020 v 19:18

Zbozi jsem objednal v jeden den cca ve 12 hodin odpoledne a na druhy den ve stejnou dobu jsem zbozi mel. Firma ma krasny prehledny eshop, velky vyber zbozi a jde videt, ze berou vazne to co delaji, v dnesni dobe je to vzacne. Doporucuji

9.6.2020 v 17:52

Ověřený zákazník
Přidáno: 9.6.2020 v 9:54
100%

+ Rychlost
+ vyber

- Nic

Ověřený zákazník
Přidáno: 8.6.2020 v 15:39
100%

rychlé dodání, perfektně zabaleno

figura
8.6.2020 v 6:51

Super rychlé vyřízení a doručení.

Ověřený zákazník
Přidáno: 5.6.2020 v 15:39
100%

Rychlost vyřízení objednávky a praktické balení jednotlivých surovin.

Vladimír
5.6.2020 v 9:50

Rychlé dodání, bohatá nabídka. Maximální spokojenost.

Ověřený zákazník
Přidáno: 5.6.2020 v 0:19
100%

Solidní firma, dobrý sortiment i servis

4.6.2020 v 20:53

Šárka
4.6.2020 v 18:22

Naprostá spokojenost, rychlé dodání, slušná nabídka za hezké ceny

Ověřený zákazník
Přidáno: 4.6.2020 v 9:21
100%

+ Rychlost, kvalita, cena. Vše v pohodě.

Marie
4.6.2020 v 7:36

maximální spokojenost, rychlé doručení, koření a bylinky vypadají moc dobře, zatím jsem je nepoužila ale sušené švestky a lískové oříšky jsou dobrota, původně jsem chtěla jen jednu bylinku a když jsem zjistila co všechno je v nabídce byl z toho pěkně dlouhý seznam a koření mám víc jak na rok... zkrátka chválím

3.6.2020 v 22:48

Jana
3.6.2020 v 21:22

Zboží dorazilo v pořádku.

Ověřený zákazník
Přidáno: 3.6.2020 v 13:22
100%

Nákup proběhl rychle a jsem spokojena s doručením zboží.

Ověřený zákazník
Přidáno: 3.6.2020 v 9:12
100%

+ velký výběr, rychlé dodání, příznivé ceny, výborná komunikace

Maximální spokojenost, doporučuji

2.6.2020 v 14:18

Naprostá spokojenost s dodací lhůtou i s kvalitou zboží. Dárek ke každé objednávce.

Ověřený zákazník
Přidáno: 1.6.2020 v 20:52
100%

+ Rychly obchod

Ověřený zákazník
Přidáno: 1.6.2020 v 13:50
100%

Velký výběr, přehledná nabídka, rychlé doručení, doporučuji.

Ověřený zákazník
Přidáno: 1.6.2020 v 8:47
100%

+ Rychlost dodání

Ověřený zákazník
Přidáno: 31.5.2020 v 17:31
100%

+ Nakupuji zde už pod druhé a jsem spokojen
+ Myslím si, že mají rozumné ceny

- Zatím nevím

Ověřený zákazník
Přidáno: 31.5.2020 v 11:57
100%

Rychlá komunikace,doručení :-),již užívám produkt.Spokojenost.

Ověřený zákazník
Přidáno: 31.5.2020 v 3:14
100%

Velký výběr koření a velmi rychlé doručení, jsem spokojena

Veronika
30.5.2020 v 18:58

Bleskové dodání, drobný dárek k objednávce... maximální spokojenost

Hana
29.5.2020 v 18:57

Vše v naprostém pořádku, koření je výborné kvality, doručení bleskové.Děkuji a doporučuji....

Ověřený zákazník
Přidáno: 29.5.2020 v 17:50
100%

+ rychlá doprava
+ cena
+ velký výběr bylinek :)
+ kvalita dodaného zboží

- žádnou jsem nenašel.

Tento obchod můžu prostě jen doporučit.. Maximální spokojenost :) děkuji.

Ověřený zákazník
Přidáno: 29.5.2020 v 12:16
100%

Supr, bude sleva ??????

pm101
29.5.2020 v 11:51

Super rychlost. Děkuji

Ověřený zákazník
Přidáno: 29.5.2020 v 11:34
100%

výborná komunikace, informovanost, precizně a krásně zabalené zboží

Lana
29.5.2020 v 9:54

Objednávka dorazila hned druhý den, zboží vypadá kvalitně a hezky zabaleně.

Zobrazit všechny recenze
Máte dotaz? Napište nám zprávu.