Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Články

Zajímavé články týkající se našeho sortimentu

Bylinné koupele: jak si doma připravit voňavý rituál

Bylinné koupele: jak si doma připravit voňavý rituál

Objevte, jak si z domácí koupelny udělat malé wellness. Tipy na bylinky do koupele, návody na přípravu a kombinace z Bylík.cz....

Bylinné oleje a octy: jak na domácí ochucování

Bylinné oleje a octy: jak na domácí ochucování

Naučte se připravit domácí bylinné oleje a octy z kvalitních sušených bylinek a koření z Bylík.cz – pro saláty, marinády i dárky z kuchyně. ...

Rakytník: oranžový poklad do čaje, medu i kuchyně

Rakytník: oranžový poklad do čaje, medu i kuchyně

Zjistěte, jak využít sušený rakytník v čaji, medu i kuchyni. Praktické návody, tipy na směsi se šípky, mátou a meduňkou i šetrnou přípravu. ...

Kozinec blanitý: bylinka pro imunitu a vitalitu

Kozinec blanitý: bylinka pro imunitu a vitalitu

Objevte kozinec blanitý – adaptogenní bylinu pro podporu přirozené obranyschopnosti, kardiovaskulárního systému a vitality. Návody na čaje,...

Bylinky pro bdělost a mozek: jak podpořit soustředění

Bylinky pro bdělost a mozek: jak podpořit soustředění

Praktický průvodce bylinkami pro bdělost, paměť a soustředění. Jak používat ginkgo, brahmi, gotu kolu, zelený čaj či guaranou v čajích i...

Jak připravovat bylinky: nálev, odvar, sirup, tinktura

Jak připravovat bylinky: nálev, odvar, sirup, tinktura

Naučte se krok za krokem připravovat bylinky jako nálev, odvar, macerát, sirup, víno i tinkturu. Praktické poměry, tipy a inspirace z Bylík.cz. ...

Jarní bylinky – kdy je sbírat, jak je pěstovat a k čemu je využít

Jarní bylinky – kdy je sbírat, jak je pěstovat a k čemu je využít

Jaro je ideální čas pro sběr prvních čerstvých bylinek. Většinu jarních bylin sbíráme od března do května – přesný termín závisí na...

Vyznáte se v mletých paprikách? ASTA, druhy, použití

Vyznáte se v mletých paprikách? ASTA, druhy, použití

Sladká, uzená, pálivá i maďarská. Vysvětlíme rozdíly mezi mletými paprikami, stupnicí ASTA a poradíme, jak kterou používat v kuchyni....

Kotvičník zemní byl oblíbený již ve starověkém Řecku

Kotvičník zemní byl oblíbený již ve starověkém Řecku

Přestože je považován kotvičník zemní za invazivní plevelnou rostlinu, jeho vlastnosti rozhodně stojí za pozornost. Lidem byl dobře známý...

Máte dotaz? Napište nám zprávu.