Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Jak dlouho mohu pít čaj udělaný např. ráno v 5.00 hodin?

Čaj, který si připravíte ráno, je ideální vypít do několika hodin po jeho přípravě. Obecně platí, že čaj by se měl konzumovat čerstvý, nejlépe do 4-6 hodin po uvaření. Po této době může docházet ke změně chuti a ztrátě terapeutických vlastností. Také hrozí růst bakterií a kvasinek, zvláště pokud je čaj nechán v teplém prostředí.

Pokud plánujete pít čaj během celého dne, doporučuji si připravit novou dávku každých 4-6 hodin. To zajistí, že čaj bude vždy čerstvý a zachová si své příznivé účinky. Při přípravě můžete použít menší množství, aby se zabránilo plýtvání.

Zpět na všechny dotazy

Zeptejte se Bylíka!

Zajímá vás něco a nenašli jste odpověd? Napiště nám, rádi vám odpovíme.

Slevy a tipy

Koriandrsemeno

Celé plody koriandru se používají hlavně při nakládání zeleniny ... více

Lopuch kořen

Lopuch čistí krev a pomáhá s kožnímu obtížemi jako je akné či ekzém. ... více

Hořčice bílácelá

Nezbytné koření k zavařování zeleniny ... více

­-20%

Šípekdrcený s jádry

Plody šípku jsou nejlepší zásobárnou vitaminu C. ... více

Máte dotaz? Napište nám zprávu.