Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Pepř Kampotský černý celý

Černý kamponský pepř je nejznámější varianta, která se sklízí, když jsou bobule téměř zralé a mají tmavě zelenou barvu. Po sklizni jsou bobule sušeny na slunci, což jim d ... více o Pepři Kampontském

Kód zboží 05937
Země původuKampodža
Latinský názevPiper nigrum Kampot
Bylík.skČierne korenie KAMPOTSKÝ celý

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

10g
62 Kč
30g
143 Kč
50g
212 Kč
100g
375 Kč
150g
488 Kč
200g
644 Kč
Dostupnost: skladem < 1 kg | dostanete do 16.4.
  • GLS - na pobočku dostanete do 16.4.
  • WE|DO BOX dostanete do 16.4.
  • WE|DO POINT dostanete do 16.4.
  • WE|DO HOME dostanete do 16.4.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 16.4.
  • Balíkovna dostanete do 16.4.
  • PPL - na pobočku dostanete do 16.4.
  • Zásilkovna domů dostanete do 16.4.
  • PPL - na adresu dostanete do 16.4.
  • GLS - na adresu dostanete do 16.4.
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 16.4.

Podobné zboží jako Pepř Kampotský černý

Vše o Pepři Kampontském

Černý Kamponský pepř: Třpytivý klenot Kambodžské kuchyně

Pepř Kampotský černý V srdci jihovýchodní Asie se nachází malá, ale významná provincie Kampot, která je domovem jednoho z nejlepších pepřů na světě: černého kamponského pepřu. Toto neocenitelné koření je známo svými jedinečnými chutěmi a silným aromatem, které odrážejí bohaté půdní podmínky a vlhké tropické klima svého rodného kraje.

Historie a pěstování

Pěstování pepře v Kambodži má dlouhou historii, která sahá až do 13. století, ale skutečný rozmach zažil v době francouzské koloniální nadvlády v 19. a 20. století. Černý kamponský pepř získal zvláštní uznání za své výjimečné chutě a aroma, díky čemuž se stal oblíbeným mezi gurmány po celém světě.

Černý kamponský pepř se pěstuje v organických podmínkách bez použití chemických hnojiv nebo pesticidů. Bobule pepře se sklízejí ručně, když jsou téměř zralé a mají tmavě zelenou barvu. Poté se suší na slunci, což jim dodává jejich charakteristickou černou barvu a intenzivní aroma.

Chuť a aroma

Černý kamponský pepř je proslulý svou bohatou a silnou chutí. Má komplexní aroma s jemnými tóny eukalyptu a máty. Jeho pálivost je střední a postupně se rozvíjí, což je odlišuje od jiných druhů černého pepře. Toto koření přináší do jídel hloubku chuti a přitahuje pozornost svým dlouhotrvajícím dozvukem.

Černý kamponský pepř je univerzální koření, které se dá použít téměř ve všech pokrmech. Jeho silná a plná chuť je ideální pro marinády, dušené pokrmy a grilované maso. Jeho silné aroma také obohacuje omáčky a polévky.

Černý kamponský pepř je skvělým příkladem toho, jak může něco tak malého, jako je pepřové zrno, obsahovat tak bohatou a jedinečnou chuť. Je to skutečný kulinářský poklad, který září v kuchyni a dodává jedinečnou a silnou chuť všem pokrmům, do kterých je přidán. Jeho ojedinělá chuť a aroma jsou výsledkem jedinečných půdních podmínek a tradičních pěstebních metod provincie Kampot, čímž se stal skutečným klenotem světové gastronomie.

Slevy a tipy

Pampeliškakořen

Pampeliška se používá na trávicí orgány a jako posilující prostředek ... více

Datle bez peckysušené plody

Odhaduje se, že datle jsou člověkem pěstovány déle než 5 tisíc let ... více

Kešuořechy W320

Kešu jsou olejnaté ořechy se sladkou, jemnou chutí. Jsou známé zejména ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.