Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Pepř Kampotský bílý celý

Bílý kampotský pepř je vlastně zralý červený pepř, jehož vnější vrstva byla odstraněna pomocí macerace ve vodě. Tento proces odhaluje světlé jádro bobule a dodává mu mě ... více o Pepři Kampotském

Kód zboží 05936
Země původuKambodža
Latinský názevPiper nigrum Kampot
Bylík.sk

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

10g
83 Kč
30g
205 Kč
50g
307 Kč
100g
552 Kč
150g
721 Kč
200g
955 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem < 1 kg | dostanete do 19.8.
  • GLS - na pobočku dostanete do 19.8.
  • ONE POINT dostanete do 19.8.
  • ONE BOX dostanete do 19.8.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 19.8.
  • Balíkovna dostanete do 19.8.
  • PPL - na pobočku dostanete do 19.8.
  • Zásilkovna - na adresu dostanete do 19.8.
  • PPL - na adresu dostanete do 19.8.
  • GLS - na adresu dostanete do 19.8.
  • ONE - na adresu dostanete do 19.8.
  • Balíkovna - na adresu dostanete do 19.8.

Podobné zboží jako Pepř Kampotský bílý

Vše o Pepři Kampotském

Bílý Kampotský pepř: Jemný a komplexní diamant Kambodžských koření

Pepř Kampotský bílýBílý kampotský pepř, jehož domovem je oblast Kampot v Kambodži, je výjimečnou variantou tohoto oblíbeného koření. Jeho jemná, ale komplexní chuť a aroma, vynikající kvalita a přírodní pěstování ho činí vysoce ceněným na mezinárodním trhu s kořením.

Historie a původ

Bílý kampotský pepř je považován za jedno z nejlepších a nejstarších koření na světě. Tato varianta pepře má své kořeny v kambodžské provincii Kampot, kde byl pěstován po staletí díky ideálním klimatickým a půdním podmínkám.

Způsob pěstování

Bílý kampotský pepř je vlastně plně zralý červený pepř, jehož vnější vrstva je odstraněna pomocí procesu nazývaného macerace. Po dozrání se bobule ponoří do vody, kde se slupka měkne a lze ji snadno odstranit. Tím se odhalí bílé jádro, které je poté sušeno na slunci. Tento proces dává bílému pepři jeho typickou bílou barvu a jemnější, ale rovněž bohatou chuť.

Chuť a aroma

Bílý kampotský pepř je známý svou jemnou a sofistikovanou chutí, která je méně pálivá než u černého pepře. Má krémové a svěží tóny s náznaky citronu a květin. Toto koření přináší do jídel komplexnost a jemnost, která dokonale doplňuje a zvýrazňuje přirozené chuti surovin.

Kulinářské využití

Bílý kampotský pepř je výjimečně univerzální a lze ho použít v mnoha kulinářských aplikacích. Jeho jemná chuť se výborně hodí k rybám, drůbeži a zeleninovým pokrmům. Rovněž je vhodný pro světlé omáčky a polévky, kde jeho jemné aroma může skutečně vyniknout.

Bílý pepř, stejně jako jeho černý protějšek, má řadu zdravotních přínosů. Pomáhá podporovat trávení, má protizánětlivé vlastnosti a může pomoci při hubnutí. Je také bohatý na některé esenciální vitamíny a minerály, jako je draslík, železo a vitamín C.

Bílý kamponský pepř je bezpochyby jedním z nejvýznamnějších a nejexkluzivnějších koření světa. Jeho jedinečná chuť a aroma, spolu s jeho přírodním pěstováním a tradičními zpracovatelskými metodami, ho činí nezbytným pro každého gurmána a milovníka autentických a kvalitních surovin. Bez ohledu na to, jak ho používáte, bílý kamponský pepř vždy přinese sofistikovanou chuť a vůni, která obohatí vaše kulinářské zážitky.

Slevy a tipy

Levandulekvět

Levandule se používá při nespavosti, nervové slabosti, špatném ... více

Ibišekkvět řezaný

Ibišek je přírodním vitamínem C. Je vhodný při horečkách, vnitřním ... více

­-10%

Sennalist

List senny patří k nejpoužívanějším přírodním projímadlům ... více

Šípekcelý plod

Celé plody šípku jsou známým zdrojem vitaminu C. ... více

Skořice cejlonskámletá

Je to vynikající koření do sladkého pečiva, cukroví, sušenek a ... více

Česnekgranulát

Oblíbené koření v podobě malých granulí sušeného česneku ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.