Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Pepř Kampotský bílý celý

Bílý kamponský pepř je vlastně zralý červený pepř, jehož vnější vrstva byla odstraněna pomocí macerace ve vodě. Tento proces odhaluje světlé jádro bobule a dodává mu mě ... více o Pepři Kampontském

Kód zboží 05936
Země původuKampodža
Latinský názevPiper nigrum Kampot
Bylík.sk

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

10g
83 Kč
30g
205 Kč
50g
307 Kč
100g
552 Kč
150g
721 Kč
200g
955 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem < 1 kg | dostanete do 25.11.
  • GLS - na pobočku dostanete do 25.11.
  • ONE BOX dostanete do 25.11.
  • ONE POINT dostanete do 25.11.
  • ONE dostanete do 25.11.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 25.11.
  • Balíkovna dostanete do 25.11.
  • PPL - na pobočku dostanete do 25.11.
  • Zásilkovna domů dostanete do 25.11.
  • PPL - na adresu dostanete do 25.11.
  • GLS - na adresu dostanete do 25.11.
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 25.11.

Podobné zboží jako Pepř Kampotský bílý



Vše o Pepři Kampontském

Bílý Kamponský pepř: Jemný a komplexní diamant Kambodžských koření

Pepř Kampotský bílýBílý kamponský pepř, jehož domovem je oblast Kampot v Kambodži, je výjimečnou variantou tohoto oblíbeného koření. Jeho jemná, ale komplexní chuť a aroma, vynikající kvalita a přírodní pěstování ho činí vysoce ceněným na mezinárodním trhu s kořením.

Historie a původ

Bílý kamponský pepř je považován za jedno z nejlepších a nejstarších koření na světě. Tato varianta pepře má své kořeny v kambodžské provincii Kampot, kde byl pěstován po staletí díky ideálním klimatickým a půdním podmínkám.

Způsob pěstování

Bílý kamponský pepř je vlastně plně zralý červený pepř, jehož vnější vrstva je odstraněna pomocí procesu nazývaného macerace. Po dozrání se bobule ponoří do vody, kde se slupka měkne a lze ji snadno odstranit. Tím se odhalí bílé jádro, které je poté sušeno na slunci. Tento proces dává bílému pepři jeho typickou bílou barvu a jemnější, ale rovněž bohatou chuť.

Chuť a aroma

Bílý kamponský pepř je známý svou jemnou a sofistikovanou chutí, která je méně pálivá než u černého pepře. Má krémové a svěží tóny s náznaky citronu a květin. Toto koření přináší do jídel komplexnost a jemnost, která dokonale doplňuje a zvýrazňuje přirozené chuti surovin.

Kulinářské využití

Bílý kamponský pepř je výjimečně univerzální a lze ho použít v mnoha kulinářských aplikacích. Jeho jemná chuť se výborně hodí k rybám, drůbeži a zeleninovým pokrmům. Rovněž je vhodný pro světlé omáčky a polévky, kde jeho jemné aroma může skutečně vyniknout.

Bílý pepř, stejně jako jeho černý protějšek, má řadu zdravotních přínosů. Pomáhá podporovat trávení, má protizánětlivé vlastnosti a může pomoci při hubnutí. Je také bohatý na některé esenciální vitamíny a minerály, jako je draslík, železo a vitamín C.

Bílý kamponský pepř je bezpochyby jedním z nejvýznamnějších a nejexkluzivnějších koření světa. Jeho jedinečná chuť a aroma, spolu s jeho přírodním pěstováním a tradičními zpracovatelskými metodami, ho činí nezbytným pro každého gurmána a milovníka autentických a kvalitních surovin. Bez ohledu na to, jak ho používáte, bílý kamponský pepř vždy přinese sofistikovanou chuť a vůni, která obohatí vaše kulinářské zážitky.

Slevy a tipy

Himalájská sůljemně mletá

Himalájská sůl obsahuje kombinaci 84 různých minerálů ... více

Pampeliškakořen

Pampeliška se používá na trávicí orgány a jako posilující prostředek ... více

Jeřáb černýplod

Aronie je ceněna hlavně pro vysoký obsah železa, jódu, vitamínů ... více

Meduňkanať

Meduňka pomáhá při nespavosti, stavech neklidu a podrážděnosti, ... více

Ibišekkvět řezaný

Ibišek je přírodním vitamínem C. Je vhodný při horečkách, vnitřním ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.