Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Aglio olio & peperoncino směs koření

Aglio olio & peperoncino je všestranná kořenící směs, která se hodí výtečně především do těstovin. A protože obsahuje česnek a chilli, pokrmům propůjčí lahodnou pika ... více o Agliu oliu

Kód zboží 04369
Bylík.skAglio olio & peperoncino

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
45 Kč
100g
67 Kč
150g
82 Kč
200g
103 Kč
250g
124 Kč
300g
147 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem < 500 g


Vše o Agliu oliu

Aglio olio & peperoncino

Aglio olio & peperoncino je všestranná kořenící směs, která se hodí výtečně především do těstovin. A protože obsahuje česnek a chilli, pokrmům propůjčí lahodnou pikantní chuť a příjemnou intenzivní vůni.

Koření je nepřekonatelné pro přípravu tradičních italských špaget, ale pro své vlastnosti se hravě uplatí i jinde. Hodí se do zapečených zeleninových jídel, na domácí pizzu, stejně jako k dochucení noků či pečeného masa. Může posloužit také k oživení rozličných marinád.

Kořenící směs Aglio olio & peperoncino obsahuje sůl (max. 25 %), drcené plátky česneku, drcené chilli, drcenou papriku a list petržele.

Recept na špagety Aglio olio & peperoncino

Aglio olio & peperoncinoTěstoviny aglio olio e peperoncino jsou hotové během chviličky, přesto se však mohou pochlubit vynikající chutí, pro kterou si je snadno oblíbíte. S kořenící směsí je navíc příprava ještě více jednodušší.

Pamatujte, že čím kvalitnější suroviny použijete, tím bude výsledek dokonalejší.

Ingredience:

1 balení špaget (500 g)

300g cherry rajčat

70 ml panenského olivového oleje

2 polévkové lžíce kořenící směsi Aglio olio & peperoncino

parmazán dle chuti

Postup přípravy

1. Nejdříve do hlubší pánve nalijeme olivový olej a přidáme kořenící směs. Promícháme a koření necháme v oleji několik minut za studena změknout.

2. Mezitím dáme do velkého hrnce vařit osolenou vodu a špagety v něm uvaříme al dente, řídíme se návodem na obalu. Slijeme a na chvíli odložíme stranou.

3. Kořenící směs s olejem dáme ohřívat na nižší plamen přibližně po dobu 2 minut, dokud se nerozvine intenzivní vůně.

4. Ihned poté do pánve přidáme i špagety a rajčata, promícháme a vše necháme ještě další 2 až 3 minuty smažit.

5. Přendáme na talíř a na závěr posypeme nastrouhaným parmazánem.

Slevy a tipy

Koriandrmletý

Omáčkám i pečivo dodá příjemnou vůni a chuť ... více

­-10%

Lípakvět

Květ lípy se používá při chřipce a nachlazení, při horečkách ... více

Hořčice bílámletá

Mletá hořčičná semínka vhodná k nakládání i na maso ... více

­-15%

Rakytník plod

Rakytník má mnoho pozitivních účinků na naše zdraví, jeho plody ... více

­-15%

Jehlice kořen

Jehlice trnitá se používá k podpůrné léčbě dny, revmatických ... více

­-10%

Heřmánekkvět

Heřmánek představuje mezi léčivými rostlinami naprostou "hvězdu", ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.