Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
DOPRAVA ZDARMA NA VÝDEJNY PICKUP A DO BOXŮ DPD! AKCE PLATÍ OD 14.5. DO 27.5.

Grilovací koření směs koření bez glutamátu

Grilovací koření jemné bez E 621 je všestranná grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje zvýrazň ... více o Grilovacím koření

Kód zboží 01159
Bylík.skGrilovacia zmes bez glutamátu
Dostupnost: 3-4 dny | dostanete do 27.5.
  • GLS - na pobočku dostanete do 27.5.
  • ONE POINT dostanete do 27.5.
  • ONE BOX dostanete do 27.5.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 27.5.
  • Balíkovna dostanete do 27.5.
  • PPL - na pobočku dostanete do 27.5.
  • Zásilkovna - na adresu dostanete do 27.5.
  • PPL - na adresu dostanete do 27.5.
  • GLS - na adresu dostanete do 27.5.
  • ONE - na adresu dostanete do 27.5.
  • Balíkovna - na adresu dostanete do 27.5.

Podobné zboží jako Grilovací koření

BEZ GLUTAMÁTU
Grilovací koření

Vše o Grilovacím koření

Grilovací koření jemné bez E 621

Grilovací koření jemné bez E 621 je všestranná grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobně glutamátu.

Koření je vhodné pro grilování veškerých druhů masa včetně ryb, hodí se také na grilování zeleniny či brambor. Kromě toho lze použít grilovací koření při přípravě steaků, minutek, případně i pro ochucení marinád, do luštěnin a zapečených těstovin.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 19 %), sladkou papriku, cibuli, česnek, mletý kmín, petržel a bazalku, CELER list. Může obsahovat stopy celeru, hořčice a sezamu

Recept na grilované kapra s kořením a hrubozrnnou solí

Grilovací koření Kapr patří k nejoblíbenějším sladkovodním rybám. A rozhodně si ho nemusíte dopřávat pouze o Vánocích. Vyzkoušet můžete třeba tento úžasný recept na grilovaného kapra dochuceného voňavým kořením a hrubozrnnou solí.

Ingredience

1 kapr
1,5 polévkové lžíce oleje
1 polévková lžíce kořenící směsi GRILOVACÍ KOŘENÍ JEMNÉ BEZ E 621
0,5 kávové lžičky černého pepře
hrubozrnná sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Kapra dle běžných zvyklostí opláchneme a očistíme. Rybu rozkrojíme na poloviny.

2. Smícháme olej, kořenící směs a černý pepř. Marinádou kapra důkladně potřeme. Poté osolíme hrubozrnnou solí.

3. Kapra zprudka grilujeme na rozpáleném grilu z obou stranu.

Směř koření je bez glutamátu a SOLI! Sůl si můžete do směsi zamíchat dle chuti. Doporučujeme cca 20g na 100g směsi.

Slevy a tipy

Konopné semínko loupané

Vyváženým poměrem proteinů a esenciálních tuků je konopné semeno ... více

Ostropestřecplod

Ostropestřec mariánský se nejvíce používá na prevenci, ochranu ... více

Šalvěj nať

Šalvěj se používá při zánětech v krku, zánětech dásní, jazyka ... více

Skořice cejlonskámletá

Je to vynikající koření do sladkého pečiva, cukroví, sušenek a ... více

Lopuch kořen

Lopuch čistí krev a pomáhá s kožnímu obtížemi jako je akné či ekzém. ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.