fb Šalvěj lékařská nať - Bylík.cz - prodej bylin, bylinek a koření - eshop obchod

Šalvěj nať lékařská

Duh zboží Doplněnk stravy
Kód zboží 0092
Latinský názevHerba salviae
Teplota vaporizacedo 190°C

Potřebujete s něčím poradit?

+420 773 318 559
(po-pá 8:00-19:00, so 9:00-14:00)

Doprava od 49 Kč, od 499 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

30g
17
50g
26
100g
36
150g
50
200g
66
250g
73
300g
80
400g
89
Dostupnost: skladem > 3 kg
Šalvěj
Šalvěj
nať
Příprava: Jednu lžičku zalijte 1/4 l vroucí vody, zakryté nechte 15 minut louhovat. Užívá se 3x denně před jídlem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy.
Balení Šalvěj

Vše o Šalvěji

Popis

Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení o bylinách. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin nebo herbáře.

Účinné látky

Flavonoidy, třísloviny, hořčiny, éterický olej

Výskyt

Rostlina pochází ze Středomoří, u nás se pouze pěstuje, daří se jí na slunných a chráněných místech.

Lidové názvy Šalvěje

Tato bylina je známa také pod názvy babí bruch, babí břich, babí roucho, babí rúcho, babí ucho, babské ucho, cigánovy gatě, koda, kodice, koníčky, královská bylina, královská šalvěj, muškátová bylina, rapaňa, salvatrix, salvia, smrtky, šalfia, šalfie, šalvice, šalvina, šarbetová bylina, ušlechtilá bylina nebo vlčí chvost.

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Příprava Šalvěje

Nálev - čaj - 1 kávovou lžičku zalijeme 1/4 l vroucí vody, necháme 10 - 15 minut louhovat, popíjíme 2 - 3 šálky denně před jídlem. Vlažným čajem se vyplachuje nebo kloktá několikrát denně.

Dávejte si pozor!

Při nadměrném užívání může být éterická silice toxická pro nervovou soustavu. Neužívat v těhotenství a při kojení!

Co vás zajímá o Šalvěji

Zeptejte se Bylíka!

Zajímá vás něco a nenašli jste odpověd? Napiště nám, rádi vám odpovíme.