Makrela směs koření
Makrela je sypká kořenící směs, která by neměla uniknout milovníkům pokrmů z ryb. Právě těm totiž dokáže propůjčit velice lahodnou chuť. ... více o Makrele
Kód zboží | 04585 |
---|---|
Bylík.sk | Makrela |
Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání
- GLS - na pobočku dostanete do 26.11.
- ONE BOX dostanete do 26.11.
- ONE POINT dostanete do 26.11.
- ONE dostanete do 26.11.
- Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 26.11.
- Balíkovna dostanete do 26.11.
- PPL - na pobočku dostanete do 26.11.
- Zásilkovna domů dostanete do 26.11.
- PPL - na adresu dostanete do 26.11.
- GLS - na adresu dostanete do 26.11.
- Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 26.11.
Vše o Makrele
Makrela
Makrela je sypká kořenící směs, která by neměla uniknout milovníkům pokrmů z ryb. Právě těm totiž dokáže propůjčit velice lahodnou chuť.
Koření se uplatní především na grilované nebo pečené sladkovodní i mořské ryby. Obzvláště se hodí na makrely, ale využití najde také při přípravě ostatních druhů ryb a filé.
Kořenící směs obsahuje sůl (max. 39 %), granulovaný česnek, sladkou papriku, drcený kmín, petržel a medvědí česnek.
Recept na kořeněnou grilovanou makrelu
Grilovaná makrela patří k opravdovým lahůdkám. Vyzkoušejte i dochucenou voňavou kořenící směsí.
Ingredience
4 menší makrely
vymačkaná šťáva z 1 citronu
1 polévková lžíce kořenící směsi MAKRELA NA ROŠTU
1 polévková lžíce oleje
sůl dle potřeby
Postup přípravy
1. Makrely opláchneme a očistíme dle běžných zvyklostí. Odstraníme hlavy, ocas a ploutve.
2. Ryby podélně rozkrojíme a pokapeme citronovou šťávou.
3. Olej smícháme s kořením a makrely marinádou potřeme. V případě potřeby lehce dosolíme.
4. Před samotným grilováním můžeme dát ryby na 30 minut odležet do lednice.
5. Nakonec makrely grilujeme přibližně 5 minut z každé strany.
Slevy a tipy
Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky