Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Grilovací koření směs koření bez soli a glutamátu

Grilovací koření bez soli je univerzální grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje sůl ani zvýraz ... více o Grilovacím koření

Kód zboží 04573
Bylík.skGrilovacia zmes bez soli a glutamátu

Doprava od 49 Kč, od 499 Kč nákupu zdarma Doba dodání

-20%
50g
33 Kč27 Kč
100g
47 Kč39 Kč
150g
58 Kč48 Kč
200g
71 Kč59 Kč
250g
84 Kč70 Kč
300g
100 Kč83 Kč
400g
128 Kč106 Kč
500g
147 Kč122 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem > 1 kg | dostanete tento týden
  • Balíkovna dostanete tento týden
  • GLS - na pobočku dostanete tento týden
  • ONE POINT dostanete tento týden
  • ONE BOX dostanete tento týden
  • PPL - na pobočku dostanete tento týden
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete tento týden
  • Balíkovna - na adresu dostanete tento týden
  • Zásilkovna - na adresu dostanete tento týden
  • PPL - na adresu dostanete tento týden
  • GLS - na adresu dostanete tento týden
  • ONE - na adresu dostanete tento týden
BEZ SOLI
BEZ GLUTAMÁTU
Grilovací koření


Vše o Grilovacím koření

Grilovací koření bez soli

Grilovací koření jemné bez soli je univerzální grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje sůl ani zvýrazňovač chuti v podobně glutamátu.

Koření je vhodné pro grilování veškerých druhů masa včetně ryb, hodí se také na grilování zeleniny či brambor. Kromě toho lze použít grilovací koření při přípravě steaků, minutek, případně také pro ochucení marinád k nakládání a na pečené maso.

Kořenící směs obsahuje papriku, cibuli, kmín, česnek, petržel a bazalku.

Recept na grilovaný bramborový špíz se slaninou

Tento recept je poněkud netradiční, přesto si svou pozornost zaslouží. Okořeněná marináda propůjčí bramborám zajímavou chuť, anglická slanina je úžasně provoní. Bramborový špíz doporučujeme podávat se zeleninovým salátem.

Ingredience

300 g brambor
300 g anglické slaniny
200 g smetany ke šlehání 33 %
125 g polotučného tvarohu
2 polévkové lžíce olivového oleje
1 polévková lžíce kořenící směsi GRILOVACÍ KOŘENÍ JEMNÉ BEZ SOLI
1 kávová lžička mletého kmínu
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Brambory pečlivě umyjeme a osušíme pomocí utěrky. Neloupeme!

2. Připravíme si marinádu smícháním oleje, tvarohu, smetany, soli, koření a kmínu.

3. Brambory podélně překrojíme na poloviny, ponoříme do marinády a dáme na 2 až 3 hodiny uležet do lednice.

4. Anglickou slaninu rozkrájíme na čtverečky. Poté ji s bramborami střídavě napichujeme na grilovací jehly.

5. Klademe na gril a zprudka ze všech stran grilujeme.

Slevy a tipy

Kostival kořen

Kostival je nejlepší ze všech rostlin proti onemocnění kostí, přičemž ... více

Hořčice bílácelá

Nezbytné koření k zavařování zeleniny ... více

Bez květ

Používá se při nachlazení, k vyvolání pocení, při horečkách, ... více

Třezalkanať

Třezalka se používá při léčbě trávicího traktu, žaludku, jater ... více

­-20%

Skořice 5 cmcelá

Kůra skořicovníku charakteristicky svinutá do ruličky ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.