Grilovací koření směs koření bez soli a glutamátu
Grilovací koření bez soli je univerzální grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje sůl ani zvýraz ... více o Grilovacím koření
Kód zboží | 04573 |
---|---|
Bylík.sk | Grilovacia zmes bez soli a glutamátu |
Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání
- GLS - na pobočku dostanete do 5.12.
- WE|DO BOX dostanete do 5.12.
- WE|DO POINT dostanete do 5.12.
- WE|DO HOME dostanete do 5.12.
- Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 5.12.
- Balíkovna dostanete do 5.12.
- PPL - na pobočku dostanete do 5.12.
- Zásilkovna domů dostanete do 5.12.
- PPL - na adresu dostanete do 5.12.
- GLS - na adresu dostanete do 5.12.
- Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 5.12.
Vše o Grilovacím koření
Grilovací koření bez soli
Grilovací koření jemné bez soli je univerzální grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje sůl ani zvýrazňovač chuti v podobně glutamátu.
Koření je vhodné pro grilování veškerých druhů masa včetně ryb, hodí se také na grilování zeleniny či brambor. Kromě toho lze použít grilovací koření při přípravě steaků, minutek, případně také pro ochucení marinád k nakládání a na pečené maso.
Kořenící směs obsahuje papriku, cibuli, kmín, česnek, petržel a bazalku.
Recept na grilovaný bramborový špíz se slaninou
Tento recept je poněkud netradiční, přesto si svou pozornost zaslouží. Okořeněná marináda propůjčí bramborám zajímavou chuť, anglická slanina je úžasně provoní. Bramborový špíz doporučujeme podávat se zeleninovým salátem.
Ingredience
300 g brambor
300 g anglické slaniny
200 g smetany ke šlehání 33 %
125 g polotučného tvarohu
2 polévkové lžíce olivového oleje
1 polévková lžíce kořenící směsi GRILOVACÍ KOŘENÍ JEMNÉ BEZ SOLI
1 kávová lžička mletého kmínu
sůl dle potřeby
Postup přípravy
1. Brambory pečlivě umyjeme a osušíme pomocí utěrky. Neloupeme!
2. Připravíme si marinádu smícháním oleje, tvarohu, smetany, soli, koření a kmínu.
3. Brambory podélně překrojíme na poloviny, ponoříme do marinády a dáme na 2 až 3 hodiny uležet do lednice.
4. Anglickou slaninu rozkrájíme na čtverečky. Poté ji s bramborami střídavě napichujeme na grilovací jehly.
5. Klademe na gril a zprudka ze všech stran grilujeme.
Slevy a tipy
Cholesterolbylinková směs
Společné působení bylin v této směsi čistí krev i celý cévní ... více
Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky