Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Grilovací koření směs koření bez soli a glutamátu

Grilovací koření bez soli je univerzální grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje sůl ani zvýraz ... více o Grilovacím koření

Kód zboží 04573
Bylík.skGrilovacia zmes bez soli a glutamátu

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

50g
38 Kč
100g
56 Kč
150g
68 Kč
200g
86 Kč
250g
103 Kč
300g
122 Kč
400g
154 Kč
500g
182 Kč
Dostupnost: skladem > 1 kg | dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna domů dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete pozítří
BEZ SOLI
BEZ GLUTAMÁTU
Grilovací koření

Vše o Grilovacím koření

Grilovací koření bez soli

Grilovací koření jemné bez soli je univerzální grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje sůl ani zvýrazňovač chuti v podobně glutamátu.

Koření je vhodné pro grilování veškerých druhů masa včetně ryb, hodí se také na grilování zeleniny či brambor. Kromě toho lze použít grilovací koření při přípravě steaků, minutek, případně také pro ochucení marinád k nakládání a na pečené maso.

Kořenící směs obsahuje papriku, cibuli, kmín, česnek, petržel a bazalku.

Recept na grilovaný bramborový špíz se slaninou

Tento recept je poněkud netradiční, přesto si svou pozornost zaslouží. Okořeněná marináda propůjčí bramborám zajímavou chuť, anglická slanina je úžasně provoní. Bramborový špíz doporučujeme podávat se zeleninovým salátem.

Ingredience

300 g brambor
300 g anglické slaniny
200 g smetany ke šlehání 33 %
125 g polotučného tvarohu
2 polévkové lžíce olivového oleje
1 polévková lžíce kořenící směsi GRILOVACÍ KOŘENÍ JEMNÉ BEZ SOLI
1 kávová lžička mletého kmínu
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Brambory pečlivě umyjeme a osušíme pomocí utěrky. Neloupeme!

2. Připravíme si marinádu smícháním oleje, tvarohu, smetany, soli, koření a kmínu.

3. Brambory podélně překrojíme na poloviny, ponoříme do marinády a dáme na 2 až 3 hodiny uležet do lednice.

4. Anglickou slaninu rozkrájíme na čtverečky. Poté ji s bramborami střídavě napichujeme na grilovací jehly.

5. Klademe na gril a zprudka ze všech stran grilujeme.

Slevy a tipy

Datle bez peckysušené plody

Odhaduje se, že datle jsou člověkem pěstovány déle než 5 tisíc let ... více

Mateřídouška nať

Mateřídouška se užívá při bolestech hlavy, při nespavosti, závratích ... více

Řepík nať

Řepík příznivě působí na činnost jater a žlučníku, zlepšuje ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.