Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Grilovací koření směs koření bez soli a glutamátu

Grilovací koření bez soli je univerzální grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje sůl ani zvýraz ... více o Grilovacím koření

Kód zboží 04573
Bylík.skGrilovacia zmes bez soli a glutamátu

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
41 Kč
100g
60 Kč
150g
73 Kč
200g
91 Kč
250g
109 Kč
300g
129 Kč
400g
163 Kč
500g
189 Kč
Dostupnost: skladem < 250 g | dostanete do 30.7.
  • GLS - na pobočku dostanete do 30.7.
  • WE|DO BOX dostanete do 30.7.
  • WE|DO POINT dostanete do 30.7.
  • WE|DO HOME dostanete do 30.7.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 30.7.
  • Balíkovna dostanete do 30.7.
  • PPL - na pobočku dostanete do 30.7.
  • Zásilkovna domů dostanete do 30.7.
  • PPL - na adresu dostanete do 30.7.
  • GLS - na adresu dostanete do 30.7.
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 30.7.
BEZ SOLI
BEZ GLUTAMÁTU
Grilovací koření

Vše o Grilovacím koření

Grilovací koření bez soli

Grilovací koření jemné bez soli je univerzální grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje sůl ani zvýrazňovač chuti v podobně glutamátu.

Koření je vhodné pro grilování veškerých druhů masa včetně ryb, hodí se také na grilování zeleniny či brambor. Kromě toho lze použít grilovací koření při přípravě steaků, minutek, případně také pro ochucení marinád k nakládání a na pečené maso.

Kořenící směs obsahuje papriku, cibuli, kmín, česnek, petržel a bazalku.

Recept na grilovaný bramborový špíz se slaninou

Tento recept je poněkud netradiční, přesto si svou pozornost zaslouží. Okořeněná marináda propůjčí bramborám zajímavou chuť, anglická slanina je úžasně provoní. Bramborový špíz doporučujeme podávat se zeleninovým salátem.

Ingredience

300 g brambor
300 g anglické slaniny
200 g smetany ke šlehání 33 %
125 g polotučného tvarohu
2 polévkové lžíce olivového oleje
1 polévková lžíce kořenící směsi GRILOVACÍ KOŘENÍ JEMNÉ BEZ SOLI
1 kávová lžička mletého kmínu
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Brambory pečlivě umyjeme a osušíme pomocí utěrky. Neloupeme!

2. Připravíme si marinádu smícháním oleje, tvarohu, smetany, soli, koření a kmínu.

3. Brambory podélně překrojíme na poloviny, ponoříme do marinády a dáme na 2 až 3 hodiny uležet do lednice.

4. Anglickou slaninu rozkrájíme na čtverečky. Poté ji s bramborami střídavě napichujeme na grilovací jehly.

5. Klademe na gril a zprudka ze všech stran grilujeme.

Slevy a tipy

Koriandrsemeno

Celé plody koriandru se používají hlavně při nakládání zeleniny ... více

Řepík nať

Řepík příznivě působí na činnost jater a žlučníku, zlepšuje ... více

Kmíncelý

Celá semena kmínu jsou výtečná do pečiva ... více

Jetel červený květ řezaný

Jetel se používá na zastavení průjmů, ženské potíže v přechodu ... více

­-10%

Játrabylinková směs

Při různých potížích s játry vám tato bylinná směs velice uleví ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.