Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Grilovací koření směs koření bez glutamátu

Grilovací koření jemné bez E 621 je všestranná grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje zvýrazň ... více o Grilovacím koření

Kód zboží 01159
Bylík.skGrilovacia zmes bez glutamátu
Dostupnost: skladem < 100 g | dostanete zítra
  • GLS - na pobočku dostanete zítra
  • ONE POINT dostanete zítra
  • ONE BOX dostanete zítra
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete zítra
  • Balíkovna dostanete zítra
  • PPL - na pobočku dostanete zítra
  • Zásilkovna - na adresu dostanete zítra
  • PPL - na adresu dostanete zítra
  • GLS - na adresu dostanete zítra
  • ONE - na adresu dostanete zítra
  • Balíkovna - na adresu dostanete zítra

Podobné zboží jako Grilovací koření

BEZ GLUTAMÁTU
Grilovací koření

Vše o Grilovacím koření

Grilovací koření jemné bez E 621

Grilovací koření jemné bez E 621 je všestranná grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobně glutamátu.

Koření je vhodné pro grilování veškerých druhů masa včetně ryb, hodí se také na grilování zeleniny či brambor. Kromě toho lze použít grilovací koření při přípravě steaků, minutek, případně i pro ochucení marinád, do luštěnin a zapečených těstovin.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 19 %), sladkou papriku, cibuli, česnek, mletý kmín, petržel a bazalku, CELER list. Může obsahovat stopy celeru, hořčice a sezamu

Recept na grilované kapra s kořením a hrubozrnnou solí

Grilovací koření Kapr patří k nejoblíbenějším sladkovodním rybám. A rozhodně si ho nemusíte dopřávat pouze o Vánocích. Vyzkoušet můžete třeba tento úžasný recept na grilovaného kapra dochuceného voňavým kořením a hrubozrnnou solí.

Ingredience

1 kapr
1,5 polévkové lžíce oleje
1 polévková lžíce kořenící směsi GRILOVACÍ KOŘENÍ JEMNÉ BEZ E 621
0,5 kávové lžičky černého pepře
hrubozrnná sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Kapra dle běžných zvyklostí opláchneme a očistíme. Rybu rozkrojíme na poloviny.

2. Smícháme olej, kořenící směs a černý pepř. Marinádou kapra důkladně potřeme. Poté osolíme hrubozrnnou solí.

3. Kapra zprudka grilujeme na rozpáleném grilu z obou stranu.

Směř koření je bez glutamátu a SOLI! Sůl si můžete do směsi zamíchat dle chuti. Doporučujeme cca 20g na 100g směsi.

Slevy a tipy

Heřmánekkvět

Heřmánek představuje mezi léčivými rostlinami naprostou "hvězdu", ... více

Ostropestřecplod

Ostropestřec mariánský se nejvíce používá na prevenci, ochranu ... více

Gojivýběr sušených plodů

Výběr extra velkých a šťavnatý plodů goji. Goji jsou výborným ... více

Skořice 5 cmcelá

Kůra skořicovníku charakteristicky svinutá do ruličky ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.