Grilovací koření bez glutamátu směs koření

Grilovací koření jemné bez E 621 je všestranná grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje zvýrazň ... více o Grilovacím koření

Kód zboží 01159
Bylík.skGrilovacia zmes bez glutamátu

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

-20%
50g
27 Kč22 Kč
100g
39 Kč32 Kč
150g
46 Kč38 Kč
200g
58 Kč48 Kč
250g
69 Kč57 Kč
300g
82 Kč68 Kč
400g
104 Kč86 Kč
500g
122 Kč101 Kč
Dostupnost: do týdne | dostanete do 10.10.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 10.10.
  • Balíkovna dostanete do 10.10.
  • PPL - na pobočku dostanete do 10.10.
  • GLS - na pobočku dostanete do 10.10.
  • Zásilkovna domů dostanete do 10.10.
  • PPL - na adresu dostanete do 10.10.
  • GLS - na adresu dostanete do 10.10.
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 10.10.

Podobné zboží jako Grilovací koření bez glutamátu

BEZ GLUTAMÁTU
Grilovací koření bez glutamátu

Vše o Grilovacím koření

Grilovací koření jemné bez E 621

Grilovací koření jemné bez E 621 je všestranná grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobně glutamátu.

Koření je vhodné pro grilování veškerých druhů masa včetně ryb, hodí se také na grilování zeleniny či brambor. Kromě toho lze použít grilovací koření při přípravě steaků, minutek, případně i pro ochucení marinád, do luštěnin a zapečených těstovin.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 19 %), sladkou papriku, cibuli, česnek, mletý kmín, petržel a bazalku.

Recept na grilované kapra s kořením a hrubozrnnou solí

Grilovací koření bez glutamátuKapr patří k nejoblíbenějším sladkovodním rybám. A rozhodně si ho nemusíte dopřávat pouze o Vánocích. Vyzkoušet můžete třeba tento úžasný recept na grilovaného kapra dochuceného voňavým kořením a hrubozrnnou solí.

Ingredience

1 kapr
1,5 polévkové lžíce oleje
1 polévková lžíce kořenící směsi GRILOVACÍ KOŘENÍ JEMNÉ BEZ E 621
0,5 kávové lžičky černého pepře
hrubozrnná sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Kapra dle běžných zvyklostí opláchneme a očistíme. Rybu rozkrojíme na poloviny.

2. Smícháme olej, kořenící směs a černý pepř. Marinádou kapra důkladně potřeme. Poté osolíme hrubozrnnou solí.

3. Kapra zprudka grilujeme na rozpáleném grilu z obou stranu.

Směř koření je bez glutamátu a SOLI! Sůl si můžete do směsi zamíchat dle chuti. Doporučujeme cca 20g na 100g směsi.

Slevy a tipy

Pampeliškalist

Pampeliška se používá na trávicí orgány a jako posilující prostředek ... více

Lopuch kořen

Lopuch čistí krev a pomáhá s kožnímu obtížemi jako je akné či ekzém. ... více

Jitrocellist

Jitrocel je spolu s řebříčkem nejlepší rostlinný lék na rány ... více

Pampeliškakořen jemně mletý

Pampeliška se používá na trávicí orgány a jako posilující prostředek ... více

Vrbovka nať

Vrbovku malokvětou používáme při zánětech močových cest a při ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.