Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Grilovací koření směs koření bez glutamátu

Grilovací koření jemné bez E 621 je všestranná grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje zvýrazň ... více o Grilovacím koření

Kód zboží 01159
Bylík.skGrilovacia zmes bez glutamátu

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
38 Kč
100g
54 Kč
150g
66 Kč
200g
81 Kč
250g
97 Kč
300g
115 Kč
400g
144 Kč
500g
167 Kč
Dostupnost: skladem > 1 kg | dostanete do 30.7.
  • GLS - na pobočku dostanete do 30.7.
  • WE|DO BOX dostanete do 30.7.
  • WE|DO POINT dostanete do 30.7.
  • WE|DO HOME dostanete do 30.7.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 30.7.
  • Balíkovna dostanete do 30.7.
  • PPL - na pobočku dostanete do 30.7.
  • Zásilkovna domů dostanete do 30.7.
  • PPL - na adresu dostanete do 30.7.
  • GLS - na adresu dostanete do 30.7.
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 30.7.

Podobné zboží jako Grilovací koření

TOP!
BEZ GLUTAMÁTU
Grilovací koření

Vše o Grilovacím koření

Grilovací koření jemné bez E 621

Grilovací koření jemné bez E 621 je všestranná grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobně glutamátu.

Koření je vhodné pro grilování veškerých druhů masa včetně ryb, hodí se také na grilování zeleniny či brambor. Kromě toho lze použít grilovací koření při přípravě steaků, minutek, případně i pro ochucení marinád, do luštěnin a zapečených těstovin.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 19 %), sladkou papriku, cibuli, česnek, mletý kmín, petržel a bazalku.

Recept na grilované kapra s kořením a hrubozrnnou solí

Grilovací koření Kapr patří k nejoblíbenějším sladkovodním rybám. A rozhodně si ho nemusíte dopřávat pouze o Vánocích. Vyzkoušet můžete třeba tento úžasný recept na grilovaného kapra dochuceného voňavým kořením a hrubozrnnou solí.

Ingredience

1 kapr
1,5 polévkové lžíce oleje
1 polévková lžíce kořenící směsi GRILOVACÍ KOŘENÍ JEMNÉ BEZ E 621
0,5 kávové lžičky černého pepře
hrubozrnná sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Kapra dle běžných zvyklostí opláchneme a očistíme. Rybu rozkrojíme na poloviny.

2. Smícháme olej, kořenící směs a černý pepř. Marinádou kapra důkladně potřeme. Poté osolíme hrubozrnnou solí.

3. Kapra zprudka grilujeme na rozpáleném grilu z obou stranu.

Směř koření je bez glutamátu a SOLI! Sůl si můžete do směsi zamíchat dle chuti. Doporučujeme cca 20g na 100g směsi.

Slevy a tipy

Citronová kůra drcená nesířená

Drcená citronová kůra dodá nápojům příjemně osvěžující ... více

­-10%

Ostropestřecmletý plod

Ostropestřec mariánský se nejvíce používá na prevenci, ochranu ... více

Badyánplod

Badyán se pro svou vůni podobnou anýzu a pro svůj krásný hvězdicový ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.