Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Grilovací koření směs koření bez soli a glutamátu

Grilovací koření bez soli je univerzální grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje sůl ani zvýraz ... více o Grilovacím koření

Kód zboží 04573
Bylík.skGrilovacia zmes bez soli a glutamátu
Dostupnost: 3-4 dny | dostanete do 3.7.
  • GLS - na pobočku dostanete do 3.7.
  • ONE POINT dostanete do 3.7.
  • ONE BOX dostanete do 3.7.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 3.7.
  • Balíkovna dostanete do 3.7.
  • PPL - na pobočku dostanete do 3.7.
  • Zásilkovna - na adresu dostanete do 3.7.
  • PPL - na adresu dostanete do 3.7.
  • GLS - na adresu dostanete do 3.7.
  • ONE - na adresu dostanete do 3.7.
  • Balíkovna - na adresu dostanete do 3.7.
BEZ SOLI
BEZ GLUTAMÁTU
Grilovací koření

Vše o Grilovacím koření

Grilovací koření bez soli

Grilovací koření jemné bez soli je univerzální grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje sůl ani zvýrazňovač chuti v podobně glutamátu.

Koření je vhodné pro grilování veškerých druhů masa včetně ryb, hodí se také na grilování zeleniny či brambor. Kromě toho lze použít grilovací koření při přípravě steaků, minutek, případně také pro ochucení marinád k nakládání a na pečené maso.

Kořenící směs obsahuje papriku, cibuli, kmín, česnek, petržel a bazalku.

Recept na grilovaný bramborový špíz se slaninou

Tento recept je poněkud netradiční, přesto si svou pozornost zaslouží. Okořeněná marináda propůjčí bramborám zajímavou chuť, anglická slanina je úžasně provoní. Bramborový špíz doporučujeme podávat se zeleninovým salátem.

Ingredience

300 g brambor
300 g anglické slaniny
200 g smetany ke šlehání 33 %
125 g polotučného tvarohu
2 polévkové lžíce olivového oleje
1 polévková lžíce kořenící směsi GRILOVACÍ KOŘENÍ JEMNÉ BEZ SOLI
1 kávová lžička mletého kmínu
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Brambory pečlivě umyjeme a osušíme pomocí utěrky. Neloupeme!

2. Připravíme si marinádu smícháním oleje, tvarohu, smetany, soli, koření a kmínu.

3. Brambory podélně překrojíme na poloviny, ponoříme do marinády a dáme na 2 až 3 hodiny uležet do lednice.

4. Anglickou slaninu rozkrájíme na čtverečky. Poté ji s bramborami střídavě napichujeme na grilovací jehly.

5. Klademe na gril a zprudka ze všech stran grilujeme.

Slevy a tipy

Slunečnicesemínko loupané

Slunečnicová semínka patří k nejvýznamnějším koncentrovaným ... více

Datle bez peckysušené plody

Datle bez pecky Deglet Nour jsou sušené plody datlovníku pravého s vysokým ... více

Šípekslupky

Plody šípku jsou nejlepší zásobárnou vitaminu C. ... více

Řepík nať

Řepík příznivě působí na činnost jater a žlučníku, zlepšuje ... více

Himalájská sůljemně mletá

Himalájská sůl obsahuje kombinaci 84 různých minerálů ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.