Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Francouzské brambory směs koření

Směs koření Francouzské brambory je ideální pro dochucení pečených či zapečených bramborových pokrmů, dodává jim lahodnou a vyváženou chuť. ... více o Francouzských bramborách

Kód zboží 08257
Bylík.skFrancúzske zemiaky zmes korenia

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

-15%
30g
30 Kč26 Kč
50g
36 Kč31 Kč
100g
53 Kč46 Kč
150g
65 Kč56 Kč
200g
81 Kč70 Kč
250g
97 Kč84 Kč
300g
114 Kč99 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem > 3 kg | dostanete do 17.6.
  • GLS - na pobočku dostanete do 17.6.
  • ONE POINT dostanete do 17.6.
  • ONE BOX dostanete do 17.6.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 17.6.
  • Balíkovna dostanete do 17.6.
  • PPL - na pobočku dostanete do 17.6.
  • Zásilkovna - na adresu dostanete do 17.6.
  • PPL - na adresu dostanete do 17.6.
  • GLS - na adresu dostanete do 17.6.
  • ONE - na adresu dostanete do 17.6.
  • Balíkovna - na adresu dostanete do 17.6.

Vše o Francouzských bramborách

Francouzské brambory

Francouzské bramborySměs koření Francouzské brambory je pečlivě namíchaná kombinace bylin a koření, která dodá vašim pečeným či zapečeným bramborám autentickou a lahodnou chuť. Tato směs je ideální pro přípravu tradičních francouzských brambor, ale také pro další bramborové pokrmy.

Směs obsahuje: Sůl mořská jemná (max.32%), mrkev, kmín, koriandr, pastinák, červená cibule, kurkuma, petržel list, celer, černý pepř

Recept: Tradiční francouzské brambory

Ingredience:

  • 1 kg brambor
  • 200 g uzeného masa nebo klobásy
  • 1 cibule
  • 3 vejce
  • 200 ml smetany
  • Směs koření Francouzské brambory
  • Sůl podle chuti
  • Olej na vymazání pekáče

Postup:

  1. Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
  2. Uzené maso nebo klobásu nakrájejte na kostičky, cibuli na jemno.
  3. Vejce rozšlehejte se smetanou, přidejte sůl a směs koření Francouzské brambory.
  4. Vymažte pekáč olejem a vrstvěte brambory, maso a cibuli.
  5. Každou vrstvu posypte směsí koření.
  6. Na závěr zalijte připravenou vaječnou směsí.
  7. Pečte v předehřáté troubě na 180°C přibližně 45 minut, dokud nejsou brambory měkké a povrch zlatavý.

Příprava Francouzských brambor

Směs koření Francouzské brambory je ideální pro dochucení pečených či zapečených bramborových pokrmů. Doporučené dávkování je podle chuti, obvykle 1-2 lžičky na 1 kg brambor. Směs rovnoměrně posypte na připravené brambory před pečením nebo zapékáním.

Dávejte si pozor!

Obsahuje celer. Může obsahovat stopy hořčice.

Slevy a tipy

Kozlíkkořen

Kozlík se podává jako sedativum při nespavosti, stresech, bolestech ... více

Datle bez peckysušené plody

Odhaduje se, že datle jsou člověkem pěstovány déle než 5 tisíc let ... více

Pampeliškakořen

Pampeliška se používá na trávicí orgány a jako posilující prostředek ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.