Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Rožnění směs koření

Rožnění je univerzální sypká kořenící směs nejen na rožnění. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobě glutamátu. ... více o Rožnění

Kód zboží 04590
Bylík.skRožnění

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
43 Kč
100g
63 Kč
150g
76 Kč
200g
96 Kč
250g
115 Kč
300g
136 Kč
400g
172 Kč
500g
200 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem > 1 kg | dostanete do 5.8.
  • GLS - na pobočku dostanete do 5.8.
  • ONE POINT dostanete do 5.8.
  • ONE BOX dostanete do 5.8.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 5.8.
  • Balíkovna dostanete do 5.8.
  • PPL - na pobočku dostanete do 5.8.
  • Zásilkovna - na adresu dostanete do 5.8.
  • PPL - na adresu dostanete do 5.8.
  • GLS - na adresu dostanete do 5.8.
  • ONE - na adresu dostanete do 5.8.
  • Balíkovna - na adresu dostanete do 5.8.
BEZ GLUTAMÁTU
Rožnění

Vše o Rožnění

Rožnění

Rožnění je univerzální sypká kořenící směs nejen na rožnění. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobě glutamátu.

Koření se hodí pro přípravu pečeně na rožni, grilovaného selete, žebírek, kolen, stejně jako dalších masových pochoutek připravovaných na venkovním či domácím grilu. Je také vynikající k dochucení mletého masa včetně sekané a karbanátek.

Kořenící směs obsahuje jemnou sůl (max. 39 %), papriku, česnek, cibuli, černý pepř, oregano, petržel a cukr.

Recept na grilované červené papriky

RožněníTaké grilovaná zelenina je vynikající pochoutkou. Tyto netradiční papriky ochucené kořením a čerstvou petrželkou mohou posloužit jako příloha k masu, ale skvěle chutnají i samotné.

Ingredience

6 velkých paprik
1 polévková lžíce čerstvé zelené petrželky
1 kávová lžička kořenící směsi ROŽNĚNÍ
1 kávová lžička olivového oleje
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Papriky opláchneme a rovnoměrně grilujeme, dokud není slupka černá.

2. Ještě horké papriky vložíme do mikrotenového sáčku a počkáme do jejich vychladnutí. Poté je oloupeme.

3. Oloupané papriky nakrájíme na proužky, posypeme kořením, petrželkou a na závěr zakápneme olejem. V případě potřeby můžeme ještě lehce dosolit.

4. Na závěr necháme alespoň 30 minut odležet v lednici.

Slevy a tipy

Řepík nať

Řepík příznivě působí na činnost jater a žlučníku, zlepšuje ... více

Ostropestřecplod

Ostropestřec mariánský se nejvíce používá na prevenci, ochranu ... více

Skořice 5 cmcelá

Kůra skořicovníku charakteristicky svinutá do ruličky ... více

Heřmánekkvět

Heřmánek představuje mezi léčivými rostlinami naprostou "hvězdu", ... více

Šípekslupky

Plody šípku jsou nejlepší zásobárnou vitaminu C. ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.