fb Pampeliška Smetanka lékařská kořen jemně mletý - Bylík.cz - prodej bylin, bylinek a koření - eshop obchod
Tento týden výhodná doprava! ZÁSILKOVNA ZA DVACKU! AKCE PLATÍ DO 23:59 18.10.2019

Pampeliška kořen jemně mletý Smetanka lékařská

Duh zboží Doplněnk stravy
Kód zboží 00573
Latinský názevRadix taraxaci
Teplota vaporizace121-149°C

Potřebujete s něčím poradit?

+420 773 318 559
(po-pá 8:00-19:00, so 9:00-14:00)

Doprava od 49 Kč, od 499 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

30g
26
50g
40
100g
75
150g
97
200g
127
250g
149
300g
158
400g
210
500g
260
750g
388
1000g
497
Dostupnost: skladem > 10 kg
Pampeliška
Pampeliška
kořen jemně mletý
Příprava: Jednu čajovou lžičku povařit 5-10 minut ve 100 ml vody, zakryté nechat 15 minut louhovat. Užívá se 2-4x denně po 200 ml
Balení Pampeliška

Vše o Pampelišce

Popis

Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 nám zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení o bylinách. Informace můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin nebo herbáře.

Lidové názvy Pampelišky

adí mlíčí, herba urinaria, husí kap, kačenec, kačinec, kašinec, kněžská pleš, lucerničky, lucerny, lupen pampuliškový, lví zub, majíček, mléč, mlíč, mlíčák, mlíčí, mlíčňák, mlíčný lupen, mléčný lupen, mnišská hlava, odvančík, pampalíšek, pampališka, pampelíček, pampelík, pampelíšek, pamprlice, pampuliška, pampuška, plečka obecná, pleska, pleška, pléška, počůránek, psí zub, pumpelice, pupava, pupava lékařská, smetaník nebo smetanka obecná

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Látky a kvalita jsou v hrubém nebo jemně mletém kořenu stejné. Rozdíl je pouze v jemnosti drcení.

Příprava Pampelišky

Odvar připravíme krátkým povařením jedné čajové lžičky kořene ve 100 ml vody. Doba varu 5-10 minut. Užívá se 2 - 4x denně šálek. Další varianta přípravy je zalití 2 lžiček kořene 1/4 l studené vody, přes noc necháme louhovat, druhý den zahřejeme k bodu varu a scedíme. Vlažné pijeme po doušcích půl hod před a po snídani. Lze podávat i čerstvou šťávu z kořenů a to 4x denně po 1 až 2 čaj.lžičky. 

Co vás zajímá o Pampelišce

Zeptejte se Bylíka!

Zajímá vás něco a nenašli jste odpověd? Napiště nám, rádi vám odpovíme.