Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Bylinkové máslo směs koření

Bylinkové máslo bez E 621 je voňavá a lahodná kořenící směs bez obsahu zvýrazňovače chuti v podobě glutamátu, která se postará o chuťově vynikající bylinkové máslo ... více o Bylinkovém máslu

Kód zboží 01145
Bylík.skBylinkové maslo

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

50g
40 Kč
100g
59 Kč
150g
72 Kč
200g
90 Kč
250g
108 Kč
300g
128 Kč
400g
163 Kč
500g
193 Kč
Dostupnost: skladem < 1 kg | dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna domů dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete pozítří
BEZ GLUTAMÁTU
Bylinkové máslo

Vše o Bylinkovém máslu

Bylinkové máslo

Bylinkové máslo bez E 621 je voňavá a lahodná kořenící směs bez obsahu zvýrazňovače chuti v podobě glutamátu, která se postará o chuťově vynikající bylinkové máslo.

Koření se hodí především do domácího bylinkového másla, kterému propůjčí charakteristickou bylinkovou chuť a příjemnou vůni. Využití ale najde i při přípravě těstovinových a bramborových jídel. Ochutí salátové zálivky, studené dresinky, stejně jako pokrmy z kuřecího, krůtího a králičího masa.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 33 %), česnek, cibuli, kukuřičnou mouku, třtinový cukr, rozmarýn, mrkev, pastinák, petržel, medvědí česnek, kurkumu, pažitku a vitamin B2.

Recept na domácí bylinkové máslo

Bylinkové másloBylinkové máslo se dá připravit na mnoho různých způsobů. Pokud ale toužíte po tom, aby mělo vždy dokonalou chuť, můžete je připravit s pomocí pečlivě namíchané kořenící směsi. Jeho příprava bude velice snadná a výsledek vždy perfektní.

Ingredience

250 g kvalitního změklého másla
1 vrchovatá polévková lžíce kořenící směsi BYLINKOVÉ MÁSLO
1 kávová lžička pikantní hořčice
nastrouhaná kůra z ½ chemicky neošetřeného citronu
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Změklé máslo utřeme se všemi ostatními ingrediencemi do pěny.

2. Hotové bylinkové máslo vložíme do skleněné misky, překryjeme potravinářskou fólií a alespoň na 2 hodiny vložíme do lednice utuhnout.

3. Pokud si chceme nechat máslo k pozdějšímu použití, můžeme je po dohotovení vložit do formiček na led (ideálně ještě zabalit do potravinářského sáčku) a zamrazit. Poté stačí vyloupnout množství dle aktuální potřeby.

Slevy a tipy

Šípekcelý plod

Celé plody šípku jsou známým zdrojem vitaminu C. ... více

Dub kůra

Vysušující účinky dubové kůry mají schopnost urychlovat proces ... více

Ananassušené kroužky

Ananas je bohatým zdrojem vitamínu C. Ten spolu s beta karotenem a enzymem ... více

Himalájská sůljemně mletá

Himalájská sůl obsahuje kombinaci 84 různých minerálů ... více

Šípekslupky

Plody šípku jsou nejlepší zásobárnou vitaminu C. ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.