Bylinkové máslo směs koření

Bylinkové máslo bez E 621 je voňavá a lahodná kořenící směs bez obsahu zvýrazňovače chuti v podobě glutamátu, která se postará o chuťově vynikající bylinkové máslo ... více o Bylinkovém máslu

Kód zboží 01145
Bylík.skBylinkové maslo

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

-20%
50g
30 Kč25 Kč
100g
45 Kč37 Kč
150g
54 Kč45 Kč
200g
68 Kč56 Kč
250g
82 Kč68 Kč
300g
96 Kč80 Kč
400g
123 Kč102 Kč
500g
146 Kč121 Kč
Dostupnost: do týdne | dostanete do 10.10.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 10.10.
  • Balíkovna dostanete do 10.10.
  • PPL - na pobočku dostanete do 10.10.
  • GLS - na pobočku dostanete do 10.10.
  • Zásilkovna domů dostanete do 10.10.
  • PPL - na adresu dostanete do 10.10.
  • GLS - na adresu dostanete do 10.10.
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 10.10.
NOVÉ!
BEZ GLUTAMÁTU
Bylinkové máslo

Vše o Bylinkovém máslu

Bylinkové máslo

Bylinkové máslo bez E 621 je voňavá a lahodná kořenící směs bez obsahu zvýrazňovače chuti v podobě glutamátu, která se postará o chuťově vynikající bylinkové máslo.

Koření se hodí především do domácího bylinkového másla, kterému propůjčí charakteristickou bylinkovou chuť a příjemnou vůni. Využití ale najde i při přípravě těstovinových a bramborových jídel. Ochutí salátové zálivky, studené dresinky, stejně jako pokrmy z kuřecího, krůtího a králičího masa.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 33 %), česnek, cibuli, kukuřičnou mouku, třtinový cukr, rozmarýn, mrkev, pastinák, petržel, medvědí česnek, kurkumu, pažitku a vitamin B2.

Recept na domácí bylinkové máslo

Bylinkové másloBylinkové máslo se dá připravit na mnoho různých způsobů. Pokud ale toužíte po tom, aby mělo vždy dokonalou chuť, můžete je připravit s pomocí pečlivě namíchané kořenící směsi. Jeho příprava bude velice snadná a výsledek vždy perfektní.

Ingredience

250 g kvalitního změklého másla
1 vrchovatá polévková lžíce kořenící směsi BYLINKOVÉ MÁSLO
1 kávová lžička pikantní hořčice
nastrouhaná kůra z ½ chemicky neošetřeného citronu
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Změklé máslo utřeme se všemi ostatními ingrediencemi do pěny.

2. Hotové bylinkové máslo vložíme do skleněné misky, překryjeme potravinářskou fólií a alespoň na 2 hodiny vložíme do lednice utuhnout.

3. Pokud si chceme nechat máslo k pozdějšímu použití, můžeme je po dohotovení vložit do formiček na led (ideálně ještě zabalit do potravinářského sáčku) a zamrazit. Poté stačí vyloupnout množství dle aktuální potřeby.

Slevy a tipy

Maliníklist

Malinové listy působí jako mírný močopudný a protikřečový prostředek. ... více

Pampeliškakořen

Pampeliška se používá na trávicí orgány a jako posilující prostředek ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.