Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Rožnění směs koření

Rožnění je univerzální sypká kořenící směs nejen na rožnění. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobě glutamátu. ... více o Rožnění

Kód zboží 04590
Bylík.skRožnění

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
43 Kč
100g
63 Kč
150g
76 Kč
200g
96 Kč
250g
115 Kč
300g
136 Kč
400g
172 Kč
500g
200 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: 3-4 dny | dostanete do 12.12.
  • GLS - na pobočku dostanete do 12.12.
  • ONE BOX dostanete do 12.12.
  • ONE POINT dostanete do 12.12.
  • ONE dostanete do 12.12.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 12.12.
  • Balíkovna dostanete do 12.12.
  • PPL - na pobočku dostanete do 12.12.
  • Zásilkovna domů dostanete do 12.12.
  • PPL - na adresu dostanete do 12.12.
  • GLS - na adresu dostanete do 12.12.
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 12.12.
BEZ GLUTAMÁTU
Rožnění

Vše o Rožnění

Rožnění

Rožnění je univerzální sypká kořenící směs nejen na rožnění. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobě glutamátu.

Koření se hodí pro přípravu pečeně na rožni, grilovaného selete, žebírek, kolen, stejně jako dalších masových pochoutek připravovaných na venkovním či domácím grilu. Je také vynikající k dochucení mletého masa včetně sekané a karbanátek.

Kořenící směs obsahuje jemnou sůl (max. 39 %), papriku, česnek, cibuli, černý pepř, oregano, petržel a cukr.

Recept na grilované červené papriky

RožněníTaké grilovaná zelenina je vynikající pochoutkou. Tyto netradiční papriky ochucené kořením a čerstvou petrželkou mohou posloužit jako příloha k masu, ale skvěle chutnají i samotné.

Ingredience

6 velkých paprik
1 polévková lžíce čerstvé zelené petrželky
1 kávová lžička kořenící směsi ROŽNĚNÍ
1 kávová lžička olivového oleje
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Papriky opláchneme a rovnoměrně grilujeme, dokud není slupka černá.

2. Ještě horké papriky vložíme do mikrotenového sáčku a počkáme do jejich vychladnutí. Poté je oloupeme.

3. Oloupané papriky nakrájíme na proužky, posypeme kořením, petrželkou a na závěr zakápneme olejem. V případě potřeby můžeme ještě lehce dosolit.

4. Na závěr necháme alespoň 30 minut odležet v lednici.

Slevy a tipy

Pampeliškakořen

Pampeliška se používá na trávicí orgány a jako posilující prostředek ... více

Šalvěj nať

Šalvěj se používá při zánětech v krku, zánětech dásní, jazyka ... více

Ořešáklist

Ořešák se používá na záněty sliznic, zastavení krvácení, kožní ... více

­-20%

Fenyklplod

Fenykl je známý především pro své působení proti nadýmání a ... více

Kmíncelý

Celá semena kmínu jsou výtečná do pečiva ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.