Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Selátko směs koření

Selátko je sypká kořenící směs se sníženým obsahem soli, která propůjčí lahodnou chuť a vůni především rozličným grilovaným a rožněným masovým pochoutkám. ... více o Selátku

Kód zboží 04592
Bylík.skSelátko

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

50g
38 Kč
100g
56 Kč
150g
68 Kč
200g
86 Kč
250g
103 Kč
300g
122 Kč
400g
154 Kč
500g
182 Kč
Dostupnost: skladem < 250 g | dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna domů dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete pozítří

Vše o Selátku

Selátko

Selátko je sypká kořenící směs se sníženým obsahem soli, která propůjčí lahodnou chuť a vůni především rozličným grilovaným a rožněným masovým pochoutkám.

Koření je vynikající k dochucení pečeně na rožni, grilovaného selete, žebírek, kýty, kolen, stejně jako kuřete, křídel, stehen a masových špízů připravovaných na venkovním či domácím grilu. Uplatní se také v marinádách a při grilování pokrmů z hub či zeleniny.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 19 %), česnek, papriku, černý pepř, drcenou papriku, bílou hořčici, oregano a list petržele.

Recept na grilované kuřecí špízy

SelátkoPokud rádi grilujete, můžete vyzkoušet tyto chutné kuřecí špízy, které jsou doplněné o klobásku a zeleninu. Nejenže krásně hrají všemi barvami, ale marináda jim propůjčí intenzivní kořeněnou chuť, kterou ještě umocní přidaný česnek.

Ingredience

500 g kuřecích prsou
2 papriky různých barev
2 kvalitní klobásy
3 středně velké cibule
4 až 5 stroužků česneku
2 polévková lžíce kořenící směsi SELÁTKO
250 ml oleje
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Kuřecí maso dle běžných zvyklostí opláchneme a očistíme. Poté lehce naklepeme a rozkrájíme na čtverečky.

2. Papriku nakrájíme na kousky, cibuli a klobásu na kolečka.

3. Na grilovací jehly napichujeme střídavě maso, klobásu, papriku a cibuli.

4. Připravíme si marinádu smícháním oleje, utřeného česneku a koření. Můžeme dosolit.

5. Špízy naložíme do marinády a dáme alespoň na 2 hodiny uležet do lednice.

6. Nakonec špízy rovnoměrně z obou stran grilujeme přibližně 5 minut z každé strany, dokud nejsou dostatečně propečené.

Slevy a tipy

Ostropestřecdrcený plod

Ostropestřec mariánský se nejvíce používá na prevenci, ochranu ... více

Himalájská sůljemně mletá

Himalájská sůl obsahuje kombinaci 84 různých minerálů ... více

Jmelí nať

Jmelí působí na nervovou soustavu a uvolňuje napětí. Používá ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.