Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Selátko směs koření

Selátko je sypká kořenící směs se sníženým obsahem soli, která propůjčí lahodnou chuť a vůni především rozličným grilovaným a rožněným masovým pochoutkám. ... více o Selátku

Kód zboží 04592
Bylík.skSelátko

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
39 Kč
100g
58 Kč
150g
71 Kč
200g
89 Kč
250g
107 Kč
300g
127 Kč
400g
161 Kč
500g
187 Kč
Dostupnost: skladem < 500 g | dostanete pozítří
  • WE|DO BOX dostanete pozítří
  • WE|DO POINT dostanete pozítří
  • WE|DO HOME dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna domů dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete pozítří

Vše o Selátku

Selátko

Selátko je sypká kořenící směs se sníženým obsahem soli, která propůjčí lahodnou chuť a vůni především rozličným grilovaným a rožněným masovým pochoutkám.

Koření je vynikající k dochucení pečeně na rožni, grilovaného selete, žebírek, kýty, kolen, stejně jako kuřete, křídel, stehen a masových špízů připravovaných na venkovním či domácím grilu. Uplatní se také v marinádách a při grilování pokrmů z hub či zeleniny.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 19 %), česnek, papriku, černý pepř, drcenou papriku, bílou hořčici, oregano a list petržele.

Recept na grilované kuřecí špízy

SelátkoPokud rádi grilujete, můžete vyzkoušet tyto chutné kuřecí špízy, které jsou doplněné o klobásku a zeleninu. Nejenže krásně hrají všemi barvami, ale marináda jim propůjčí intenzivní kořeněnou chuť, kterou ještě umocní přidaný česnek.

Ingredience

500 g kuřecích prsou
2 papriky různých barev
2 kvalitní klobásy
3 středně velké cibule
4 až 5 stroužků česneku
2 polévková lžíce kořenící směsi SELÁTKO
250 ml oleje
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Kuřecí maso dle běžných zvyklostí opláchneme a očistíme. Poté lehce naklepeme a rozkrájíme na čtverečky.

2. Papriku nakrájíme na kousky, cibuli a klobásu na kolečka.

3. Na grilovací jehly napichujeme střídavě maso, klobásu, papriku a cibuli.

4. Připravíme si marinádu smícháním oleje, utřeného česneku a koření. Můžeme dosolit.

5. Špízy naložíme do marinády a dáme alespoň na 2 hodiny uležet do lednice.

6. Nakonec špízy rovnoměrně z obou stran grilujeme přibližně 5 minut z každé strany, dokud nejsou dostatečně propečené.

Slevy a tipy

Rozrazilnať

Rozrazil se používá zejména na potíže s močovým ústrojím, ke ... více

Jitrocellist

Jitrocel je spolu s řebříčkem nejlepší rostlinný lék na rány ... více

Konopné semínko loupané

Vyváženým poměrem proteinů a esenciálních tuků je konopné semeno ... více

Quinoa bílásemínko

Quinoa je nenápadná nutriční bomba, obohatí jídelníček nejen ... více

Ostropestřecmletý plod

Ostropestřec mariánský se nejvíce používá na prevenci, ochranu ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.