Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Selátko směs koření

Selátko je sypká kořenící směs se sníženým obsahem soli, která propůjčí lahodnou chuť a vůni především rozličným grilovaným a rožněným masovým pochoutkám. ... více o Selátku

Kód zboží 04592
Bylík.skSelátko

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

150g
73 Kč
500g
189 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem < 1 kg | dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • ONE BOX dostanete pozítří
  • ONE POINT dostanete pozítří
  • ONE - na adresu dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna - na adresu dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Balíkovna - na adresu dostanete pozítří

Vše o Selátku

Selátko

Selátko je sypká kořenící směs se sníženým obsahem soli, která propůjčí lahodnou chuť a vůni především rozličným grilovaným a rožněným masovým pochoutkám.

Koření je vynikající k dochucení pečeně na rožni, grilovaného selete, žebírek, kýty, kolen, stejně jako kuřete, křídel, stehen a masových špízů připravovaných na venkovním či domácím grilu. Uplatní se také v marinádách a při grilování pokrmů z hub či zeleniny.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 19 %), česnek, papriku, černý pepř, drcenou papriku, bílou hořčici, oregano a list petržele.

Recept na grilované kuřecí špízy

SelátkoPokud rádi grilujete, můžete vyzkoušet tyto chutné kuřecí špízy, které jsou doplněné o klobásku a zeleninu. Nejenže krásně hrají všemi barvami, ale marináda jim propůjčí intenzivní kořeněnou chuť, kterou ještě umocní přidaný česnek.

Ingredience

500 g kuřecích prsou
2 papriky různých barev
2 kvalitní klobásy
3 středně velké cibule
4 až 5 stroužků česneku
2 polévková lžíce kořenící směsi SELÁTKO
250 ml oleje
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Kuřecí maso dle běžných zvyklostí opláchneme a očistíme. Poté lehce naklepeme a rozkrájíme na čtverečky.

2. Papriku nakrájíme na kousky, cibuli a klobásu na kolečka.

3. Na grilovací jehly napichujeme střídavě maso, klobásu, papriku a cibuli.

4. Připravíme si marinádu smícháním oleje, utřeného česneku a koření. Můžeme dosolit.

5. Špízy naložíme do marinády a dáme alespoň na 2 hodiny uležet do lednice.

6. Nakonec špízy rovnoměrně z obou stran grilujeme přibližně 5 minut z každé strany, dokud nejsou dostatečně propečené.

Slevy a tipy

Slunečnicesemínko loupané

Slunečnicová semínka patří k nejvýznamnějším koncentrovaným ... více

Imunitabylinková směs

Bylinná směs podpoří vaši imunitu v době chladného a nepříznivého ... více

­-15%

Šípekdrcený s jádry

Plody šípku jsou nejlepší zásobárnou vitaminu C. ... více

Echinacea nať

Třapatka se používá ke zvýšení obranyschopnosti organismu. Působí ... více

­-20%

Lopuch kořen

Lopuch čistí krev a pomáhá s kožnímu obtížemi jako je akné či ekzém. ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.