Selátko směs koření

Selátko je sypká kořenící směs se sníženým obsahem soli, která propůjčí lahodnou chuť a vůni především rozličným grilovaným a rožněným masovým pochoutkám. ... více o Selátku

Kód zboží 04592
Bylík.skSelátko

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

-20%
50g
29 Kč24 Kč
100g
42 Kč35 Kč
150g
51 Kč42 Kč
200g
65 Kč54 Kč
250g
77 Kč64 Kč
300g
92 Kč76 Kč
400g
116 Kč96 Kč
500g
137 Kč114 Kč
Dostupnost: do týdne | dostanete do 10.10.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 10.10.
  • Balíkovna dostanete do 10.10.
  • PPL - na pobočku dostanete do 10.10.
  • GLS - na pobočku dostanete do 10.10.
  • Zásilkovna domů dostanete do 10.10.
  • PPL - na adresu dostanete do 10.10.
  • GLS - na adresu dostanete do 10.10.
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 10.10.

Vše o Selátku

Selátko

Selátko je sypká kořenící směs se sníženým obsahem soli, která propůjčí lahodnou chuť a vůni především rozličným grilovaným a rožněným masovým pochoutkám.

Koření je vynikající k dochucení pečeně na rožni, grilovaného selete, žebírek, kýty, kolen, stejně jako kuřete, křídel, stehen a masových špízů připravovaných na venkovním či domácím grilu. Uplatní se také v marinádách a při grilování pokrmů z hub či zeleniny.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 19 %), česnek, papriku, černý pepř, drcenou papriku, bílou hořčici, oregano a list petržele.

Recept na grilované kuřecí špízy

SelátkoPokud rádi grilujete, můžete vyzkoušet tyto chutné kuřecí špízy, které jsou doplněné o klobásku a zeleninu. Nejenže krásně hrají všemi barvami, ale marináda jim propůjčí intenzivní kořeněnou chuť, kterou ještě umocní přidaný česnek.

Ingredience

500 g kuřecích prsou
2 papriky různých barev
2 kvalitní klobásy
3 středně velké cibule
4 až 5 stroužků česneku
2 polévková lžíce kořenící směsi SELÁTKO
250 ml oleje
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Kuřecí maso dle běžných zvyklostí opláchneme a očistíme. Poté lehce naklepeme a rozkrájíme na čtverečky.

2. Papriku nakrájíme na kousky, cibuli a klobásu na kolečka.

3. Na grilovací jehly napichujeme střídavě maso, klobásu, papriku a cibuli.

4. Připravíme si marinádu smícháním oleje, utřeného česneku a koření. Můžeme dosolit.

5. Špízy naložíme do marinády a dáme alespoň na 2 hodiny uležet do lednice.

6. Nakonec špízy rovnoměrně z obou stran grilujeme přibližně 5 minut z každé strany, dokud nejsou dostatečně propečené.

Slevy a tipy

Rychlejší hubnutíbylinková směs

Bylinná směs pro rychlý boj s nadváhou. ... více

Majoránkalist

Majoránka se používá při nervových poruchách a nespavosti, nemocech ... více

Hlohlist s květem

Květ hlohu pomáhá zlepšovat činnost srdce, snižovat krevní tlak ... více

Lískovéořechy

Lísková jádra jsou bohatým zdrojem užitečných a zdraví prospěšných ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.