Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Argentina směs koření

Argentina je oblíbená jihoamerická kořenící směs, která si najde v kuchyni takřka univerzální využití. Pokrmům dodá výraznou chuť a lehce česnekovou vůni. ... více o Argentině

Kód zboží 04370
Bylík.skArgentina

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

50g
40 Kč
100g
59 Kč
150g
72 Kč
200g
90 Kč
250g
108 Kč
300g
128 Kč
400g
163 Kč
500g
193 Kč
Dostupnost: skladem > 1 kg | dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna domů dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete pozítří

Vše o Argentině

Argentina

Argentina je oblíbená jihoamerická kořenící směs, která si najde v kuchyni takřka univerzální využití. Pokrmům dodá výraznou chuť a lehce česnekovou vůni.

Koření se uplatní především při přípravě různých druhů mas. Argentinu lze použít do marinád, hodí se ke grilování, rožnění a pečení. Je vynikající například na hovězí steaky, stejně jako k okořenění kuřecích křidélek. Kromě masa se uplatní i při přípravě grilovaných sýrů a zeleniny.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 39 %), papriku, cibuli, koriandr, česnek, černý pepř a tymián.

Recept na kořeněná kuřecí křídla

ArgentinaTato vynikající kořeněná kuřecí křídla si můžete vychutnat kdykoliv bez ohledu na grilovací sezónu. Dají totiž připravit nejenom na klasickém venkovním grilu, ale klidně si je můžete udělat i doma v troubě.

Ingredience

8 ks kuřecích křídel
3 polévkové lžíce oleje
2 polévkové lžíce hořčice
2 polévkové lžíce medu
2 polévkové lžíce kořenící směsi ARGENTINA

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme marinádu. Do větší mísy nalijeme olej, přidáme hořčici, med a kořenící směs. Vše důkladně promícháme.
  2. Kuřecí křídla propláchneme pod proudem vody a vložíme na 2 až 3 hodiny do marinády.
  3. Troubu předehřejeme na 200 °C, použijeme funkci gril.
  4. Křidélka v troubě grilujeme zhruba 35 až 45 minut. Pravidelně otáčíme. Zároveň můžeme potírat zbytkem marinády.
  5. Jakmile je povrch křídel křupavý a získal zlatavě karamelový odstín, je hotovo.

Slevy a tipy

Šípekdrcený s jádry

Plody šípku jsou nejlepší zásobárnou vitaminu C. ... více

Provensálské kořenísměs koření

Prosluněná směs aromatických zelených bylinek ... více

­-10%

Dub kůra

Vysušující účinky dubové kůry mají schopnost urychlovat proces ... více

Meruňkynesířené

Sušené meruňky obsahují 5x více učinných látek než čerstvě ... více

Ostropestřecdrcený plod

Ostropestřec mariánský se nejvíce používá na prevenci, ochranu ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.