Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Argentina směs koření

Argentina je oblíbená jihoamerická kořenící směs, která si najde v kuchyni takřka univerzální využití. Pokrmům dodá výraznou chuť a lehce česnekovou vůni. ... více o Argentině

Kód zboží 04370
Bylík.skArgentina

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
45 Kč
100g
68 Kč
150g
83 Kč
200g
105 Kč
250g
126 Kč
300g
149 Kč
400g
189 Kč
500g
220 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem < 1 kg | dostanete do 26.11.
  • GLS - na pobočku dostanete do 26.11.
  • ONE BOX dostanete do 26.11.
  • ONE POINT dostanete do 26.11.
  • ONE dostanete do 26.11.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 26.11.
  • Balíkovna dostanete do 26.11.
  • PPL - na pobočku dostanete do 26.11.
  • Zásilkovna domů dostanete do 26.11.
  • PPL - na adresu dostanete do 26.11.
  • GLS - na adresu dostanete do 26.11.
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 26.11.


Vše o Argentině

Argentina

Argentina je oblíbená jihoamerická kořenící směs, která si najde v kuchyni takřka univerzální využití. Pokrmům dodá výraznou chuť a lehce česnekovou vůni.

Koření se uplatní především při přípravě různých druhů mas. Argentinu lze použít do marinád, hodí se ke grilování, rožnění a pečení. Je vynikající například na hovězí steaky, stejně jako k okořenění kuřecích křidélek. Kromě masa se uplatní i při přípravě grilovaných sýrů a zeleniny.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 39 %), papriku, cibuli, koriandr, česnek, černý pepř a tymián.

Recept na kořeněná kuřecí křídla

ArgentinaTato vynikající kořeněná kuřecí křídla si můžete vychutnat kdykoliv bez ohledu na grilovací sezónu. Dají totiž připravit nejenom na klasickém venkovním grilu, ale klidně si je můžete udělat i doma v troubě.

Ingredience

8 ks kuřecích křídel
3 polévkové lžíce oleje
2 polévkové lžíce hořčice
2 polévkové lžíce medu
2 polévkové lžíce kořenící směsi ARGENTINA

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme marinádu. Do větší mísy nalijeme olej, přidáme hořčici, med a kořenící směs. Vše důkladně promícháme.
  2. Kuřecí křídla propláchneme pod proudem vody a vložíme na 2 až 3 hodiny do marinády.
  3. Troubu předehřejeme na 200 °C, použijeme funkci gril.
  4. Křidélka v troubě grilujeme zhruba 35 až 45 minut. Pravidelně otáčíme. Zároveň můžeme potírat zbytkem marinády.
  5. Jakmile je povrch křídel křupavý a získal zlatavě karamelový odstín, je hotovo.

Slevy a tipy

Meduňkanať

Meduňka pomáhá při nespavosti, stavech neklidu a podrážděnosti, ... více

Fenyklplod

Fenykl je známý především pro své působení proti nadýmání a ... více

Ananassušené kroužky

Ananas je bohatým zdrojem vitamínu C. Ten spolu s beta karotenem a enzymem ... více

Ibišekkvět řezaný

Ibišek je přírodním vitamínem C. Je vhodný při horečkách, vnitřním ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.