Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Čubrica směs koření

Čubrica je kořenící směs, která má tradici především v Bulharsku, ale velice oblíbená je i v dalších balkánských zemích.  Vyniká intenzivní vůní a příjemnou ... více o Čubrici

Kód zboží 04633
Bylík.skČubřica

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
47 Kč
100g
71 Kč
150g
88 Kč
200g
111 Kč
250g
133 Kč
300g
157 Kč
400g
200 Kč
500g
233 Kč
Dostupnost: skladem > 1 kg | dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • WE|DO BOX dostanete pozítří
  • WE|DO POINT dostanete pozítří
  • WE|DO HOME dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna domů dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete pozítří
BEZ GLUTAMÁTU
Čubrica

Vše o Čubrici

Čubřica

Čubrica je kořenící směs, která má tradici především v Bulharsku, ale velice oblíbená je i v dalších balkánských zemích.  Vyniká intenzivní vůní a příjemnou pikantní chutí.

V kuchyni koření oceníte hlavně při přípravě luštěninových pokrmů, mletého masa a gulášů. Je výtečná do zapékaných zeleninových pokrmů, na pizzu a do polévek. Lahodnou chuť dodá také tvarohovým pomazánkám a lze ji využít při přípravě domácích sýrů.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 12 %), saturejku, pískavici řecké seno, chilli a směs přírodního koření v proměnlivých poměrech.

Recept na kořeněné bramborové placky

ČubricaBramborové placky jsou vynikající samotné, stejně jako netradiční příloha třeba k masu. Kořenící směs společně s nakládanými sušenými rajčaty jim propůjčí intenzivní chuť.

Ingredience

500 g brambor
100 g červené papriky
50 g nakládaných sušených rajčat
50 g hrubé mouky
2 ks vejce
1 polévková lžíce kořenící směsi ČUBRICA
sůl dle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy

1. Brambory uvaříme ve slupce osolené vody, dokud nejsou měkké. Po vychladnutí oloupeme a pošťoucháme.

2. Rajčata a papriku nakrájíme na malé kousky. Dáme do mísy k bramborám.

3. K bramborám a zelenině přidáme vejce, koření a hrubou mouku na zahuštění. V případě potřeby dosolíme.

4. Na pánvi rozpálíme olej. Z bramborové hmoty tvarujeme placičky, které smažíme dozlatova.

5. Hotové placky přendáme na talíř vyložený papírovými utěrkami, aby se odsál přebytečný olej.

Slevy a tipy

Šípekcelý plod

Celé plody šípku jsou známým zdrojem vitaminu C. ... více

Kešuořechy W320

Kešu jsou olejnaté ořechy se sladkou, jemnou chutí. Jsou známé zejména ... více

Ostropestřecmletý plod

Ostropestřec mariánský se nejvíce používá na prevenci, ochranu ... více

Himalájská sůljemně mletá

Himalájská sůl obsahuje kombinaci 84 různých minerálů ... více

Cholesterolbylinková směs

Společné působení bylin v této směsi čistí krev i celý cévní ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.