Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Pstruh směs koření

Pstruh je sypká kořenící směs s mořskou solí, kterou ocení všichni milovníci rybích pochoutek. Právě těm totiž propůjčí ještě lahodnější bylinkově-kořeněnou ch ... více o Pstruhovi

Kód zboží 04372
Bylík.skPstruh

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
43 Kč
100g
63 Kč
150g
76 Kč
200g
96 Kč
250g
115 Kč
300g
136 Kč
400g
172 Kč
500g
200 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem > 1 kg | dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • ONE BOX dostanete pozítří
  • ONE POINT dostanete pozítří
  • ONE dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna domů dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete pozítří

Vše o Pstruhovi

Pstruh

Pstruh je sypká kořenící směs s mořskou solí, kterou ocení všichni milovníci rybích pochoutek. Právě těm totiž propůjčí ještě lahodnější bylinkově-kořeněnou chuť a příjemnou vůni.

Koření je vynikající na především na pstruhy, ale uplatní se také při přípravě jiných druhů pečených či grilovaných sladkovodních ryb (kapr, lín, candát, sumec, štika a další).

Kořenící směs obsahuje mořskou sůl (max. 35 %), drcený kmín, drcenou papriku, granulovaný česnek, citronovou kůru, kurkumu, tymián, cibuli a čtyřbarevný drcený pepř.

Recept na pečeného pstruha s kořením

PstruhPstruh patří k nejoblíbenějším sladkovodním rybám. Vyzkoušet můžete například jednoduchý recept na pečeného pstruha provoněného kořením. Výsledek bude obzvláště perfektní, pokud použijete čerstvé a kvalitní ryby.

Ingredience

2 pstruzi
2 ks citronů
3 polévkové lžíce kořenící směsi PSTRUH
máslo dle potřeby
olej (volitelně)

Postup přípravy

1. Nejprve si připravíme pstruhy. Dle běžných zvyklostí je vykucháme, opláchneme čistou vodou a osušíme.

2. Pstruhy z obou stran na několika místech nařízneme nožem. Do zářezů nich důkladně vetřeme přibližně ⅔ kořenící směsi. Zbývajícím kořením posypeme pstruhy zvenku i zevnitř.

3. Citrony omyjeme, nakrájíme na kolečka a vložíme přímo do břišních dutin ryb.

4. Takto připravené pstruhy klademe do zapékací mísy a poklademe plátky másla. Alternativně můžeme část másla nahradit olejem, aby se máslo nepřipalovalo.

5. Pstruhy pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 20 až 25 minut.

Slevy a tipy

Šípekslupky

Plody šípku jsou nejlepší zásobárnou vitaminu C. ... více

Skořice cejlonskámletá

Je to vynikající koření do sladkého pečiva, cukroví, sušenek a ... více

Pampeliškakořen

Pampeliška se používá na trávicí orgány a jako posilující prostředek ... více

Ibišekkvět řezaný

Ibišek je přírodním vitamínem C. Je vhodný při horečkách, vnitřním ... více

Jestřabina nať

Jestřabina působí močopudně, zvyšuje tvorbu mateřského mléka ... více

­-15%

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.