Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
DOPRAVA s WE|DO za 49 Kč od 499Kč nákupu ZDARMA!

Pstruh směs koření

Pstruh je sypká kořenící směs s mořskou solí, kterou ocení všichni milovníci rybích pochoutek. Právě těm totiž propůjčí ještě lahodnější bylinkově-kořeněnou ch ... více o Pstruhovi

Kód zboží 04372
Bylík.skPstruh

Doprava z WE|DO od 49 Kč, od 499 Kč zdarma Doba dodání

50g
40 Kč
100g
59 Kč
150g
72 Kč
200g
90 Kč
250g
108 Kč
300g
128 Kč
400g
163 Kč
500g
193 Kč
Dostupnost: skladem < 1 kg | dostanete do 5.6.
  • WE|DO BOX dostanete do 5.6.
  • WE|DO POINT dostanete do 5.6.
  • WE|DO HOME dostanete do 5.6.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 5.6.
  • Balíkovna dostanete do 5.6.
  • PPL - na pobočku dostanete do 5.6.
  • GLS - na pobočku dostanete do 5.6.
  • Zásilkovna domů dostanete do 5.6.
  • PPL - na adresu dostanete do 5.6.
  • GLS - na adresu dostanete do 5.6.
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 5.6.


Vše o Pstruhovi

Pstruh

Pstruh je sypká kořenící směs s mořskou solí, kterou ocení všichni milovníci rybích pochoutek. Právě těm totiž propůjčí ještě lahodnější bylinkově-kořeněnou chuť a příjemnou vůni.

Koření je vynikající na především na pstruhy, ale uplatní se také při přípravě jiných druhů pečených či grilovaných sladkovodních ryb (kapr, lín, candát, sumec, štika a další).

Kořenící směs obsahuje mořskou sůl (max. 35 %), drcený kmín, drcenou papriku, granulovaný česnek, citronovou kůru, kurkumu, tymián, cibuli a čtyřbarevný drcený pepř.

Recept na pečeného pstruha s kořením

PstruhPstruh patří k nejoblíbenějším sladkovodním rybám. Vyzkoušet můžete například jednoduchý recept na pečeného pstruha provoněného kořením. Výsledek bude obzvláště perfektní, pokud použijete čerstvé a kvalitní ryby.

Ingredience

2 pstruzi
2 ks citronů
3 polévkové lžíce kořenící směsi PSTRUH
máslo dle potřeby
olej (volitelně)

Postup přípravy

1. Nejprve si připravíme pstruhy. Dle běžných zvyklostí je vykucháme, opláchneme čistou vodou a osušíme.

2. Pstruhy z obou stran na několika místech nařízneme nožem. Do zářezů nich důkladně vetřeme přibližně ⅔ kořenící směsi. Zbývajícím kořením posypeme pstruhy zvenku i zevnitř.

3. Citrony omyjeme, nakrájíme na kolečka a vložíme přímo do břišních dutin ryb.

4. Takto připravené pstruhy klademe do zapékací mísy a poklademe plátky másla. Alternativně můžeme část másla nahradit olejem, aby se máslo nepřipalovalo.

5. Pstruhy pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 20 až 25 minut.

Slevy a tipy

Slunečnicesemínko loupané

Slunečnicová semínka patří k nejvýznamnějším koncentrovaným ... více

Maliníklist

Malinové listy působí jako mírný močopudný a protikřečový prostředek. ... více

Levandulekvět

Levandule se používá při nespavosti, nervové slabosti, špatném ... více

Zelený čaj list

Zelené čaje se proslavily celou řadou pozitivních zdravotních účinků. ... více

Játrabylinková směs

Při různých potížích s játry vám tato bylinná směs velice uleví ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.