Pstruh směs koření
Pstruh je sypká kořenící směs s mořskou solí, kterou ocení všichni milovníci rybích pochoutek. Právě těm totiž propůjčí ještě lahodnější bylinkově-kořeněnou ch ... více o Pstruhovi
Kód zboží | 04372 |
---|---|
Bylík.sk | Pstruh |
Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání
- GLS - na pobočku dostanete do 26.11.
- ONE BOX dostanete do 26.11.
- ONE POINT dostanete do 26.11.
- ONE dostanete do 26.11.
- Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 26.11.
- Balíkovna dostanete do 26.11.
- PPL - na pobočku dostanete do 26.11.
- Zásilkovna domů dostanete do 26.11.
- PPL - na adresu dostanete do 26.11.
- GLS - na adresu dostanete do 26.11.
- Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 26.11.
Vše o Pstruhovi
Pstruh
Pstruh je sypká kořenící směs s mořskou solí, kterou ocení všichni milovníci rybích pochoutek. Právě těm totiž propůjčí ještě lahodnější bylinkově-kořeněnou chuť a příjemnou vůni.
Koření je vynikající na především na pstruhy, ale uplatní se také při přípravě jiných druhů pečených či grilovaných sladkovodních ryb (kapr, lín, candát, sumec, štika a další).
Kořenící směs obsahuje mořskou sůl (max. 35 %), drcený kmín, drcenou papriku, granulovaný česnek, citronovou kůru, kurkumu, tymián, cibuli a čtyřbarevný drcený pepř.
Recept na pečeného pstruha s kořením
Pstruh patří k nejoblíbenějším sladkovodním rybám. Vyzkoušet můžete například jednoduchý recept na pečeného pstruha provoněného kořením. Výsledek bude obzvláště perfektní, pokud použijete čerstvé a kvalitní ryby.
Ingredience
2 pstruzi
2 ks citronů
3 polévkové lžíce kořenící směsi PSTRUH
máslo dle potřeby
olej (volitelně)
Postup přípravy
1. Nejprve si připravíme pstruhy. Dle běžných zvyklostí je vykucháme, opláchneme čistou vodou a osušíme.
2. Pstruhy z obou stran na několika místech nařízneme nožem. Do zářezů nich důkladně vetřeme přibližně ⅔ kořenící směsi. Zbývajícím kořením posypeme pstruhy zvenku i zevnitř.
3. Citrony omyjeme, nakrájíme na kolečka a vložíme přímo do břišních dutin ryb.
4. Takto připravené pstruhy klademe do zapékací mísy a poklademe plátky másla. Alternativně můžeme část másla nahradit olejem, aby se máslo nepřipalovalo.
5. Pstruhy pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 20 až 25 minut.
Slevy a tipy
Pampeliškakořen
Pampeliška se používá na trávicí orgány a jako posilující prostředek ... více
Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky