Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Pstruh směs koření

Pstruh je sypká kořenící směs s mořskou solí, kterou ocení všichni milovníci rybích pochoutek. Právě těm totiž propůjčí ještě lahodnější bylinkově-kořeněnou ch ... více o Pstruhovi

Kód zboží 04372
Bylík.skPstruh

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

50g
40 Kč
100g
59 Kč
150g
72 Kč
200g
90 Kč
250g
108 Kč
300g
128 Kč
400g
163 Kč
500g
193 Kč
Dostupnost: skladem < 1 kg | dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna domů dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete pozítří

Vše o Pstruhovi

Pstruh

Pstruh je sypká kořenící směs s mořskou solí, kterou ocení všichni milovníci rybích pochoutek. Právě těm totiž propůjčí ještě lahodnější bylinkově-kořeněnou chuť a příjemnou vůni.

Koření je vynikající na především na pstruhy, ale uplatní se také při přípravě jiných druhů pečených či grilovaných sladkovodních ryb (kapr, lín, candát, sumec, štika a další).

Kořenící směs obsahuje mořskou sůl (max. 35 %), drcený kmín, drcenou papriku, granulovaný česnek, citronovou kůru, kurkumu, tymián, cibuli a čtyřbarevný drcený pepř.

Recept na pečeného pstruha s kořením

PstruhPstruh patří k nejoblíbenějším sladkovodním rybám. Vyzkoušet můžete například jednoduchý recept na pečeného pstruha provoněného kořením. Výsledek bude obzvláště perfektní, pokud použijete čerstvé a kvalitní ryby.

Ingredience

2 pstruzi
2 ks citronů
3 polévkové lžíce kořenící směsi PSTRUH
máslo dle potřeby
olej (volitelně)

Postup přípravy

1. Nejprve si připravíme pstruhy. Dle běžných zvyklostí je vykucháme, opláchneme čistou vodou a osušíme.

2. Pstruhy z obou stran na několika místech nařízneme nožem. Do zářezů nich důkladně vetřeme přibližně ⅔ kořenící směsi. Zbývajícím kořením posypeme pstruhy zvenku i zevnitř.

3. Citrony omyjeme, nakrájíme na kolečka a vložíme přímo do břišních dutin ryb.

4. Takto připravené pstruhy klademe do zapékací mísy a poklademe plátky másla. Alternativně můžeme část másla nahradit olejem, aby se máslo nepřipalovalo.

5. Pstruhy pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 20 až 25 minut.

Slevy a tipy

Jmelí nať

Jmelí působí na nervovou soustavu a uvolňuje napětí. Používá ... více

Himalájská sůlhrubá

Himalájská sůl obsahuje kombinaci 84 různých minerálů ... více

Dub kůra

Vysušující účinky dubové kůry mají schopnost urychlovat proces ... více

Rychlejší hubnutíbylinková směs

Bylinná směs pro rychlý boj s nadváhou. ... více

Mátanať

Máta se používá ke snížení krevního tlaku, podpoře chuti k jídlu, ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.