Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Pstruh směs koření

Pstruh je sypká kořenící směs s mořskou solí, kterou ocení všichni milovníci rybích pochoutek. Právě těm totiž propůjčí ještě lahodnější bylinkově-kořeněnou ch ... více o Pstruhovi

Kód zboží 04372
Bylík.skPstruh

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
43 Kč
100g
63 Kč
150g
76 Kč
200g
96 Kč
250g
115 Kč
300g
136 Kč
400g
172 Kč
500g
200 Kč
Dostupnost: skladem < 500 g | dostanete zítra
  • GLS - na pobočku dostanete zítra
  • WE|DO BOX dostanete zítra
  • WE|DO POINT dostanete zítra
  • WE|DO HOME dostanete zítra
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete zítra
  • Balíkovna dostanete zítra
  • PPL - na pobočku dostanete zítra
  • Zásilkovna domů dostanete zítra
  • PPL - na adresu dostanete zítra
  • GLS - na adresu dostanete zítra
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete zítra

Vše o Pstruhovi

Pstruh

Pstruh je sypká kořenící směs s mořskou solí, kterou ocení všichni milovníci rybích pochoutek. Právě těm totiž propůjčí ještě lahodnější bylinkově-kořeněnou chuť a příjemnou vůni.

Koření je vynikající na především na pstruhy, ale uplatní se také při přípravě jiných druhů pečených či grilovaných sladkovodních ryb (kapr, lín, candát, sumec, štika a další).

Kořenící směs obsahuje mořskou sůl (max. 35 %), drcený kmín, drcenou papriku, granulovaný česnek, citronovou kůru, kurkumu, tymián, cibuli a čtyřbarevný drcený pepř.

Recept na pečeného pstruha s kořením

PstruhPstruh patří k nejoblíbenějším sladkovodním rybám. Vyzkoušet můžete například jednoduchý recept na pečeného pstruha provoněného kořením. Výsledek bude obzvláště perfektní, pokud použijete čerstvé a kvalitní ryby.

Ingredience

2 pstruzi
2 ks citronů
3 polévkové lžíce kořenící směsi PSTRUH
máslo dle potřeby
olej (volitelně)

Postup přípravy

1. Nejprve si připravíme pstruhy. Dle běžných zvyklostí je vykucháme, opláchneme čistou vodou a osušíme.

2. Pstruhy z obou stran na několika místech nařízneme nožem. Do zářezů nich důkladně vetřeme přibližně ⅔ kořenící směsi. Zbývajícím kořením posypeme pstruhy zvenku i zevnitř.

3. Citrony omyjeme, nakrájíme na kolečka a vložíme přímo do břišních dutin ryb.

4. Takto připravené pstruhy klademe do zapékací mísy a poklademe plátky másla. Alternativně můžeme část másla nahradit olejem, aby se máslo nepřipalovalo.

5. Pstruhy pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 20 až 25 minut.

Slevy a tipy

Šípekdrcený s jádry

Plody šípku jsou nejlepší zásobárnou vitaminu C. ... více

Maralíkořen

Má pozitivní vliv na játra, je vhodný při nechutenství, podporuje ... více

Šalvěj nať

Šalvěj se používá při zánětech v krku, zánětech dásní, jazyka ... více

Přesličkanať

Přeslička podporuje vylučování moči a tvorbu bílých krvinek, ... více

Heřmánekkvět

Heřmánek představuje mezi léčivými rostlinami naprostou "hvězdu", ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.