Jižní amerika směs koření bez glutamátu

Jihoamerická grilovací kořenící směs, která se může pochlubit vynikajícími vlastnostmi, ačkoliv neobsahuje zvýrazňovač chuti E 621. ... více o Jižní amerikce

Kód zboží 04371
Bylík.sk

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

-20%
50g
30 Kč25 Kč
100g
45 Kč37 Kč
150g
54 Kč45 Kč
200g
68 Kč56 Kč
250g
82 Kč68 Kč
300g
96 Kč80 Kč
400g
123 Kč102 Kč
500g
146 Kč121 Kč
Dostupnost: skladem < 1 kg | dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna domů dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete pozítří
NOVÉ!
BEZ GLUTAMÁTU
Jižní amerika

Vše o Jižní amerikce

Jižní Amerika

Jihoamerická grilovací kořenící směs, která se může pochlubit vynikajícími vlastnostmi, ačkoliv neobsahuje zvýrazňovač chuti E 621.

Koření dodá příjemnou chuť různým druhům pečených a grilovaných mas, uplatní se v marinádách. Hodí se rovněž do omáček, rýžových, těstovinových a bramborových jídel. Vyzkoušet ji lze i při přípravě dušené zeleniny.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 35 %), cibuli, pepř, papriku, saturejku, pískavici řecké seno, chilli a vitamin B1. Koření neobsahuje glutamát E 621.

Recept na smažená kuřecí prsa s kořením

Jižní amerikaKuřecí prsa se s použitím kořenící směsi vždy povedou. Aztécký poklad usnadní dochucení masa a zajistí, aby mělo dokonalou chuť.

Ingredience

450 g kuřecích prsou
4 polévkové lžíce kořenící směsi JIŽNÍ AMERIKA
1 polévková lžíce oleje
olej a máslo na smažení

Postup přípravy

1. Kuřecí prsa opláchneme pod proudem vody. Osušíme a nakrájíme na silnější plátky.

2. Paličkou na maso z obou stran jemně naklepeme.

3. Prsa posypeme kořenící směsí, zakápneme olejem a důkladně vetřeme do masa.

4. Takto nachystané a okořeněné maso necháme ještě 20 až 30 minut odpočinout.

5. V dostatečně velké pánvi rozehřejeme olej s máslem.

6. Kuřecí prsa na rozpálené pánvi z obou stran zprudka opečeme. Poté stáhneme plamen a smažíme, dokud není maso zcela hotové.

7. Před servírováním umístíme maso na talíř vyložený papírovými utěrkami, aby se odsál přebytečný tuk.

Slevy a tipy

Pampeliškakořen

Pampeliška se používá na trávicí orgány a jako posilující prostředek ... více

Vrbovka nať

Vrbovku malokvětou používáme při zánětech močových cest a při ... více

Jitrocellist

Jitrocel je spolu s řebříčkem nejlepší rostlinný lék na rány ... více

Karisměs koření

Oblíbená indická kořenící směs ... více

­-20%

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Zboží související
s Jižní amerikou

Máte dotaz? Napište nám zprávu.