Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Jižní amerika směs koření bez glutamátu

Jihoamerická grilovací kořenící směs, která se může pochlubit vynikajícími vlastnostmi, ačkoliv neobsahuje zvýrazňovač chuti E 621. ... více o Jižní amerikce

Kód zboží 04371
Bylík.skJižní amerika zmes korenia

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
43 Kč
100g
63 Kč
150g
76 Kč
200g
96 Kč
250g
115 Kč
300g
136 Kč
400g
172 Kč
500g
200 Kč
Dostupnost: skladem < 500 g | dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • WE|DO BOX dostanete pozítří
  • WE|DO POINT dostanete pozítří
  • WE|DO HOME dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna domů dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete pozítří
BEZ GLUTAMÁTU
Jižní amerika

Vše o Jižní amerikce

Jižní Amerika

Jihoamerická grilovací kořenící směs, která se může pochlubit vynikajícími vlastnostmi, ačkoliv neobsahuje zvýrazňovač chuti E 621.

Koření dodá příjemnou chuť různým druhům pečených a grilovaných mas, uplatní se v marinádách. Hodí se rovněž do omáček, rýžových, těstovinových a bramborových jídel. Vyzkoušet ji lze i při přípravě dušené zeleniny.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 35 %), cibuli, pepř, papriku, saturejku, pískavici řecké seno, chilli a vitamin B1. Koření neobsahuje glutamát E 621.

Recept na smažená kuřecí prsa s kořením

Jižní amerikaKuřecí prsa se s použitím kořenící směsi vždy povedou. Aztécký poklad usnadní dochucení masa a zajistí, aby mělo dokonalou chuť.

Ingredience

450 g kuřecích prsou
4 polévkové lžíce kořenící směsi JIŽNÍ AMERIKA
1 polévková lžíce oleje
olej a máslo na smažení

Postup přípravy

1. Kuřecí prsa opláchneme pod proudem vody. Osušíme a nakrájíme na silnější plátky.

2. Paličkou na maso z obou stran jemně naklepeme.

3. Prsa posypeme kořenící směsí, zakápneme olejem a důkladně vetřeme do masa.

4. Takto nachystané a okořeněné maso necháme ještě 20 až 30 minut odpočinout.

5. V dostatečně velké pánvi rozehřejeme olej s máslem.

6. Kuřecí prsa na rozpálené pánvi z obou stran zprudka opečeme. Poté stáhneme plamen a smažíme, dokud není maso zcela hotové.

7. Před servírováním umístíme maso na talíř vyložený papírovými utěrkami, aby se odsál přebytečný tuk.

Slevy a tipy

Himalájská sůlhrubá

Himalájská sůl obsahuje kombinaci 84 různých minerálů ... více

Ostropestřecdrcený plod

Ostropestřec mariánský se nejvíce používá na prevenci, ochranu ... více

Česnekgranulát

Oblíbené koření v podobě malých granulí sušeného česneku ... více

Řebříčeknať

Řebříček obecný je vynikajícím dezinfekčním, protizánětlivým ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.