Piri piri směs koření

Piri piri je lehce pikantní kořenící směs, která má takřka univerzální využití. Hodí se totiž do všech druhů jídel, kterým je třeba dodat ostřejší chuť. ... více o Piri piri

Kód zboží 04587
Bylík.skPiri piri

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč zdarma Kdy zboží dostanu?

-20%
50g
32 Kč26 Kč
100g
46 Kč38 Kč
150g
57 Kč47 Kč
200g
71 Kč59 Kč
250g
86 Kč71 Kč
300g
101 Kč84 Kč
400g
129 Kč107 Kč
500g
153 Kč127 Kč
Dostupnost: do týdne | dostanete do 10.10.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 10.10.
  • Balíkovna dostanete do 10.10.
  • PPL - na pobočku dostanete do 10.10.
  • GLS - na pobočku dostanete do 10.10.
  • Zásilkovna domů dostanete do 10.10.
  • PPL - na adresu dostanete do 10.10.
  • GLS - na adresu dostanete do 10.10.
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 10.10.
NOVÉ!
BEZ GLUTAMÁTU
Piri piri

Vše o Piri piri

Piri piri

Piri piriPiri piri je lehce pikantní kořenící směs, která má takřka univerzální využití. Hodí se totiž do všech druhů jídel, kterým je třeba dodat ostřejší chuť.

Koření se uplatní především při přípravě různých druhů pečeného, grilovaného a dušeného masa. Příjemnou mírně pikantní chuť propůjčí také omáčkám a marinádám, stejně jako ratatouille či těstovinovým jídlům.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 29 %), cibuli, chilli, česnek, papriku, černý pepř, zelený pepř, petržel a medvědí česnek.

Recept na univerzální lehce pikantní marinádu

Marináda je vynikající především k dochucení pečených či grilovaných kuřecích křídel a stehen. Příjemnou mírně ostrou chuť dodá také kuřecím, vepřovým nebo hovězím steakům.

Ingredience

6 polévkových lžic oleje
4 polévkové lžíce kečupu
1 polévková lžíce sójové omáčky
1 polévková lžíce kořenící směsi PIRI PIRI
3 stroužky česneku
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Česnek oloupeme a utřeme. Marinádu připravíme smícháním všech ingrediencí.

2. Maso opláchneme a očistíme dle běžných zvyklostí. Můžeme do něj ostrým nožem udělat několik zářezů.

3. Maso naložíme do marinády. V případě potřeby můžeme dosolit a vložíme alespoň na 1 hodiny uležet do lednice.

4. Poté dáme naložené maso péct, případně rožníme či grilujeme.

Slevy a tipy

Pampeliškalist

Pampeliška se používá na trávicí orgány a jako posilující prostředek ... více

Játrabylinková směs

Při různých potížích s játry vám tato bylinná směs velice uleví ... více

Kari thajský typsměs koření

Thajské verze kari koření obsahuje méně kurkumy ... více

­-20%

Kopřivanať s listem

Kopřiva je jedna z našich nejlepších léčivých rostlin s univerzálním ... více

Himalájská sůljemně mletá

Himalájská sůl obsahuje kombinaci 84 různých minerálů ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.