Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Piri piri směs koření

Piri piri je lehce pikantní kořenící směs, která má takřka univerzální využití. Hodí se totiž do všech druhů jídel, kterým je třeba dodat ostřejší chuť. ... více o Piri piri

Kód zboží 04587
Bylík.skPiri piri

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
44 Kč
100g
65 Kč
150g
80 Kč
200g
100 Kč
250g
121 Kč
300g
142 Kč
400g
181 Kč
500g
211 Kč
Dostupnost: skladem > 1 kg | dostanete tento týden
  • GLS - na pobočku dostanete tento týden
  • WE|DO BOX dostanete tento týden
  • WE|DO POINT dostanete tento týden
  • WE|DO HOME dostanete tento týden
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete tento týden
  • Balíkovna dostanete tento týden
  • PPL - na pobočku dostanete tento týden
  • Zásilkovna domů dostanete tento týden
  • PPL - na adresu dostanete tento týden
  • GLS - na adresu dostanete tento týden
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete tento týden
BEZ GLUTAMÁTU
Piri piri

Vše o Piri piri

Piri piri

Piri piriPiri piri je lehce pikantní kořenící směs, která má takřka univerzální využití. Hodí se totiž do všech druhů jídel, kterým je třeba dodat ostřejší chuť.

Koření se uplatní především při přípravě různých druhů pečeného, grilovaného a dušeného masa. Příjemnou mírně pikantní chuť propůjčí také omáčkám a marinádám, stejně jako ratatouille či těstovinovým jídlům.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 29 %), cibuli, chilli, česnek, papriku, černý pepř, zelený pepř, petržel a medvědí česnek.

Recept na univerzální lehce pikantní marinádu

Marináda je vynikající především k dochucení pečených či grilovaných kuřecích křídel a stehen. Příjemnou mírně ostrou chuť dodá také kuřecím, vepřovým nebo hovězím steakům.

Ingredience

6 polévkových lžic oleje
4 polévkové lžíce kečupu
1 polévková lžíce sójové omáčky
1 polévková lžíce kořenící směsi PIRI PIRI
3 stroužky česneku
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Česnek oloupeme a utřeme. Marinádu připravíme smícháním všech ingrediencí.

2. Maso opláchneme a očistíme dle běžných zvyklostí. Můžeme do něj ostrým nožem udělat několik zářezů.

3. Maso naložíme do marinády. V případě potřeby můžeme dosolit a vložíme alespoň na 1 hodiny uležet do lednice.

4. Poté dáme naložené maso péct, případně rožníme či grilujeme.

Slevy a tipy

Šípekcelý plod

Celé plody šípku jsou známým zdrojem vitaminu C. ... více

Šalvěj nať

Šalvěj se používá při zánětech v krku, zánětech dásní, jazyka ... více

Řepík nať

Řepík příznivě působí na činnost jater a žlučníku, zlepšuje ... více

Skořice cejlonskámletá

Je to vynikající koření do sladkého pečiva, cukroví, sušenek a ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.