Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Rožnění směs koření

Rožnění je univerzální sypká kořenící směs nejen na rožnění. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobě glutamátu. ... více o Rožnění

Kód zboží 04590
Bylík.skRožnění

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
43 Kč
100g
63 Kč
150g
76 Kč
200g
96 Kč
250g
115 Kč
300g
136 Kč
400g
172 Kč
500g
200 Kč
Dostupnost: skladem > 1 kg | dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • WE|DO BOX dostanete pozítří
  • WE|DO POINT dostanete pozítří
  • WE|DO HOME dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna domů dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete pozítří
BEZ GLUTAMÁTU
Rožnění

Vše o Rožnění

Rožnění

Rožnění je univerzální sypká kořenící směs nejen na rožnění. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobě glutamátu.

Koření se hodí pro přípravu pečeně na rožni, grilovaného selete, žebírek, kolen, stejně jako dalších masových pochoutek připravovaných na venkovním či domácím grilu. Je také vynikající k dochucení mletého masa včetně sekané a karbanátek.

Kořenící směs obsahuje jemnou sůl (max. 39 %), papriku, česnek, cibuli, černý pepř, oregano, petržel a cukr.

Recept na grilované červené papriky

RožněníTaké grilovaná zelenina je vynikající pochoutkou. Tyto netradiční papriky ochucené kořením a čerstvou petrželkou mohou posloužit jako příloha k masu, ale skvěle chutnají i samotné.

Ingredience

6 velkých paprik
1 polévková lžíce čerstvé zelené petrželky
1 kávová lžička kořenící směsi ROŽNĚNÍ
1 kávová lžička olivového oleje
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Papriky opláchneme a rovnoměrně grilujeme, dokud není slupka černá.

2. Ještě horké papriky vložíme do mikrotenového sáčku a počkáme do jejich vychladnutí. Poté je oloupeme.

3. Oloupané papriky nakrájíme na proužky, posypeme kořením, petrželkou a na závěr zakápneme olejem. V případě potřeby můžeme ještě lehce dosolit.

4. Na závěr necháme alespoň 30 minut odležet v lednici.

Slevy a tipy

Datle bez peckysušené plody

Odhaduje se, že datle jsou člověkem pěstovány déle než 5 tisíc let ... více

Třezalkanať

Třezalka se používá při léčbě trávicího traktu, žaludku, jater ... více

Levandulekvět

Levandule se používá při nespavosti, nervové slabosti, špatném ... více

Mateřídouška nať

Mateřídouška se užívá při bolestech hlavy, při nespavosti, závratích ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.