Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ryby směs koření

Ryby bez E 621 je voňavá kořenící směs, která je vynikající na všechny druhy ryb. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobě glutamátu. ... více o Rybách

Kód zboží 04591
Bylík.skRyby

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
43 Kč
100g
63 Kč
150g
76 Kč
200g
96 Kč
250g
115 Kč
300g
136 Kč
400g
172 Kč
500g
200 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem < 1 kg
BEZ GLUTAMÁTU
Ryby


Vše o Rybách

Ryby

Ryby bez E 621 je voňavá kořenící směs, která je vynikající na všechny druhy ryb. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobě glutamátu.

Koření se hodí na rozmanité druhy sladkovodních i mořských ryb. Výtečně dochutí nejenom pečené, smažené či grilované ryby, ale dobře se uplatní také v rybích omáčkách a polévkách. Vyzkoušet je lze i při přípravě mořských plodů, stejně jako restovaných zeleninových směsí.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 39 %), česnek, papriku, mrkev, hořčici, celer, pastinák, citronovou kůru, saturejku, oregano a kouřové aroma.

Recept na pečenou tresku na másle

RybyTreska patří k nejoblíbenějším mořským rybám. Může se totiž pochlubit snadnou přípravou, stejně jako lahodnou a jemnou chutí. Tresku na másle podle tohoto receptu zvládne i úplný začátečník.

Ingredience

400 g tresky
50 g másla
2 kávové lžičky kořenící směsi RYBY BEZ E 621
1 citron
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Nejprve tresku dle běžných zvyklostí opláchneme a očistíme.

2. Rybu z obou stran okořeníme, můžeme lehce dosolit.

3. Tresku klademe do pekáče vytřeného změklým máslem. Kousky másla klademe i přímo na rybu.

4. Na závěr přidáme citron nakrájený na kolečka a vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C. Pečeme přibližně 15 až 20 minut.

Slevy a tipy

Šalvěj nať

Šalvěj se používá při zánětech v krku, zánětech dásní, jazyka ... více

Badyánplod

Badyán se pro svou vůni podobnou anýzu a pro svůj krásný hvězdicový ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.