Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
DOPRAVA ZDARMA! Doprava od 200Kč nákupu ZDARMA! AKCE PLATÍ POUZE DO STŘEDY 2.4. 23:59

Polévkové s pažitkou směs koření

Gurmánka bez soli je univerzální kořenící směs obohacená o sušenou pažitku. Kromě absence soli neobsahuje ani zvýrazňovač chuti v podobě glutamátu. ... více o Polévkovém

Kód zboží 04577
Bylík.skPolévkové s pažitkou

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
47 Kč
100g
71 Kč
150g
87 Kč
200g
110 Kč
250g
133 Kč
300g
156 Kč
400g
200 Kč
500g
232 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem > 10 kg | dostanete tento týden
  • GLS - na pobočku dostanete tento týden
  • ONE BOX dostanete tento týden
  • ONE POINT dostanete tento týden
  • ONE - na adresu dostanete tento týden
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete tento týden
  • Balíkovna dostanete tento týden
  • PPL - na pobočku dostanete tento týden
  • Zásilkovna - na adresu dostanete tento týden
  • PPL - na adresu dostanete tento týden
  • GLS - na adresu dostanete tento týden
  • Balíkovna - na adresu dostanete tento týden
BEZ SOLI
BEZ GLUTAMÁTU
Polévkové s pažitkou

Vše o Polévkovém

Polévkové koření bez soli s pažitkou

Polévkové bez soli je univerzální kořenící směs obohacená o sušenou pažitku. Kromě absence soli neobsahuje ani zvýrazňovač chuti v podobě glutamátu.

Koření je obzvláště vhodné pro dochucení rozličných druhů polévek a omáček. Lahodnou chuť a krásnou barvu propůjčí také zapečeným pokrmům a míchaným vajíčkám. V neposlední řadě se hodí i na ryby včetně tradičního filé.

Kořenící směs obsahuje sušenou mrkev, pastinák, cibuli, pažitku a kurkumu.

Recept na filé pro opravdové gurmány

Polévkové s pažitkouVyzkoušejte jednoduchý recept na rybí filé, které je dochucené voňavou kořenící směsí. Podávat ho můžete třeba s mladými bramborami.

Ingredience

300 g filé
3 polévkové lžíce solamylu
2 polévkové lžíce másla
1 polévková lžíce kořenící směsi polévkové směsi s pažitkou
1 polévková lžíce oleje
2 kávové lžičky drceného kmínu
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Zmrazené filé opláchneme pod tekoucí vodou a necháme krátce povolit. Poté jednotlivé kousky filé opatrně osušíme.

2. Rybu osolíme a vetřeme do ní kořenící směs i kmín. Následně ještě lehce poprášíme solamylem.

3. V pánvi si rozehřejeme olej s máslem. Filé smažíme několik minut, a to rovnoměrně z obou stran.

 

Slevy a tipy

Ostropestřecdrcený plod

Ostropestřec mariánský se nejvíce používá na prevenci, ochranu ... více

Heřmánekkvět

Heřmánek představuje mezi léčivými rostlinami naprostou "hvězdu", ... více

Třezalkanať

Třezalka se používá při léčbě trávicího traktu, žaludku, jater ... více

Fenyklplod

Fenykl je známý především pro své působení proti nadýmání a ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.