Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Krakonošovo směs koření koření

Krakonošovo koření je univerzální směs bylin a koření, ideální pro dochucení široké škály pokrmů, včetně drůbeže, grilovaných specialit, ryb, brambor, polévek a omáče ... více o Krakonošově koření

Kód zboží 05310
Bylík.skKrakonošovo korenie zmes korenia

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

30g
33 Kč
50g
41 Kč
100g
60 Kč
150g
73 Kč
200g
91 Kč
250g
109 Kč
300g
129 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem > 1 kg | dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • ONE BOX dostanete pozítří
  • ONE POINT dostanete pozítří
  • ONE - na adresu dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna - na adresu dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Balíkovna - na adresu dostanete pozítří

Vše o Krakonošově koření

Krakonošovo koření

KrakonošovoKrakonošovo koření je pečlivě vybraná směs přírodních bylin a koření, která dokáže nahradit většinu koření ve vaší kuchyni. Tato univerzální směs je ideální pro dochucení drůbeže, grilovaných specialit, ryb, francouzských brambor, polévek a omáček. Neobsahuje glutaman, konzervační látky ani jiné chemikálie, což zajišťuje přirozenou a lahodnou chuť vašich pokrmů.

Složení: petržel, kopr, sušená kapie, cibule, celer list.

Použití: Tato kořenící směs je vhodná do salátů, dressingů, bylinkových másel, nádivek, šťáv, omáček, na pečení a dušení drůbeže a ryb.

Recept: Pečené kuřecí stehno s Krakonošovým kořením

Ingredience (2 porce):

  • 2 kuřecí stehna
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička Krakonošova koření
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/2 lžičky mletého pepře
  • 1 lžička sladké papriky
  • 2 stroužky česneku (nasekané)
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce medu (volitelné)
  • 2 snítky čerstvého rozmarýnu nebo tymiánu

Postup:

  1. Příprava marinády: V míse smícháme olivový olej, Krakonošovo koření, sůl, pepř, sladkou papriku, nasekaný česnek, citronovou šťávu a med.
  2. Marinování masa: Kuřecí stehna důkladně potřeme marinádou a necháme odležet alespoň 30 minut, ideálně přes noc v lednici.
  3. Pečení: Předehřejeme troubu na 200 °C. Kuřecí stehna položíme do pekáče, přidáme snítky rozmarýnu nebo tymiánu a pečeme 40–45 minut, dokud není kůže krásně křupavá a maso šťavnaté.
  4. Podávání: Hotová stehna podáváme s pečenými bramborami, rýží nebo čerstvým salátem.

🔥 Tip: Pokud chcete ještě intenzivnější chuť, můžete během pečení maso podlévat výpekem nebo přidat trochu bílého vína.

Příprava Krakonošova koření

Použití: Krakonošovo koření je ideální pro dochucení drůbeže, grilovaných specialit, ryb, francouzských brambor, polévek a omáček. Přidejte dle chuti během vaření nebo před podáváním.

Dávejte si pozor!

Obsahuje celer.

Slevy a tipy

Himalájská sůljemně mletá

Himalájská sůl obsahuje kombinaci 84 různých minerálů ... více

Konopné semínko loupané

Vyváženým poměrem proteinů a esenciálních tuků je konopné semeno ... více

Přesličkanať

Přeslička podporuje vylučování moči a tvorbu bílých krvinek, ... více

Mátanať

Máta se používá ke snížení krevního tlaku, podpoře chuti k jídlu, ... více

Kostival kořen

Kostival je nejlepší ze všech rostlin proti onemocnění kostí, přičemž ... více

Fenyklplod

Fenykl je známý především pro své působení proti nadýmání a ... více

Šípekcelý plod

Celé plody šípku jsou známým zdrojem vitaminu C. ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.