Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Krakonošovo směs koření koření

Krakonošovo koření je univerzální směs bylin a koření, ideální pro dochucení široké škály pokrmů, včetně drůbeže, grilovaných specialit, ryb, brambor, polévek a omáče ... více o Krakonošově koření

Kód zboží 05310
Bylík.skKrakonošovo korenie zmes korenia

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

30g
33 Kč
50g
41 Kč
100g
60 Kč
150g
73 Kč
200g
91 Kč
250g
109 Kč
300g
129 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem > 3 kg | dostanete do 21.4.
  • GLS - na pobočku dostanete do 21.4.
  • ONE BOX dostanete do 21.4.
  • ONE POINT dostanete do 21.4.
  • ONE - na adresu dostanete do 21.4.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 21.4.
  • Balíkovna dostanete do 21.4.
  • PPL - na pobočku dostanete do 21.4.
  • Zásilkovna - na adresu dostanete do 21.4.
  • PPL - na adresu dostanete do 21.4.
  • GLS - na adresu dostanete do 21.4.
  • Balíkovna - na adresu dostanete do 21.4.

Vše o Krakonošově koření

Krakonošovo koření

KrakonošovoKrakonošovo koření je pečlivě vybraná směs přírodních bylin a koření, která dokáže nahradit většinu koření ve vaší kuchyni. Tato univerzální směs je ideální pro dochucení drůbeže, grilovaných specialit, ryb, francouzských brambor, polévek a omáček. Neobsahuje glutaman, konzervační látky ani jiné chemikálie, což zajišťuje přirozenou a lahodnou chuť vašich pokrmů.

Složení: petržel, kopr, sušená kapie, cibule, celer list.

Použití: Tato kořenící směs je vhodná do salátů, dressingů, bylinkových másel, nádivek, šťáv, omáček, na pečení a dušení drůbeže a ryb.

Recept: Pečené kuřecí stehno s Krakonošovým kořením

Ingredience (2 porce):

  • 2 kuřecí stehna
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička Krakonošova koření
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/2 lžičky mletého pepře
  • 1 lžička sladké papriky
  • 2 stroužky česneku (nasekané)
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce medu (volitelné)
  • 2 snítky čerstvého rozmarýnu nebo tymiánu

Postup:

  1. Příprava marinády: V míse smícháme olivový olej, Krakonošovo koření, sůl, pepř, sladkou papriku, nasekaný česnek, citronovou šťávu a med.
  2. Marinování masa: Kuřecí stehna důkladně potřeme marinádou a necháme odležet alespoň 30 minut, ideálně přes noc v lednici.
  3. Pečení: Předehřejeme troubu na 200 °C. Kuřecí stehna položíme do pekáče, přidáme snítky rozmarýnu nebo tymiánu a pečeme 40–45 minut, dokud není kůže krásně křupavá a maso šťavnaté.
  4. Podávání: Hotová stehna podáváme s pečenými bramborami, rýží nebo čerstvým salátem.

🔥 Tip: Pokud chcete ještě intenzivnější chuť, můžete během pečení maso podlévat výpekem nebo přidat trochu bílého vína.

Příprava Krakonošova koření

Použití: Krakonošovo koření je ideální pro dochucení drůbeže, grilovaných specialit, ryb, francouzských brambor, polévek a omáček. Přidejte dle chuti během vaření nebo před podáváním.

Dávejte si pozor!

Obsahuje celer.

Slevy a tipy

Maralíkořen

Má pozitivní vliv na játra, je vhodný při nechutenství, podporuje ... více

Pelyněk černobýlnať

Pelyněk se uplatňuje při nechutenství, střevních a žlučníkových ... více

­-10%

Diviznakvět

Divizna patří mezi nejstarší léčivé rostliny, je vhodná i pro děti ... více

Jeřáb černýplod

Aronie je ceněna hlavně pro vysoký obsah železa, jódu, vitamínů ... více

Ostropestřecdrcený plod

Ostropestřec mariánský se nejvíce používá na prevenci, ochranu ... více

Kopřivanať s listem

Kopřiva je jedna z našich nejlepších léčivých rostlin s univerzálním ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.