Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Krakonošovo směs koření koření

Krakonošovo koření je univerzální směs bylin a koření, ideální pro dochucení široké škály pokrmů, včetně drůbeže, grilovaných specialit, ryb, brambor, polévek a omáče ... více o Krakonošově koření

Kód zboží 05310
Bylík.skKrakonošovo korenie zmes korenia

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

30g
35 Kč
50g
44 Kč
100g
65 Kč
150g
80 Kč
200g
100 Kč
250g
121 Kč
300g
142 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem > 1 kg | dostanete do 18.3.
  • GLS - na pobočku dostanete do 18.3.
  • ONE BOX dostanete do 18.3.
  • ONE POINT dostanete do 18.3.
  • ONE dostanete do 18.3.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 18.3.
  • Balíkovna dostanete do 18.3.
  • PPL - na pobočku dostanete do 18.3.
  • Zásilkovna domů dostanete do 18.3.
  • PPL - na adresu dostanete do 18.3.
  • GLS - na adresu dostanete do 18.3.
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 18.3.

Vše o Krakonošově koření

Krakonošovo koření

KrakonošovoKrakonošovo koření je pečlivě vybraná směs přírodních bylin a koření, která dokáže nahradit většinu koření ve vaší kuchyni. Tato univerzální směs je ideální pro dochucení drůbeže, grilovaných specialit, ryb, francouzských brambor, polévek a omáček. Neobsahuje glutaman, konzervační látky ani jiné chemikálie, což zajišťuje přirozenou a lahodnou chuť vašich pokrmů.

Složení: petržel, kopr, sušená kapie, cibule, celer list.

Použití: Tato kořenící směs je vhodná do salátů, dressingů, bylinkových másel, nádivek, šťáv, omáček, na pečení a dušení drůbeže a ryb.

Recept: Pečené kuřecí stehno s Krakonošovým kořením

Ingredience (2 porce):

  • 2 kuřecí stehna
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička Krakonošova koření
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/2 lžičky mletého pepře
  • 1 lžička sladké papriky
  • 2 stroužky česneku (nasekané)
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce medu (volitelné)
  • 2 snítky čerstvého rozmarýnu nebo tymiánu

Postup:

  1. Příprava marinády: V míse smícháme olivový olej, Krakonošovo koření, sůl, pepř, sladkou papriku, nasekaný česnek, citronovou šťávu a med.
  2. Marinování masa: Kuřecí stehna důkladně potřeme marinádou a necháme odležet alespoň 30 minut, ideálně přes noc v lednici.
  3. Pečení: Předehřejeme troubu na 200 °C. Kuřecí stehna položíme do pekáče, přidáme snítky rozmarýnu nebo tymiánu a pečeme 40–45 minut, dokud není kůže krásně křupavá a maso šťavnaté.
  4. Podávání: Hotová stehna podáváme s pečenými bramborami, rýží nebo čerstvým salátem.

🔥 Tip: Pokud chcete ještě intenzivnější chuť, můžete během pečení maso podlévat výpekem nebo přidat trochu bílého vína.

Příprava Krakonošova koření

Použití: Krakonošovo koření je ideální pro dochucení drůbeže, grilovaných specialit, ryb, francouzských brambor, polévek a omáček. Přidejte dle chuti během vaření nebo před podáváním.

Dávejte si pozor!

Obsahuje celer.

Slevy a tipy

Meduňkanať

Meduňka pomáhá při nespavosti, stavech neklidu a podrážděnosti, ... více

Šalvěj nať

Šalvěj se používá při zánětech v krku, zánětech dásní, jazyka ... více

Zelený čaj list

Zelené čaje se proslavily celou řadou pozitivních zdravotních účinků. ... více

Ostropestřecplod

Ostropestřec mariánský se nejvíce používá na prevenci, ochranu ... více

Třezalkanať

Třezalka se používá při léčbě trávicího traktu, žaludku, jater ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.