Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Selátko směs koření

Selátko je sypká kořenící směs se sníženým obsahem soli, která propůjčí lahodnou chuť a vůni především rozličným grilovaným a rožněným masovým pochoutkám. ... více o Selátku

Kód zboží 04592
Bylík.skSelátko

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
41 Kč
100g
60 Kč
150g
73 Kč
200g
91 Kč
250g
109 Kč
300g
129 Kč
400g
163 Kč
500g
189 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem < 1 kg | dostanete do 25.11.
  • GLS - na pobočku dostanete do 25.11.
  • ONE BOX dostanete do 25.11.
  • ONE POINT dostanete do 25.11.
  • ONE dostanete do 25.11.
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 25.11.
  • Balíkovna dostanete do 25.11.
  • PPL - na pobočku dostanete do 25.11.
  • Zásilkovna domů dostanete do 25.11.
  • PPL - na adresu dostanete do 25.11.
  • GLS - na adresu dostanete do 25.11.
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 25.11.


Vše o Selátku

Selátko

Selátko je sypká kořenící směs se sníženým obsahem soli, která propůjčí lahodnou chuť a vůni především rozličným grilovaným a rožněným masovým pochoutkám.

Koření je vynikající k dochucení pečeně na rožni, grilovaného selete, žebírek, kýty, kolen, stejně jako kuřete, křídel, stehen a masových špízů připravovaných na venkovním či domácím grilu. Uplatní se také v marinádách a při grilování pokrmů z hub či zeleniny.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 19 %), česnek, papriku, černý pepř, drcenou papriku, bílou hořčici, oregano a list petržele.

Recept na grilované kuřecí špízy

SelátkoPokud rádi grilujete, můžete vyzkoušet tyto chutné kuřecí špízy, které jsou doplněné o klobásku a zeleninu. Nejenže krásně hrají všemi barvami, ale marináda jim propůjčí intenzivní kořeněnou chuť, kterou ještě umocní přidaný česnek.

Ingredience

500 g kuřecích prsou
2 papriky různých barev
2 kvalitní klobásy
3 středně velké cibule
4 až 5 stroužků česneku
2 polévková lžíce kořenící směsi SELÁTKO
250 ml oleje
sůl dle potřeby

Postup přípravy

1. Kuřecí maso dle běžných zvyklostí opláchneme a očistíme. Poté lehce naklepeme a rozkrájíme na čtverečky.

2. Papriku nakrájíme na kousky, cibuli a klobásu na kolečka.

3. Na grilovací jehly napichujeme střídavě maso, klobásu, papriku a cibuli.

4. Připravíme si marinádu smícháním oleje, utřeného česneku a koření. Můžeme dosolit.

5. Špízy naložíme do marinády a dáme alespoň na 2 hodiny uležet do lednice.

6. Nakonec špízy rovnoměrně z obou stran grilujeme přibližně 5 minut z každé strany, dokud nejsou dostatečně propečené.

Slevy a tipy

Šípekdrcený s jádry

Plody šípku jsou nejlepší zásobárnou vitaminu C. ... více

Gojivýběr sušených plodů

Výběr extra velkých a šťavnatý plodů goji. Goji jsou výborným ... více

Meduňkanať

Meduňka pomáhá při nespavosti, stavech neklidu a podrážděnosti, ... více

Jeřáb černýplod

Aronie je ceněna hlavně pro vysoký obsah železa, jódu, vitamínů ... více

Bez květ

Používá se při nachlazení, k vyvolání pocení, při horečkách, ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.