Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Francouzské brambory směs koření

Směs koření Francouzské brambory je ideální pro dochucení pečených či zapečených bramborových pokrmů, dodává jim lahodnou a vyváženou chuť. ... více o Francouzských bramborách

Kód zboží 08257
Bylík.skFrancúzske zemiaky zmes korenia

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

30g
34 Kč
50g
43 Kč
100g
63 Kč
150g
76 Kč
200g
96 Kč
250g
115 Kč
300g
136 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem > 1 kg | dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • ONE POINT dostanete pozítří
  • ONE BOX dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna - na adresu dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • ONE - na adresu dostanete pozítří
  • Balíkovna - na adresu dostanete pozítří

Vše o Francouzských bramborách

Francouzské brambory

Francouzské bramborySměs koření Francouzské brambory je pečlivě namíchaná kombinace bylin a koření, která dodá vašim pečeným či zapečeným bramborám autentickou a lahodnou chuť. Tato směs je ideální pro přípravu tradičních francouzských brambor, ale také pro další bramborové pokrmy.

Směs obsahuje: Sůl mořská jemná (max.32%), mrkev, kmín, koriandr, pastinák, červená cibule, kurkuma, petržel list, celer, černý pepř

Recept: Tradiční francouzské brambory

Ingredience:

  • 1 kg brambor
  • 200 g uzeného masa nebo klobásy
  • 1 cibule
  • 3 vejce
  • 200 ml smetany
  • Směs koření Francouzské brambory
  • Sůl podle chuti
  • Olej na vymazání pekáče

Postup:

  1. Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
  2. Uzené maso nebo klobásu nakrájejte na kostičky, cibuli na jemno.
  3. Vejce rozšlehejte se smetanou, přidejte sůl a směs koření Francouzské brambory.
  4. Vymažte pekáč olejem a vrstvěte brambory, maso a cibuli.
  5. Každou vrstvu posypte směsí koření.
  6. Na závěr zalijte připravenou vaječnou směsí.
  7. Pečte v předehřáté troubě na 180°C přibližně 45 minut, dokud nejsou brambory měkké a povrch zlatavý.

Příprava Francouzských brambor

Směs koření Francouzské brambory je ideální pro dochucení pečených či zapečených bramborových pokrmů. Doporučené dávkování je podle chuti, obvykle 1-2 lžičky na 1 kg brambor. Směs rovnoměrně posypte na připravené brambory před pečením nebo zapékáním.

Dávejte si pozor!

Obsahuje celer. Může obsahovat stopy hořčice.

Slevy a tipy

Ananassušené kroužky

Ananas je bohatým zdrojem vitamínu C. Ten spolu s beta karotenem a enzymem ... více

Přesličkanať

Přeslička podporuje vylučování moči a tvorbu bílých krvinek, ... více

Mátanať

Máta se používá ke snížení krevního tlaku, podpoře chuti k jídlu, ... více

Heřmánekkvět

Heřmánek představuje mezi léčivými rostlinami naprostou "hvězdu", ... více

Hořčice bílácelá

Nezbytné koření k zavařování zeleniny ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.