Grilovací koření směs koření bez glutamátu
Grilovací koření jemné bez E 621 je všestranná grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje zvýrazň ... více o Grilovacím koření
Kód zboží | 01159 |
---|---|
Bylík.sk | Grilovacia zmes bez glutamátu |
Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání
- GLS - na pobočku dostanete do 25.11.
- ONE BOX dostanete do 25.11.
- ONE POINT dostanete do 25.11.
- ONE dostanete do 25.11.
- Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete do 25.11.
- Balíkovna dostanete do 25.11.
- PPL - na pobočku dostanete do 25.11.
- Zásilkovna domů dostanete do 25.11.
- PPL - na adresu dostanete do 25.11.
- GLS - na adresu dostanete do 25.11.
- Česká pošta - Balík do ruky dostanete do 25.11.
Podobné zboží jako Grilovací koření
Vše o Grilovacím koření
Grilovací koření jemné bez E 621
Grilovací koření jemné bez E 621 je všestranná grilovací kořenící směs nepálivé chuti, která se uplatní především při přípravě grilovaných jídel. Neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobně glutamátu.
Koření je vhodné pro grilování veškerých druhů masa včetně ryb, hodí se také na grilování zeleniny či brambor. Kromě toho lze použít grilovací koření při přípravě steaků, minutek, případně i pro ochucení marinád, do luštěnin a zapečených těstovin.
Kořenící směs obsahuje sůl (max. 19 %), sladkou papriku, cibuli, česnek, mletý kmín, petržel a bazalku, CELER list. Může obsahovat stopy celeru, hořčice a sezamu
Recept na grilované kapra s kořením a hrubozrnnou solí
Kapr patří k nejoblíbenějším sladkovodním rybám. A rozhodně si ho nemusíte dopřávat pouze o Vánocích. Vyzkoušet můžete třeba tento úžasný recept na grilovaného kapra dochuceného voňavým kořením a hrubozrnnou solí.
Ingredience
1 kapr
1,5 polévkové lžíce oleje
1 polévková lžíce kořenící směsi GRILOVACÍ KOŘENÍ JEMNÉ BEZ E 621
0,5 kávové lžičky černého pepře
hrubozrnná sůl dle potřeby
Postup přípravy
1. Kapra dle běžných zvyklostí opláchneme a očistíme. Rybu rozkrojíme na poloviny.
2. Smícháme olej, kořenící směs a černý pepř. Marinádou kapra důkladně potřeme. Poté osolíme hrubozrnnou solí.
3. Kapra zprudka grilujeme na rozpáleném grilu z obou stranu.
Směř koření je bez glutamátu a SOLI! Sůl si můžete do směsi zamíchat dle chuti. Doporučujeme cca 20g na 100g směsi.
Slevy a tipy
Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky