Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Gyros červený směs koření

Gyros červený je aromatická kořenící směs inspirovaná řeckou kuchyní, ideální pro přípravu tradičního gyrosu a dalších masových pokrmů. ... více o gyrosu červeném

Kód zboží 01166
Bylík.skGyros červený zmes korenia

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

30g
35 Kč
50g
44 Kč
100g
65 Kč
150g
80 Kč
200g
100 Kč
250g
121 Kč
300g
142 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem < 1 kg | dostanete pozítří
  • GLS - na pobočku dostanete pozítří
  • ONE BOX dostanete pozítří
  • ONE POINT dostanete pozítří
  • ONE - na adresu dostanete pozítří
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete pozítří
  • Balíkovna dostanete pozítří
  • PPL - na pobočku dostanete pozítří
  • Zásilkovna - na adresu dostanete pozítří
  • PPL - na adresu dostanete pozítří
  • GLS - na adresu dostanete pozítří
  • Balíkovna - na adresu dostanete pozítří
NOVÉ!
BEZ GLUTAMÁTU
Gyros červený

Vše o gyrosu červeném

Gyros červený – kořenící směs pro řecké speciality

Gyros červenýGyros červený je vyvážená směs koření a bylinek, která dodá vašim pokrmům autentickou chuť řecké kuchyně. Je ideální pro přípravu tradičního gyrosu, ale také pro grilování, pečení a dochucení různých masových a zeleninových jídel.

Složení

  • Jemná sůl (max. 22%)
  • Paprika
  • Cibule
  • Česnek
  • Černý pepř
  • Římský kmín
  • Koriandr
  • Rozmarýn
  • Tymián
  • Bazalka
  • Saturejka
  • Oregano

Směs neobsahuje přidaný glutamát.

Využití

Tato kořenící směs je vhodná pro přípravu gyrosu, marinování masa, grilování, pečení a dochucení různých pokrmů. Skvěle se hodí k vepřovému, kuřecímu i skopovému masu, ale také k zeleninovým jídlům a omáčkám.

Recept: Domácí gyros

Suroviny:

  • 500 g vepřového nebo kuřecího masa
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžičky Gyrosu červeného
  • Sůl dle chuti

Postup:

  1. Maso nakrájejte na tenké plátky.
  2. Smíchejte s olivovým olejem a kořenící směsí.
  3. Nechte marinovat alespoň 2 hodiny, ideálně přes noc.
  4. Opékejte na pánvi nebo grilu dozlatova.
  5. Podávejte s pita chlebem, zeleninou a jogurtovým dipem.

Výskyt

Inspirace pro tuto směs pochází z tradiční řecké kuchyně, kde se gyros připravuje jako oblíbené pouliční jídlo.

Lidové názvy gyrosu červeného

gyros koření

Příprava gyrosu červeného

Směs Gyros červený použijte k marinování masa nebo jako dochucovadlo při vaření. Doporučené dávkování je 1–2 lžičky na 500 g masa.

Slevy a tipy

Ibišekkvět řezaný

Ibišek je přírodním vitamínem C. Je vhodný při horečkách, vnitřním ... více

Mátanať

Máta se používá ke snížení krevního tlaku, podpoře chuti k jídlu, ... více

Vlašské ořechy 40% půlky

Vlašský ořech je spolu s jinými olejnatými ořechy jedním z nejkoncentrovanějších ... více

Šípekdrcený s jádry

Plody šípku jsou nejlepší zásobárnou vitaminu C. ... více

Kostival kořen

Kostival je nejlepší ze všech rostlin proti onemocnění kostí, přičemž ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.