Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Gyros červený směs koření

Gyros červený je aromatická kořenící směs inspirovaná řeckou kuchyní, ideální pro přípravu tradičního gyrosu a dalších masových pokrmů. ... více o gyrosu červeném

Kód zboží 01166
Bylík.skGyros červený zmes korenia

Doprava od 49 Kč, od 499 Kč nákupu zdarma Doba dodání

30g
34 Kč
50g
43 Kč
100g
63 Kč
150g
76 Kč
200g
96 Kč
250g
115 Kč
300g
136 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem < 1 kg | doručíme do 10.12.
  • Balíkovna - výdejní místo doručíme do 10.12.
  • PPL - výdejní místo doručíme do 10.12.
  • Zásilkovny do 5kg - výdejní místo doručíme do 10.12.
  • Balíkovna - na adresu doručíme do 10.12.
  • Zásilkovna - na adresu doručíme do 10.12.
  • PPL - na adresu doručíme do 10.12.
  • GLS - na adresu doručíme do 10.12.
BEZ GLUTAMÁTU
Gyros červený

Vše o gyrosu červeném

Gyros červený – kořenící směs pro řecké speciality

/ Gyros červený

Gyros červený je vyvážená směs koření a bylinek, která dodá vašim pokrmům autentickou chuť řecké kuchyně. Je ideální pro přípravu tradičního gyrosu, ale také pro grilování, pečení a dochucení různých masových a zeleninových jídel.

Složení

  • Jemná sůl (max. 22%)
  • Paprika
  • Cibule
  • Česnek
  • Černý pepř
  • Římský kmín
  • Koriandr
  • Rozmarýn
  • Tymián
  • Bazalka
  • Saturejka
  • Oregano

Směs neobsahuje přidaný glutamát.

Využití

Tato kořenící směs je vhodná pro přípravu gyrosu, marinování masa, grilování, pečení a dochucení různých pokrmů. Skvěle se hodí k vepřovému, kuřecímu i skopovému masu, ale také k zeleninovým jídlům a omáčkám.

Recept: Domácí gyros

Suroviny:

  • 500 g vepřového nebo kuřecího masa
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžičky Gyrosu červeného
  • Sůl dle chuti

Postup:

  1. Maso nakrájejte na tenké plátky.
  2. Smíchejte s olivovým olejem a kořenící směsí.
  3. Nechte marinovat alespoň 2 hodiny, ideálně přes noc.
  4. Opékejte na pánvi nebo grilu dozlatova.
  5. Podávejte s pita chlebem, zeleninou a jogurtovým dipem.

Výskyt

Inspirace pro tuto směs pochází z tradiční řecké kuchyně, kde se gyros připravuje jako oblíbené pouliční jídlo.

Lidové názvy gyrosu červeného

gyros koření

Příprava gyrosu červeného

Směs Gyros červený použijte k marinování masa nebo jako dochucovadlo při vaření. Doporučené dávkování je 1–2 lžičky na 500 g masa.

Slevy a tipy

Fenyklplod

Fenykl je známý především pro své působení proti nadýmání a ... více

Šípekdrcený s jádry

Plody šípku jsou nejlepší zásobárnou vitaminu C. ... více

Lopuch kořen

Lopuch čistí krev a pomáhá s kožnímu obtížemi jako je akné či ekzém. ... více

Cholesterolbylinková směs

Společné působení bylin v této směsi čistí krev i celý cévní ... více

­-20%

Mateřídouška nať

Mateřídouška se užívá při bolestech hlavy, při nespavosti, závratích ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.