Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Pečené kuře směs koření

Pečení kuře bez E 621 je vyvážená grilovací kořenící směs, která se perfektně hodí především k dochucení kuřecího masa. A ačkoliv neobsahuje zvýrazňovač chuti v& ... více o Peřeném kuřeti

Kód zboží 04593
Bylík.skPečené kure

Doprava od 59 Kč, od 599 Kč nákupu zdarma Doba dodání

50g
33 Kč
100g
45 Kč
150g
53 Kč
200g
65 Kč
250g
76 Kč
300g
91 Kč
400g
113 Kč
500g
130 Kč
Už sbíráte Bylíkačky? Chci vědět více Bylíkačka
Dostupnost: skladem > 1 kg | dostanete tento týden
  • GLS - na pobočku dostanete tento týden
  • ONE BOX dostanete tento týden
  • ONE POINT dostanete tento týden
  • ONE dostanete tento týden
  • Na pobočku Zásilkovny do 5kg dostanete tento týden
  • Balíkovna dostanete tento týden
  • PPL - na pobočku dostanete tento týden
  • Zásilkovna domů dostanete tento týden
  • PPL - na adresu dostanete tento týden
  • GLS - na adresu dostanete tento týden
  • Česká pošta - Balík do ruky dostanete tento týden
BEZ GLUTAMÁTU
Pečené kuře

Vše o Peřeném kuřeti

Pečené kuře

Pečení kuře bez E 621 je vyvážená grilovací kořenící směs, která se perfektně hodí především k dochucení kuřecího masa. A ačkoliv neobsahuje zvýrazňovač chuti v podobě glutamátu, kuře výtečně ochutí a usnadní jeho přípravu.

Koření je vynikající pro přípravu grilovaného a pečeného kuřecího masa. Svých charakterem se však hodí i k dochucení vepřového masa, stejně jako pečených a grilovaných pokrmů ze zeleniny a hub.

Kořenící směs obsahuje sůl (max. 58 %), sladkou papriku, pálivou papriku, sušenou cibuli, česnek, pepř, kari, rozmarýn, kmín a cukr.

Recept na lahodné kuře s medovými podtóny

Pečené kuře patří k nejoblíbenějším jídlům. Tento recept si oblíbíte pro jeho jednoduchou přípravu a perfektní výsledek.

Ingredience

1 celé kuře
1,5 polévkové lžíce změklého másla
1 polévková lžíce medu
1 polévková lžíce kořenící směsi PEČENÉ KUŘEX
1 kávová lžička medu
1 kávová lžička soli
citronová šťáva z ½ citronu

Postup přípravy

1. Kuře dle běžných zvyklostí opláchneme, očistíme a rozřízneme na poloviny.

2. Do velkého hrnce dáme vařit vodu, kterou dosolíme a přidáme do ní kořenící směs.

3. Jakmile začne voda vřít, vložíme do ní kuře a vaříme zhruba 20 minut.

4. Než se maso uvaří, připravíme si marinádu. Smícháme změklé máslo, med a citronovou šťávu.

5. Předvařené kuře důkladně potřeme marinádou a dáme do trouby vyhřáté na 200 °C. Pečeme dozlatova.

Slevy a tipy

Maralíkořen

Má pozitivní vliv na játra, je vhodný při nechutenství, podporuje ... více

Třezalkanať

Třezalka se používá při léčbě trávicího traktu, žaludku, jater ... více

Zeměžlučnať

Používá se na zvýšení chutě k jídlu, na zažívací a žaludeční ... více

­-10%

Himalájská sůljemně mletá

Himalájská sůl obsahuje kombinaci 84 různých minerálů ... více

Výrobce: Bylík.cz - Lbros s.r.o., K Mlékárně 57, 54303 Vrchlabí 3, IČ: 28811101, DIČ: 28811101 Obchodní podmínky

Máte dotaz? Napište nám zprávu.